Wpisy 3 487 473 – 3 487 572
8 lutego 2019 15:35 → 8 lutego 2019 17:20, 100 wpisów
czyli mowisz ze
5,6,8,10,13,15,30,33,40,41,44,59,61,63,65,72,74 ok
5,6,8,10,13,15,30,33,40,41,44,59,61,63,65,72,74 ok
Parke i 10 odpuszczamskupiam się na 1,3,5...a potem będę grał z profilaale kiedy?
3487437 Dłużniczka 55 :wszyscy jesteście płatnikami na rzecz T,S, a to, że Pasko namawia do zwiększonego ataku na Jacka pozwoli na zwiększenie wypływu pieniędzy w jedynie jedyną"słuszną" stronę"
no cóż Takie życie jak mawiali starożytni Indianie
no cóż Takie życie jak mawiali starożytni Indianie
Puszka ma wiele zastosowań. Żona do męża od drzwi, gdy wrócił z pracy...dać ci puszkę ? ...nie kochanie cipuszkę dasz mi później, teraz dej żreć
Na 1,3,5 warto grać jak ktoś gra w Realu.. powyżej chyba że promo ale 50%?
Oglądałem kiedyś film przyrodniczy i widziałem co potrafi, rozjuszony słonik
Gdyby zamiast cyferek na kulkach byłu literki to zapodałbym wam ...Gówno...prawda
Oj słonik pobiegnie nawet 50 km/h... trochę wolniej niż wkurzona tesciowa
Tomi77 i tu się mylisz. Widziałem przywieszkę na bramie posesji...Uwaga zły pies - Teściowa dobiega do furtki w 3 sekundy
a ja miałem bardzo dobrą teściową, jakby ktoś coś na nią źle gadał , to dostanie po buzi
Loretka zachowaj dystans i nie graj za cały inwentarz , który posiadasz
Oj tam,to żywe nie da się tak łatwo...a Diaboł zakapior straszny,,,
Dzisiaj padły piękne parki. Szkoda, że tylko 8/10 i 7/10 bo 8/8 nie grałem. Ciekawe czy dzisiaj będą takie parki 2,3,77,78, 40,41,27,28, 34,35?
Jak ja powiedziałem koledze, że idzie wiosna, wszystko się zieleni i spod ziemi wyłazi, to on mnie puknął w czoło i mówi ...Gab nie piertol głupot bo ja wczoraj teściową pochował
Dotam, właśnie sobie wyobraziłem sierściucha, który ląduje z telemarkiem na 4 łapy
była do Ciebie aleś wtedy uciekł z czata,mylałam zę choć czytał...
Loretka , ja nigdy przed Tobą nie uciekam. Ty koniecznie musisz mi się oświadczyć w postaci tej recenzji
bitwa z Niemcami dzisiaj wieczorem o kasiorę...
Kocham sporty zimowe ale nie uprawiam ze względu, że mi sie wiecznie stopy rozjeżdżają
Było,mineło...teraz kocham Karola jak zobaczyłam cały koncert na dvd...
Loretka ...rozumiem ...Przeminęło z wiatrem ...eghhh co to był za romans
Loretka, spodobało mi się jak nazwałaś to jego zachowanie na scenie , pokroju Jimma Morrisona Coś w tym jest
jeden facio z dziewczyną robili bara, bara na oknie i dziewczę wypadło
Dzisiaj w EJ, Kraków, Olkusz,Lacut,Tarnów, Jarosław, Poznań, Gdynia
Tato ?...Mama rozmawia z sąsiadką , to czas przeszły , teraźniejszy czy przyszły ? ...pyta Jasiu ojca odrabiając j. polski...stracony synku , stracony
Ta muza z nim stworzona,jest bardzo subtelna i wyrazista,jestem pod wielkim wrazeniem młodego człowieka i Mistrza Gila i Wielkiej Satomi...ehhh ito Nasza kapela...
W EJ atakujemy: 1,10,33,46,50 ( 1,6)
Jeszcze panna na wydaniu.Mam dopiero (...)lat
3 487 460. tomi77 2019-02-08 (15:18) Lotki male
A bo piątek to nie mój dzien
rozumie ze to nie Two dzien, sorki mze dopiero teraz odpisuje ale chwilke mnie tu niebylo na czacie i przy kompie jesli chodzi o gre w EJ to ja wto niegram wcale moim zdaniem to jest wyrzucenie kasy w bloto, i z tego co wiem to wlasnie najwiecej niemcow w to trafia a dla nas zostaja tylko ochłapy, wiem ze w polsce tez ktos tam kiedys w tpo cos złapAŁ , ale ilu jest takich ludzi co wto wygrało w polsce głowna wygrana 2 czy 4 amoe wiecewj, co? ja wtpo niegram wole grac w mini lotka tu gdzie sarealniejsze dlamnie wygrane, tu gdzie moge cos zyskac sam, za cdene jednego EJ mam 10 mini lotkow czyli 10krotna mozliwosc trafienie gwarantowanej 5/5 w mini, ale okej uwarzam ze jesli ktos niema co z kas robic i wierzy ze poprze EJ wygra odrazu to niech gra, moze akurat mu szczescie dopisze, ja tam nikomu niezazderoszcze grajcie i wygrywajcie wszyscy i jak nawiecej dokladajcie do niemieckich portweli, jak najwiecej i przytym tez do konta TS, ja tam w to niegram bo mi starczy mini gra i multi wiecej niepotrzebuje, i uwarzam ze ci co wysyłaja jak tu czytam po te 20 kuponow anawet moze i 100 tez to znaczy ze sa chytrzy na pieniadze, a jest takie powiedzenie chutry 2 razy traci, tak to praawda jest zawsze , dlatego ja tez W EJ nie gram nie chce tych milonow wystarczy mi tylko to co jest w mini za 5/5 i tylko to bym chciał trafic, t\k zeby sobie zapewnic tzw byt dopoki bede zył pozniej mi juz nic nie bedzie potrzebne kiedy odejde z tego swiata, ziemskiego, do grobu pieniedzy niezabiore wiec chce tylko tyle wygrac aby bedac tu na ziemi godnie zyc nic wiecej nie oczekuje ,miliony niech wezma sobie inni, ktorzy tego pragna mi tego niepotrzeba, a ta skromna kwote w mihnji lotto to bym po wygraniu jakos nalezycie zagospodarował sobie tylko ze najpierw musze to trafic,
A bo piątek to nie mój dzien
rozumie ze to nie Two dzien, sorki mze dopiero teraz odpisuje ale chwilke mnie tu niebylo na czacie i przy kompie jesli chodzi o gre w EJ to ja wto niegram wcale moim zdaniem to jest wyrzucenie kasy w bloto, i z tego co wiem to wlasnie najwiecej niemcow w to trafia a dla nas zostaja tylko ochłapy, wiem ze w polsce tez ktos tam kiedys w tpo cos złapAŁ , ale ilu jest takich ludzi co wto wygrało w polsce głowna wygrana 2 czy 4 amoe wiecewj, co? ja wtpo niegram wole grac w mini lotka tu gdzie sarealniejsze dlamnie wygrane, tu gdzie moge cos zyskac sam, za cdene jednego EJ mam 10 mini lotkow czyli 10krotna mozliwosc trafienie gwarantowanej 5/5 w mini, ale okej uwarzam ze jesli ktos niema co z kas robic i wierzy ze poprze EJ wygra odrazu to niech gra, moze akurat mu szczescie dopisze, ja tam nikomu niezazderoszcze grajcie i wygrywajcie wszyscy i jak nawiecej dokladajcie do niemieckich portweli, jak najwiecej i przytym tez do konta TS, ja tam w to niegram bo mi starczy mini gra i multi wiecej niepotrzebuje, i uwarzam ze ci co wysyłaja jak tu czytam po te 20 kuponow anawet moze i 100 tez to znaczy ze sa chytrzy na pieniadze, a jest takie powiedzenie chutry 2 razy traci, tak to praawda jest zawsze , dlatego ja tez W EJ nie gram nie chce tych milonow wystarczy mi tylko to co jest w mini za 5/5 i tylko to bym chciał trafic, t\k zeby sobie zapewnic tzw byt dopoki bede zył pozniej mi juz nic nie bedzie potrzebne kiedy odejde z tego swiata, ziemskiego, do grobu pieniedzy niezabiore wiec chce tylko tyle wygrac aby bedac tu na ziemi godnie zyc nic wiecej nie oczekuje ,miliony niech wezma sobie inni, ktorzy tego pragna mi tego niepotrzeba, a ta skromna kwote w mihnji lotto to bym po wygraniu jakos nalezycie zagospodarował sobie tylko ze najpierw musze to trafic,
Dobrze że nie robiła testu z kotem na prędkość światła. Kolega robił . Nad ranem wyszedł na balkon, wziął kota w jedną rękę za ogon , lampe za sznur , w drugą Spuścił lampe i kota i sie drze...luudzie luuudzie , wąśnie udowodniłem, że kot porusza sie z prędkością światła
Ale Pan Pasko pisał, by oskubać Niemców, to dawaj, do ataku na Niemca!!!
Ja tam sie nie lubię bić. Babcia mi wpoiła zasadę, że dobrze iż Bozia , stworzyła ucieczkę
Loretka, taka nasza natura. Całe życie poszukujemy i to jest fajne
Ja gram w EJ i to duuuzo. W każdy piątek wysyłam po 2 zakłady w każdej napotkanej Kolekturze.Od Rzeszowa do Krakowa wysłałam 22 zakłady.Co mi tam, wygram, nie wygram, ale pdreperuje budżet Polski i przyjaciół.