Wpisy 3 487 225 – 3 487 324
8 lutego 2019 09:12 → 8 lutego 2019 12:17, 100 wpisów
7
zapisuje
swoja tez mam..jeszcze 3 potrzebuje
jeszcze 2 liczby szczęśliwe podajcie swoje
ok dzięki...zobaczę co z tego będzie, puszcze na max 10 losowan
wracam za godzine
No jak to przecież gry liczbowe to jest ustawka poco grać jak pełno takich filmików na Youtube byłych pracowników T..S.o
I w sumie dobrze przyjdzie Wiosna zamknie te wszystkie kopalnie smogu nie będzie za to czyste powietrze będzie a to ze spalin aut to wiadomo pod smoga nie należy
No i tak myślałem zatkało ruskie cacao a błyszczeć by się nie na swoim niku chciało a jak się nic nie ugrało
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych i ŻADNA INNA
Forsami jakiś miszcz totolotka skradł Ci tożsamość...
Arogancki no to taki co jeździ po całej Polsce gra stawką c 1000000 na 28 losowań i Wygrał w Mini w niedzielę swego czasu 5/10 a wygranej nie było tego dnia 5/5 także gubi się w zeznaniach dodaje piękne wiersze do czytania Cytaty mądrości życiowe a ja mam niezły ubaw bo to tylko czat..nie szukam poklasku jak wygram to się pochwalę ale póki co to nigdy jeszcze nie wygrałem ale są atacy co się buzują z tego powodu jak troche kitu sprzedadzą ale fakty są inne i wyniki nie kłamią
Przerwa bo pękam ze śmiechu jak ta żaba w stawie rechu rechu rechu..
Święta prawda- wyniki gier losowych nigdy nie kłamią...
Na razie...
Grajcie 8/8 na stawce z plusem liczbami Forsami.100% wygrana
Ja gram liczbami aroganckiego.Ma super typy
Każdego czeka zejscieRIP
Bardzo lubiłam tego prawnika.Jeszcze bardzo lubię magistra Zbyszka
Prowadzić higieniczny tryb życia.W 2018 r.zmarlo w Polsce 144000 Polaków.O 3% więcej niż w 2017 r.Najwyzszy wskaźnik od czasów wojny
Panu Bogu coś się te grafiki pomyliły
3 487 250. Dluzniczka55 2019-02-08 (10:05)
X x x X
Bo ludzie nie dbają o zdrowie,jak coś boli to biorą przeciwbólowe i myślą ze to załatwi sprawę.A jeżeli ból utrzymuje się kilka dni to trzeba iść się zbadać.
X x x X
Bo ludzie nie dbają o zdrowie,jak coś boli to biorą przeciwbólowe i myślą ze to załatwi sprawę.A jeżeli ból utrzymuje się kilka dni to trzeba iść się zbadać.
88 lat to ładny wiek. Moja babcia ma 99 lat i jeszcze sama chodzi. Typuje liczby na Lotto, i to skutecznie. Prezenty wnuczkom, pra i pra wnuczkom kupuje za wygrane. Dziadek od mojego kolegi ma 104 lata.
Dusia, promocje powiadasz? Dzisiaj wreszcie padna ósemki z plusem, pod warunkiem, że wyslesz okolo 1000000, zakladow.
dusia
pod koniec przyszłego tygodnia / -okolice losowania EJ / na siedem skreśleń
pod koniec przyszłego tygodnia / -okolice losowania EJ / na siedem skreśleń
Arogancki0166, przez kilka dni nie atakowales portowiczow, teraz przystąpiles do ataku ze zdwojoną siła. Walcz dalej. Powodzenia.
Dla aroganckiego specjalny prezent na mm
59, 68,1,4,74,67,14,61,40,41,31,34,45,18,19,12,39,7,8,2
59, 68,1,4,74,67,14,61,40,41,31,34,45,18,19,12,39,7,8,2
Zaq69, to liczby z dobrej reki, a wódki nie stawiaj.Lepiej odpal gościowi dole.Gosciowi z T.podalam liczby na Mini.Trafil 5.Przyniósl flaszkę.Wywalilam to z domu
Roi się tu od rybactwa, aroganckich, raków dłużników. Trzeba spadać do kolektury
Zaq69, obyś nie żałował znawco od liczb.Takich znawcow są miliony a szóstki i 8/8 brak
Zaq69, czym motywujesz ? Podajesz stałe liczby na Lotto, a nawet jedna nie wyszlaPsujesz statystyke
zdecydowanie - paru marnym geszefciarzom /od programów np/ i niewątpliwym pajacom / od "czego to się nachapał" itd itp/ nastąpiłem na odcisk, czego żałosne odpryski widnieją w różnych miejscach na tej stronie, ale
te żałosne wjazdy na robactwo w jelicie czy gooownie /- pzdr Wielce Czcigodną /
z coraz to innych, świeżych nicków budzą we mnie tylko wesołość,
a jak popatrzeć, jak to prawie wszystko na jedno kopyto jest szyte - tym większą
te żałosne wjazdy na robactwo w jelicie czy gooownie /- pzdr Wielce Czcigodną /
z coraz to innych, świeżych nicków budzą we mnie tylko wesołość,
a jak popatrzeć, jak to prawie wszystko na jedno kopyto jest szyte - tym większą
Dzień Dobry Wszystkim
jacunn
Gratulacje dla Pana Tadeusza za 100000 w MMJak Ci arogancki w buzi?
Brawo Bytom{{brawo
zaq69
3 487 279. Dluzniczka55 to on wczoraj wygrał ?
Szczęście sprzyja miłym, cierpliwym, a wszelkie klątwy wychodzą na korzyść przeklinanego
Arogancki, rzuć na mnie klątwę.Twoja klątwa działa jak amulet
Spłać najpierw długi, a później pogadamy...
Miałem wyrzucić 7 dziesiątki.. ale zostawiłem dodając 5 dziesiatki
W miejscowości Bytom padła wygrana 100 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Nidzica padła wygrana 299 189,50 zł w grze Mini Lotto
O Nidzica Niedaleko od Olsztyna
dobra trzeba iść na pocztę rachunki zapłacić i zakupy zrobić ,jutro od rana wnusio będziebabci
Cześć
Zaraz idę do Fioletowe Budki po wygrane i coś puścić. Nie coś tylko Eroinę i Mini
Sebastian_M
Brachu witaj
Bruno
Bruno znam Olsztyn
Sebastian_M podoba ci się ?
Tak podoba
Sebastian_M
No dobra trzeba pomyśleć i coś skreślić na 14 jakąś szczęśliwa ósemkę