Wpisy 3 485 266 – 3 485 366
6 lutego 2019 09:16 → 6 lutego 2019 11:46, 100 wpisów
Moja ciotka nabyła 2 lata temu na pokazie cudowną patelnie:
>> 700 zł <<
Jej córka kołdrę leczniczą:
>> 2 500 zł <<
>> 700 zł <<
Jej córka kołdrę leczniczą:
>> 2 500 zł <<
Kto chce to może napisać do Radiowej Jedynki.
Sms na 71 151.
Sms na 71 151.
Galik moherku co ci złego napisałem byś swe farmazony na forum zamieszczal wszystko ok tak po za tym
A tak po zatym czy ja ciebie od śmieci wydumancu dziwki wyzywam i od ku... Obyś zdechł i tobie podobni będzie spokoi
Wraca ciepło.
Nawet w Suwałkach nie ma mrozu:
>> +1 <<
Nawet w Suwałkach nie ma mrozu:
>> +1 <<
Jak bym napisał moher ok ale moherek czule żartem ręce opadają papa
Przerwa.
Mojego kumpla też cudownie wyleczylimiał chora nogę a po roku chory portfel 1700 zł materac +garnek gratis
Tytuł artykułu brzmi ,,To jakaś klątwa?! Choroba szalonych krów znów w Polsce..."Na Dolnym Śląsku odkryto ognisko BSE... To nie moja sprawka...
czy wy wiecie że żydy wykupili wody w Polce?każde ujęcie wód w Polsce należy do żydów?,nawet te w studni?
"Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone."Flaubert
żydostwo się tak rozpasało że nawet na tym, portalu próbują swoich sił,co mogliście zauważyć
a tak nawiasem znasz tych ludzi z nazwiska , czy tak po prostu "ogólnie"
zapewniam cię że nie jestem antysemitą,jestem po prostu Polakiem,który dba o dobro Polski
"Serce głupca znajduje się w jego ustach, język mądrego znajduje się w jego sercu." przysłowie ormiańskie, lecę do budy nie wiem -jakiejś
W miejscowości Ciechocinek padła wygrana 30 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
który jest
lewakiem nich się ujawni,będzie wiadomo którego pomijać
lewakiem nich się ujawni,będzie wiadomo którego pomijać
mogę ci dać mail jak chcesz,tam mi możesz pokazać,inaczej z takimi nie prowadzę konwersacji
jakich zasług?to,że okradacie innych ludzi?to są wasze zasługi?przez setki lat okradaliście Polaków i co jeszcze wam mało?
przypomnę ustawa 447 ,która będzie grabić Polaków bezpodstawnie, bo nie Polska wywołała wojnę, mało tego Polska była najbardziej poszkodowanym państwem w 2 wojnie światowej i ma ponosić tego skutki?
Panie Galik, Ty i Gryks jestescie po jednych pieniadzach guzik warci bo uzywacie emotki z rogami
TAK TAK robi sie tu niesmacznie
Tomi, tylko ja mam 4 bo robilem protest przeciwko... i spamowalem do 6wpisow
Galik1, kłania się art. 257 kk.To przestępstwo ścigane z urzędu
jak dzis wygram w multi zmienie na model 70 wszystko a ten rozdam
Witam wszystkich
czaroit wczoraj miałem 2/5 w mini i niewiele brakowało abym miał następny scan
Abudabi89
W miejscowości Gliwice padła wygrana 301 356,50 zł w grze Mini Lotto
czemu galików Pasko poblokował
i to wszystkich