Wpisy 3 485 045 – 3 485 144
5 lutego 2019 22:54 → 6 lutego 2019 01:24, 100 wpisów
Aya, ciepłe pozdrowienia i bukiek kwiatów
Dobrej nocy wszystkim bez wyjątku. Tajemnica typowania nie tkwi w mapach i wahadelkach. Wasz wybór.
Mój jak był w Oddziale...to gość pakował kasiorkę do dziurawej kieszeni
Cyganie też mają dziurawe kieszenie jak idą kraść do sklepu
a u dołu tunele doszyte
a u dołu tunele doszyte
bo żydzi są pazerni na kasę,to chciwe plemię bo tak sami się nazywają,że są plemieniem,nie narodem
przez ustawę 447 teraz Polaków chcą okraść,pomagają im w tym amerykanie
Aya a co Ty o tym sądzisz?,czy żydzi doprowadzą do okradzenia Polaków razem z amerykanami?
Pozamykane zakłady rozbite na małe spółki żeby można z ludzi zrobić
niewolników ,kto się postawi
tylko w grupie siła
tak ziemie i lasy tylko to zostało
niewolników ,kto się postawi
tylko w grupie siła
tak ziemie i lasy tylko to zostało
Słyszałaś o Polin?które to słowo wypowiadał nawet prezydent Polski,to o czym my tu mówimy,jeżeli prezydent Polski wypowiada takie słowo to jest pozasmiatane
Adis8, gratuluję ładnych wyników w Lotto. W zestawach masz ponad 2000 zł wygranych. Ufam, że w realu też.
Galik, ja też mam żydowskie pochodzenie. Mam Ci udowodnić?
Tomi, zatwierdzona parka.
Szewczenkospodziewałem się tego .bo takie wpisy tylko żydzi mogą robić,a co do udowodnienia,no to chyba nie chcesz żebym chciał żebyś pokazywał napletek?
Mam na YouTube, możesz obejrzeć kilka filmów.
500 i mogę pokazac
ale ja nie chcę,bo to jest obrzydliwe,a poza tym,jesteście tacy,bo was w dzieciństwie skrzywdzili przez obrzezanie i teraz odgryzacie się na innych,a tak poza tym to zajrzyyj to talmudu co tam jest napisane to może przekonasz się w co wierzysz
prawdziwi żydzi to jest tylko 10%,reszta to jest podszywających się pod żydów,najwięcej jest chazarów część ukrainy, stamtąd ci podszywający się pod żydów pochodzą
czemu Szewczenko ma taki nick? bo to ukraińskie nazwisko,nawet znany piłkarz ukraiński miał takie nazwisko
Witam
Prawdziwa widzę tu Rzeczpospolita Przyjaciół
Ukraiński Żyd-Szewczenko
+ten drugi-...jak mu tam...Mesajachuj(???)
Swoją drogą,trzeba mieć nizle narąbane-żeby coś takiego wymyśleć
Prawdziwa widzę tu Rzeczpospolita Przyjaciół
Ukraiński Żyd-Szewczenko
+ten drugi-...jak mu tam...Mesajachuj(???)
Swoją drogą,trzeba mieć nizle narąbane-żeby coś takiego wymyśleć
Szalom Alejhem
Gonzaga i inni: Szalom Alejhem
Gonzaga, Ty masz na myśli same.....?
...Dziwaczne Nicki w niebieskich kubraczkach, z kontaktem poza stroną, z "pełną" wiedzą i nastawieniem
ciężki przypadek
Siem Gonzaga i
dalej
ciężki przypadek
Siem Gonzaga i
dalej
Robal
Vqrviające jest takie nawiązywanie kontaktu...i fugas chrustas
Vqrviające jest takie nawiązywanie kontaktu...i fugas chrustas
Gonzo daj spokój z żydami,szkoda słów,to są tak zakłamani goście że się w pale nie mieści,oni są uczeni od szkoły podstawowej,że Polacy są winni holokaustu,i ci idioci w to wierzą, dlatego taka nagonka na Polaków jest
Dzisiaj znów będą piękne liczby dla inteligentnych, nie dla takich, którzy Nick kojarzą sobie z
Jak jest Gonzaga, to znaczy ze jest już... południe
Mesajechu tylko weź se na plaże krym Obama tak zaprosił Putina na plaże w Miami Beach i Putin mówi...obama ale ten piasek mnie pali w du...a Obama do niego...to se weź Krym
Żydzi pod Polską ambasadą
żydzi protestujący przeciwko polityce względem Polski,pod ambasadą Polski,,a w Polsce nie protestują, to jak to jest?,Polacy nic nie robią tylko sami żydzi muszą ich bronić?
https://www.youtube.com/watch?v=6dppREYcMeU
żydzi protestujący przeciwko polityce względem Polski,pod ambasadą Polski,,a w Polsce nie protestują, to jak to jest?,Polacy nic nie robią tylko sami żydzi muszą ich bronić?
https://www.youtube.com/watch?v=6dppREYcMeU
Pójdziecie życie na wojnę...jak trzeba to pójdę...i będziecie strzelać...jak trzeba to będę ...ale do was też będą ...a do mnie za co ?
Dziadek mi opowiadał, jak był ze swoim ojciec u żydka w sklepie kupować płaszcz to ten płaszcz był dwa rozmiary na niego za duży, ale żydek zebrał w garści na plecach odstający materiał i mówi....pięknie płaszczyk na synku leży . To trza im przyznać mają dryg do handlu
Dobrze że nie wieje z północy.
Pod Uralem: -33.
Północna Skandynawia: -38.
Pod Uralem: -33.
Północna Skandynawia: -38.
GABRIEL pozdrawiam,poczytaj sobie wczśniejsze wpisy,to bądziesz wiedział o co chodzi
chodzi o nick Mesajechu ,czytając od tyłu sylabami daje Chujesame