Wpisy 3 484 745 – 3 484 844
5 lutego 2019 19:09 → 5 lutego 2019 21:02, 100 wpisów
Jutro pierwsza próba ugryziejia parki... po 10 losowania g zobaczę jak to idzie
Gryks76, jeśli zagrasz liczbami Basztarda, trafisz gówna wygrana. Poczytaj motto w moim profilu. Zobacz jak jest siła człowieka, którego się nie lubi. Życzę Ci po jednej liczbie w każdej grze i wszystkie oboki.
Gryks76, z uwagi na to, że masz kłopoty z myśleniem, podpowiem Ci tylko 9 liczb na MM: Góra, dół, w lewo, w prawo, i znów w prawo i sąsiednia. Jesli to jest zbyt trudne podam je.
Sneak koło uja mi to lata co takie wymioty jak ty piszą by się w wirtualnym świecie podbudowac
Człowiek jest jedynym zwierzęciem na ziemi, które sie czerwieni, bo ma ku temu powody. W moich liczbach na MM są też pewniaki na mini i 5 na Lotto.
Pewniaki są przeważnie do godziny 21:40
Po tej godzinie pewniaki stają się obokami
Po tej godzinie pewniaki stają się obokami
Abudabiwymyslalem coś.. Nie wiem czy to dobry algorytmzacznę od parki i trojki
Jacun. 10 losowań temu byłem 237 w pewniakach
Obecnie między 40 a 70 miejscemczyli cos ruszylomyślę dalej
Obecnie między 40 a 70 miejscemczyli cos ruszylomyślę dalej
Jacun po 21.40 to wszyjscy pewniaki piszą A szczególnie tu mamy jednego co całe zestawy już gotowe podaje po losowaniu
Abudabi niezłe tam podałeś pewniaki, obyś trafił te 5/5 w MM
Za co to, przecież Ci dobrze życzę
Niech teraz Racibórz wygra
Abudabi... Ty nie skrecaszjesteś dobry w te klocki... ja się uczeprzyznam kiedyś olewalem typowania aż zrobiłem jedna tabele do kosza... Druga tabele do kosza... I trzecia tabela już zostaniei się przykłada codziennie a oni codziennie losuja dziwne liczby
Więc szukam algorytmu według ostatniej tabeli... może kiedyś zacznę wygrywać i nadrobię straty
Tomi.. laptop mycha program, na statystykach, lub sledzic ostatnie 3-4 dni loso wylos niewylos
No ja też kartka, tabletka... Tabela i długopis... Czasem lampa wina i siedze
Masz szansę na dużą wygraną, bo masz w sobie świeżość, nie tak jak niektórzy tutaj, którzy grają po naście albo dziesiąt lat i wygrali figę z makiem...
3 484 803. tomi77
Miłego i wesołego oczywiście...
fakt faktem, jak sie przyjrzeć liczbom jak wpadły w losowaniach to mozna duzo wyczytac,
to jest tak jak pieniazki leza na ulicy Tylko kregoslup boli
to jest tak jak pieniazki leza na ulicy Tylko kregoslup boli
3 484 772. jacunn dokladnie tak jest jak piszesz do wszystkie sa pewniakami pozniej juz nie
makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
I dobrze.
Robal 36 nóg to mini stonoga.
W środku jest grypa. Nie otwierać.
Magda.
Zobaczcie jak trudno jest wygrać w Lotto.
TS powstał w 1956 roku i... Dopiero Teraz padła główna wygrana w Lotto w Łomży.
60 tysięcy mieszkańców.
TS powstał w 1956 roku i... Dopiero Teraz padła główna wygrana w Lotto w Łomży.
60 tysięcy mieszkańców.
.Przerwa.
https://www.youtube.com/watch?v=Nx309iIJ4KA
Coś dla relaksu przed losowaniem.
Coś dla relaksu przed losowaniem.
jak trudno wygrać wręcz w 7 pokoleniu i to nie ma gwarancji a jak łatwo zarobione ciężko przez większość graczy pieniądze z portfela wyczyścić dla iluzji
Dzisiaj wygrają ci, którzy nie zagrają.
Jest taki dobry film ,,Iluzjonista"- można się z niego nauczyć trochę magii...
Gram liczbami tych, którzy są na dołku. A więc Maklera, Basztarda i Gryks76.
W Anglii iluzjonista przewidział wszystkie liczby.
I jakby kupiła zdrapkę w Elblągu z końcówką .......059 już by nie musiała pracować...