Wpisy 3 484 694 – 3 484 793
5 lutego 2019 17:04 → 5 lutego 2019 19:48, 100 wpisów
Jedno słowo to GABRIEL
A drugie to Monitor
Nie zapomnij że ten monitor nie jest LED tylko na lampy Elektronowe
ide rozpakowac mojego nowego pioneera n 30 ae ale co to brak wyjsc cyfrowych szajs
Czaroit, przestać pisać głupoty.Napisz coś o " objazdowych milionerach ", z zarządu grających już nie w Warszawie, a w terenie.Teraz rządzę komputery.System w kilka sekund potrafi ustalić jakich zestawów jest najmniej i te liczby są losowane i grają nimi członkowie ().T.S.nikt nie ruszy.Tylko informatycy rządzą kasynem, które zawsze wygrywa.
3 484 611. angierski 2019-02-05 (16:25) Las Vegas
nie musicie byc gwiazdami - bo nie jestescie nimi tutaj
moze tylko Sebastian_M
sebastian jestes tu gwiazda na czacie??
nie musicie byc gwiazdami - bo nie jestescie nimi tutaj
moze tylko Sebastian_M
sebastian jestes tu gwiazda na czacie??
Cieszycie się minimalnymi wybranymi, a te duże trafiają do mądrych.W 1994 r.kiedy nie było komputerów, podczas jednego losowania padło 80 szóstek.Teraz w dobie komputerów padają średni 3 szóstki w miesiącu.
Poczytajcie komentarze na Interii jak Marian Opania trafił 5 systemowa w Lotto.Warto.
Dzisiaj znów nie będzie szóstki w Lotto.Prosze się nie łudzić nadzieja.Chyba, że trafia je: robal i arogancki.Oni potrafią ().
3 484 708. Mesajechu 2019-02-05 (17:54) Jaworzno , Snajper
Dzisiaj znów nie będzie szóstki w Lotto.Prosze się nie łudzić nadzieja.Chyba, że trafia je: robal i arogancki.Oni potrafią ().
i Mesajechu potrafi
i Mesajechu potrafi
3 484 708. Mesajechu noto nie gram w lotto niech sobie chlopaki wygrywaja mi tam milionow nie trzeba zadowole sie ta 5/5 w mini , wiecej niepotrzebuje
Mesajachu już zostało zniesione embargo na wygrane w Raciborzu i Jaworznie...
Każdy może włączyć się do gry...
3 484 718. Abudabi89 witaj wdług mnie bedzie 5 30tek mi 3 40tki
kasa rzadzi, jak moja nowa wieza pioneera wyrywa z kapci
wszystkich nie moga zablokowac mala kase mozna wygrac i to wlasnie padlo na nas
wszystkich nie moga zablokowac mala kase mozna wygrac i to wlasnie padlo na nas
Ja nie oglądam żadnych meczy.Najpiekniejsze widowisko jest tutaj
Tak, wiem, że dzisiaj ma wejść 23, ale na mokro, na sucho nie wejdzie.Po żelu tak
5 luty będzie szczęśliwym dniem dla graczy.Warunek: kredlomy liczby od czaroita.Tylko te z dnia dzisiejszego.
Czaroit, brakuje mi jednej liczby do Mini.Ktora to liczba? Tylko nie 5.
Tylko Zabrze.W Katowicach tylko na Św.Jana u tej takiej kolektorki.
Basztard stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
3 484 726. Basztard 2019-02-05 (18:54) Zabrze, Katowice, Olkusz
jednak doceniasz MP
a mówiłeś za ty tylko idioci
Basztard 8h {{pociesza}
jednak doceniasz MP
a mówiłeś za ty tylko idioci
Basztard 8h {{pociesza}
Basztard perelka szukales idiotow a wystarczyło że spojzales w lustro prawdziwy jedyny plus tobie podobni
Jutro pierwsza próba ugryziejia parki... po 10 losowania g zobaczę jak to idzie
Gryks76, jeśli zagrasz liczbami Basztarda, trafisz gówna wygrana. Poczytaj motto w moim profilu. Zobacz jak jest siła człowieka, którego się nie lubi. Życzę Ci po jednej liczbie w każdej grze i wszystkie oboki.
Gryks76, z uwagi na to, że masz kłopoty z myśleniem, podpowiem Ci tylko 9 liczb na MM: Góra, dół, w lewo, w prawo, i znów w prawo i sąsiednia. Jesli to jest zbyt trudne podam je.
Sneak koło uja mi to lata co takie wymioty jak ty piszą by się w wirtualnym świecie podbudowac
Człowiek jest jedynym zwierzęciem na ziemi, które sie czerwieni, bo ma ku temu powody. W moich liczbach na MM są też pewniaki na mini i 5 na Lotto.
Pewniaki są przeważnie do godziny 21:40
Po tej godzinie pewniaki stają się obokami
Po tej godzinie pewniaki stają się obokami
Abudabiwymyslalem coś.. Nie wiem czy to dobry algorytmzacznę od parki i trojki
Jacun. 10 losowań temu byłem 237 w pewniakach
Obecnie między 40 a 70 miejscemczyli cos ruszylomyślę dalej
Obecnie między 40 a 70 miejscemczyli cos ruszylomyślę dalej
Jacun po 21.40 to wszyjscy pewniaki piszą A szczególnie tu mamy jednego co całe zestawy już gotowe podaje po losowaniu
Abudabi niezłe tam podałeś pewniaki, obyś trafił te 5/5 w MM
Za co to, przecież Ci dobrze życzę
Niech teraz Racibórz wygra