Wpisy 3 486 695 – 3 486 794
7 lutego 2019 17:56 → 7 lutego 2019 20:21, 100 wpisów
sebastianm na wieczor breda powtorki liczb z 14 najprawdopodobniej moze wyjsc cala 8 liczb kresl i wysylaj je wejdz zaraz na @
Sebastian to jest nawet niemożliwe żeby grać latami to samo i nawet 3/5 nie mieć Sebastian wpisz jakie kolwiek liczby w tester i sprawdź w np 10.000losowań..
Forsamasz jest?
Kasa...
Arczi zagrałem na tą promocję 8/8 to co o 14:00 czyli 10,20,30,40,50,60,70,80
Zdjęcie w profilu użytkownika Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Żywego
A na nóżkach czy na łapkach
Bo to robi różnicę
Zagrałem na tą promocję 8/8 zdjęcie na profilu użytkownika Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych i ŻADNA INNA
Co to jest
Dla wrogow i Przyjaciol w Dniu Dobroci:
1,4,7,8,21,25,26,29,33,47,56,61,62,67,68,70,74,76,79,80
1,4,7,8,21,25,26,29,33,47,56,61,62,67,68,70,74,76,79,80
3 486 699. Forsami wiem ze zagrałes i trafiles 4/8 ja tez trafiłem 4/8 mysle ze treraz wieczorem moze i bedzie wiecej, ale to zobaczymy niechce zapeszac ale moze te 8/8 w koncu wpadnie , zreszta pozyjemy zobaczymy jesli sprawdzi mi sie to co tu widze w liczbach to bedzie git, narazie nic niemowie,a wszystkim jak zawsze tradycyjnoie juz zycze wysokich wygranych i Tobie Forsami tak samo, grajcie i wygrywajcie
Pasco złe tabelki z wygranymi podaje
Bo ciagle na chacie ktoś wygrywa grube pieniądze a nigdy nie przedstawia się to w tabelkach
Bo ciagle na chacie ktoś wygrywa grube pieniądze a nigdy nie przedstawia się to w tabelkach
3 486 713. Basztard witaj wybacz ale cienko widze te liczby co tu podałes szczegolnie te 67,7,8, 70,56,74,te liczby napewno sa na nie i wszystkie 70 tki wraz z 80 ale graj i wygrywaj
Arczibalik zmieniłeś stałe zestawy w mini jak nie to zmień na nowy model .. Znowu trafisz
Zatem w Mini też nie graj liczbami 5,9,15,17,27,26,36,37,39,40,42
3 486 720. zbigniew g ni c nie zmienile w mini lotku w stałych tam sa ine a ja innymi tez gram, ciagnie mnie na pare innych liczb w mini i mam nadzieje ze one wkoncu sie pokaza i bedzie wkoncu upragniona 5/5 ale nie sa to liczby w mojich stałych
Arczi zaraz sprawdzę. Ja też dziś zagrałem w Mulatkę na 8 liczb i miałem 4/8
Forsa wygraj w końcu 6/6 w Lotto
Hej tomi jutro Lech Poznań gra z moim ukochanym klubem miłością i jedyna wiara zagłębiem lubin
Eh te czasy wspaniale jak do Lubina ac Milan przyjechał as Monaco Borussia Dortmund brendby Kopenhaga itp o nrd czy o braciach polaków rosjanach ze zsrr nie wspomnę
3 486 728. Myvictory witaj
Arczi
Czekam na Kubicę na torzenie wydaje mi się by wrócił do choćby 70% dyspozycji jaka miał przed wypadkiemale zobaczymy, poczekamy
Lotto: 33,21,24,41,26,6,13,44,45 takie dostałem na chybika, system 9
Zagram nimi na MM i Mini
Trzeba iść do Fioletowej Budki.
Muszę kiedyś zrobić jej zdjęcie i wstawię u mnie na profilu
Muszę kiedyś zrobić jej zdjęcie i wstawię u mnie na profilu
Angel to do Lotto ??
Do mini musisz trochę ograniczyc5do 7 liczb
Ma ktoś może na sobie spodnie Filip Plein ?
dzisiaj trzeba na 2 godziny i 1h przed losowaniami rozruszać komin magnetyczny- promocja Multi Multi na 8 skreśleń i do tego lotto z + doszło...
Czy chodźcie bezc spodni ?
Arogancki masz komin magnetyczny ?
A ja mam przewód kominowy
Jeszcze jest wcześnie ale już pora na Telesfora
Widzę że była Osa
Osa ostatnio kupiła mi kurtkę. Buty i spodnie
Ma rację po co kisić pieniążki?
One są po to aby je wydawać. Oczywiście rozsądnie
Zarobiła to ma gest
One są po to aby je wydawać. Oczywiście rozsądnie
Zarobiła to ma gest
3 486 755. panoramix 2019-02-07 (19:20)
użytkownik Sebastian M został wtrącony do lochu na 8godzin
przez panoramixa
użytkownik Sebastian M został wtrącony do lochu na 8godzin
przez panoramixa
3 486 757. panoramix aha to sprecyzuj jasnnoiej bo juz myslałem ze chcesz sebastiana M stracic do lochu
3 486 759. panoramix 2 no nie ale to tak wyglada jakbys to robił
3 486 761. panorami nie musisz milczec pisz pisz tylko nikogo do lochu nie zrzucaj, bo ktos to moz4e zle odebrac i TY tam mozesz trafic nie zycz nikomu nigdy co topbie nie miłe
straciłem 50 minut na zabawie z instalacją drukarki na nowym komputerze nie drukowało sterowniki nowe Windows niby widział sterowniki odinstalowałem później nei widział sterowników w końcu w desperacji dałem inny kabel do podpięcia USB i za działało he he a tyle trudno miałem i męki
3 486 763. Myvictory \a co nowy komputer kupiles? i po d jakim widowsem lecisz?
takie różne bajery święconce ramy na rożne kolory lub wyłaczyć całkowicie barwy teczy
Dzisiaj Nysa i Opole wygrane
3 486 766. Myvictory aha no to wszystko zrozumiale, mialem kiedys 10 tke alew wywaliłem zmieniłeem na 7 lepsza wedlug mnie jest
to prawda ale za nie długo nic tam się nie da oczywiscie nie już jeszcze można używać spokojnie
Witam Wszystkich
nie obrazaj mercedesa w swojej klasie bo 10 wedłu mnie zasługuje na miano raczej trabanta w swojej klasie, ma tylko moze troszke ladniejsza nakladke i nic pozatym jeszcze powiedz ze kompz dotykiem co?
Siedziałem w mapach trochę kombinowałem i wysłałem coś takiego 1.21.27.37.43.62.69.77
10 jak 10 mam dużo wad ale raczej 7 by u mnie nie dało sie zainstalować raczej już
Dlaczego jest kumulacja 2 mln , skoro nie było szotki we wtorek?
kumulacja jest dla zasady nawet jak jej nie ma to standardowo jest kumulacja
3 486 779. doktor2p aż tak
To się nie popisał em
Słabo z ta kumulacja a nie powinno być 3 miliony ?
Może chcą by ludzie grali w Lotto jak ja... Raz w tyg niezależnie od kumulacji
Wolimy nasze lotto i nasze złotówki niż Euro