Wpisy 3 486 342 – 3 486 441
7 lutego 2019 11:50 → 7 lutego 2019 13:22, 100 wpisów
Magfa, zamiast Twoje trójki wolę dac 3,29,65 Tomi77 ,każdy gra wg swoich możliwości.Graj stałymi i o odpowiedniej godzinie.Nie podobała się mi wczoraj kolektorka, która podczas wypłaty wygranych omal nie zemdlala.Anulowalem zawarte zakłady, pojechałem do innej Kolektury, obstawilem anulowanezaklady, wysłałem na stawce 10.Wpadło 1400 zl plus Mini, system na swoje.W zasadzie nie moje, a liczby dzieci.
Czaroit , mam dla Ciebie propozycje
Czaroit, nie gniewaj się, ale masz zle moce.Lepiej nie podaj liczb, lub podaj 60 z 80, to te 20 będą wylosowane.
Najwięcej pewniaków do Multi Multi jest od mędrców ze wschodu...
Wszystkiego dobrego. Znając życie i prawo serii, to dzisiaj znów zatriumfuje Człowiek przez duże "C".Mądrzy wiedzą o kogo chodzi.Marze by wreszcie trafił piątkę w Mini.Trafisz Dobry Człowieku
witam wszystkich na czacie
Arogancki, z szacunkiem do Twojej Osoby, ale niektóre komentarza bola
Szczęść Boże Arczibalik73
Ta wypowiedź nie ma nic wspólnego z 3 królami...
3 486 361. magda witaj trzeba poprostu grac i wygrywac
Długo mnie tu nie było, i pewnie znów będzie przerwa.Do spisania
Magda, masz dzieci?
3 486 363. czaroit czesc, zasmuce cie bo wedlug mnie z tych liczb niewyjdzie zadna
Magda,daj dzieciom kupony, niech kreską. One mają szczescie
3 486 366. magda rozumiem ja tez tak mam , ale spokojnie jeszcze nieraz i wygrasz jeszcze bedzie twoj dzien moze i niedłyugo tez ze trafisz cos amoze i nawet głowna wygrana czego ci zycze z całego serca
Magda, kupiłem 3 zakłady Lotto z plusem, system 10, anulowalem.Ani jedna liczba nie weszła.Obstawilem je, wpadła piatka
3 486 370. Angelusdomini śweiete słowa co do dzieci, albo jeszcze inaczej poszukaj kogos kto swiruje oni tez podobno maja szczescie
dziękuję Archi za pocieszenie,Tobie również życzę głównej wygranej we wszystkich grach
3 486 375. magda nie dziekuje bo niechce zapeszac
3 486 377. Forsami czesc forsami swietny uklad zrobiles mam nadzieje ze tak wszystkie wejda
Nie ścigaj się z liczbami.Graj stałymi.Arczibalik73, 4.02,2015 , bezdomny poprosił na bułkę.Dalem mu kupon MM i Lotto , skreślil.Dostal 10 zl.Wpadlo w MM 7/10 i 4/6 w Lotto.Gosciu ur.4.02.1949 z Pionek
Arczi nic nie wejdzie ale że ja lubie robić sobie z tego całego śmiechu wartego grania jaja to tak zagrałem .Mi nie jest szkoda 5 złotych czy je wydam na gazetę czy na warzywa czy na czipsy to jeden....j tak więc ja w danym momencie decyduje na co tracę pieniądze
tak siedze i sledze to co tu podajecie z cyferkami i mam taki juz galimatias w glowie co tu skreslic aby akurat wyszlo ale tak sie zastanawiam co by tu skreslic czy swoje stałe opewniaki posłac czy cos wymyslec, zaznaczam ze gram tylko jednym ukladem liczb nie wieloma jak tu co niekturzy
Pijak prosił na piwo, podał liczby na E.P.wpadlo 200 zl.Alkoholik, bezdomny, albo świr, często podają właściwe liczby
Jak byłam dzieckiem to wygrałam 4/6 w dużego lotka ,sama skreślałam.
Arczibalik73, wybierz z Twoich stałych zestawów z Mini po jednej liczbie , z tych najstarszych i wyślij system na 6
Gosia77, jesteś bardzo mila
Gosia77, znikam, bo nie lubię, gdy ktoś atakuje.Udanego dnia
Lewy też czekam na to bo tu tylu było bluźnierców wyznawców teorii spiskowych że gry liczbowe są rzekomo ustawione pisałem tu nie jeden raz artykuł To weźcie to raz udowodnijcie a jak nie to zamknijcie usta i nie bluźnijcie.. .Tyle afer w Polsce od lat wykryte a tu nadają to udowodnijcie to wtedy przestaje grać i zbieram na lot w Kosmos na inną planete
3 486 383. Angelusdomini juz Ci wyjasniam to , wiesz dlaczego wtedy wygrałesm nie dlatego ze , ten bezdomny podał ci liczby na totolotka, tylko dlatego ze dałes mu datek ze mu pomogłes, i pamietaj ze jesli z czystej i nieprzymuszonej woli dzielisz sie czyms z ubogim bezdomnym człowoiekiem wtedy ty dostajesz cos w zamian, zrobiles dobry uczynek, dałes mu grosza wiec i ty wzamian dostałes od losu tez cos, zawsze pomkagaj biednym i potrzebujacym a bedzie CI dane
Forsami ja też nie wierzę,że gry są ustawiane ,wymyslają jakieś teorie żeby namieszac..
Gosia też lubię bajki ale z dziećmi nie wchodzę w słowo i nie o Ciebie mi chodzi
ja niewiem czy tu losowania sa ustawione czy nie wedlug mnie sa takie dni ze jest nam dane trafic cos a sa takie dni ze nie trafiamy nic, uwazam ze tu liczy sie troche szczesia i i to co zamyslimy i wyslemy, i nic pozatym, albo trafimy albo nie
Magda... bo weźmy wszystkie za i przeciw Totalizator Sportowy istnieje ponad 50'..lat o ile się nie myle i co za ten czas nikt nigdy nic nie udowodnił przy tylu aferach na codzień i najważniesza rzecz ...Magda napisz sobie na kartce zakłady w Multi Multi ile chcesz nawet 100 .200.1000 i zobaczysz co byś trafiła na pusto Tacy wyznawcy teorii spiskowych nie chcą przyjąć do wiadomości że w każde grze liczbowej jest Miliony Kombinacji Pozdrawiam serdecznie
3 486 288. samuel graj na tych liczbach bo one powiny wyjsc w tym ukladzie jestem na te liczby na tak graj nimi one wejda i moze i nawet w tym ukladzie ktory tu podałes tez na nie poluje szczegolnie 3 ostatnie cyfry sa na tak wedlug mnie tez je obstawiam i wysyłam powodzenia
3 486 384. Forsami niemow hoop, , inigdy niezarzejkaj sie ze taki uklad niewejdzie bo cuda sie zdarzaja i według mnie moga tak liczby tez i wpasc
Forsami wiem o tym,jak zaczynałam grać w mm to na kartce pisałam kombinacje z różnymi liczbami i wiem ze cięzko trafić,to wszystko jest obliczone matematycznie także trzeba mieć szcescie żeby coś trafić jak 1:1000000
Arczi bo jeszcze jestem na chwilę pamiętam że raz tak wyszło 7/8 poszukaj w Archiwum kilka lat w stecz albo na Testerze
Angelus... trochę bajki piszeszfakt trza mieć farta i tyle ale nie wierzę by kilku pijaczkow trafnie cokolwiek skreslili chyba że brali z maszyny jak jalicząc na ślepy strzal
3 486 406. slawek10 czesc witaj tak wiem ze tak samo mielismy tylko sie zastanawiam kto od kogo liczby spisał ty odemnie czy ja od cireebie ale to spisanie chyba bylo telepatyczne, a tak powaznie przepraszam ze CI nie pogratulowałem osobiscie, ale tak trafilismy razem i mam nadzieje ze jeszcze nie raz to powturzymy tez i w realu
czy na dzisiaj cos wysyłasz na 14?
bo ja sie zastanawiam co by tu skreslic aby wyszło
czy na dzisiaj cos wysyłasz na 14?
bo ja sie zastanawiam co by tu skreslic aby wyszło
Arczi ja po prostu wpisałem 10 tki liczb po kolei
Bo myślałem o rozpisać liczby -10 liczb na 10 zakładów.Nie patrzyłem od Ciebie
Na 14 mam 8/8 ×4 z chybika na 6 losowan
A swoją drogą to może jest dobry pomysł na gra 10 liczbami w mini podpisanych na 5 liczb
3 486 417. slawek10 2019-02-07 (12:36)
sławek spokojnie ja tylko zartuje jak mogles spisac odemnie liczby jak nie mieszkasz kolo mnie , aj sie smieje ze poprostu telepatycznie przekazujemy sobie liczby
sławek spokojnie ja tylko zartuje jak mogles spisac odemnie liczby jak nie mieszkasz kolo mnie , aj sie smieje ze poprostu telepatycznie przekazujemy sobie liczby
Ogólnie patrząc to co jakiś czas wchodzi 5 w mini z przedziałów 1-10,20-30,31-40 itd
dobra jem sniadanko i zaraz lece cos tam wysłac na te 8/8 tak zabawowo
Przypominam, że żadna z piątek w mini lotto nie padła system na 12 liczb tak jak Wy to macie w stałych zestawach w profilu...
3 486 424. dotam tak jakj sie niespi cała noc bo niemozna spac, to pozniej sie usnie z rana kamiennym snem i pozniej tez je sie sniadanko a obiad juz wraz z kolacja razem
Ups macie po piątce trafionej systemem 10 na przedziale liczbowym 21-30 więc nie wiem skąd ten hurraoptymizm...
3 486 428. magda nie to raczej tak to nie jest szybciej obiadokolacja
Wesołego
Robal niewiem jak Ty to odczytałeś ale ja piszę że chcę wygrać 10/10 a 8/8 to nie moja bajka wróć do tego wpisu i przeczytaj.
No jasne, że jasne i dlatego
Na okres promo, grasz na mniejszą ilość skreśleń zamiast dychy, czy dodatkowo ?
Na okres promo, grasz na mniejszą ilość skreśleń zamiast dychy, czy dodatkowo ?
Robal zrobiłem poprostu se jaja nie mylić z jadrami tyle lat gram bo 16 i wygrałem G.. .o tak że wiem co pisze wygrywają bogaci system te sprawy..itd itp..
dobra lece do sklepu i podrodze do kolekturki cos posłac moze wpadnie jakis badziew
ide puscic system na 8/8 za 2.50 gr wiecej nie inwestuke piernicze jesli ma byc to bedzie skreslone pewniaki plus inne czyli 4 pewniaki 4 ine pol na poł
To już nie wiem, wysłałeś te 10,20,... , czy nie ??
Nie wiem, nie mam zielonego pojęcia - jak grający trafiają, wszystkie dane o wysokich wygranych są tak podawane, że nie idzie się połapać, ale
Kiedyś dawno temu, te duże ilości w mm, to była inna gra
i za RychaniebieskikrawatRembicha padły słowa, że -wygraną mocnym systemem kojarzył jedną...
Nie wiem, nie mam zielonego pojęcia - jak grający trafiają, wszystkie dane o wysokich wygranych są tak podawane, że nie idzie się połapać, ale
Kiedyś dawno temu, te duże ilości w mm, to była inna gra
i za RychaniebieskikrawatRembicha padły słowa, że -wygraną mocnym systemem kojarzył jedną...