Wpisy 3 483 841 – 3 483 940
4 lutego 2019 18:37 → 4 lutego 2019 21:35, 100 wpisów
3 483 838. KubaU według mnie nie widze nic zeby z tych liczb wyszło dzisiaj w mini lotka
3 483 841. Myvictory 2019-02-04 (18:37)
dla tego podajemy inne na stronce a gramy innymi
oczywiscie ze tak niie inaczej Myvictory podajemy tym co nie gramy
3 483 841. Myvictory 2019-02-04 (18:37)
dla tego podajemy inne na stronce a gramy innymi
oczywiscie ze tak niie inaczej Myvictory podajemy tym co nie gramy
Z małpa zielona się zgodzę po części to prawda która boli zaraz lewaki itp syczenie ujadanie ślepych to coś w rodzaju modlą się pod figura diabła maja za skóra diabła Nima ale ho o fakt tu niby tzw krzyżyk a chętnie by coś komuś zrobili się doktor2p zdeczka nie zorientował lub nie chciał o co mu ho cóż bywa bez urazy doktor2p jak coś w sumie super gość z ciebie
Ktoś szczul na faceta, ublizal od gejów, a to facet po przejściac. Stracił syna w wieku 32 lat. Ma pięcioro wnuczat, a pewien portalowicz nsublizal mu.
ja mam na miary od jednego uzytkownika że tak ale jak twierdzicie ze nie to mu powiem ze sie myli
3 483 844. KubaU 2019-02-04 (18:38) Gram Nie Typuje
Wczoraj Radomiak47 ustrzelil 5 w Mini i kilka 4 systemowych.
ale to ustrzelił na sucho tak?
bo w realu niestety 5/5 nie padlo
Wczoraj Radomiak47 ustrzelil 5 w Mini i kilka 4 systemowych.
ale to ustrzelił na sucho tak?
bo w realu niestety 5/5 nie padlo
Się Kubuś kapnol że ma opis że gra a nie typuje a ma zatypowane że zmienił co za typy arczibalik wybacz że ty im wierzysz w to co Pisza
http://istotyzywe.pl/wp-content/uploads/2011/12/biala.jpg
Idę bo te genderstwo karmi swe ego jacy oni cudni staweczki itp w realu marnosci
3 483 866. gryks76 w co niby ja wierze bo nierozumie co w białe małpy,? oto ci chodzi? sa białe małpy co niewidziałes takiej małpy co?
Aaa bo tak luklem ciekawe czy tam w tp ta Anastazja to tu ma pewien nick coś na s od tak se jakoś skojarzylem spadam puścić system mini 12 multi stawka 10 ep 20 zakładów wsio z super szajsa
Arczi ja wiem że tym wierzysz ale nie w małpę białą tylko w młotek
u mnie kolega idzie z młotkiem do urzędu ale to do piero w lutym
Hejka//....pewniak w mini lotto "9"
Mamy perełkę na portalu.Wiellllki szacun dla NiegoPan Bóg pamięta o Nim
ale jest zwierze biała małpa nie wystepuje unas ale jest z tych waskonosych naczelnych
Nie wolno nikogo przekreślac.Juz wielu profesorów nie daje mu szans. Kto im dał tytuły profesorskie? Pewnie promotorami byli Ci, którzy wyprodukowali Krystynę P.Miss Sejmu
podobno juz w sklepach od dawna i dawno na pólkach w lodówce i na patelni i w żołądku
drodzy koledzy przestancie palic to swinstwo, co wy palicie?
Pewnie wyprodukowane w garażu na Wyczółkowskiego 32c koło szpitala
Jeszcze dużo było w transporcie z bananami.Nie wszystko przechwycone
Multimilioner i co z tego w młodym wieku osiągnął wszystko nawet płyty wydawał..
Nykkenen był dobrym sportowcem... Ale poszedł na dnoa mógłby kimschoć tego co osiagnal nikt mu nie zabierzewięc jak zacznę wygrywać... Przestaje pickawę mielona
Pierwszy przypadek "choroby szalonych krów" w Polsce od sześciu lat -- przedtem chore teraz szalone co z tymi krowami
ptasia grypa , swińska zaraza pozostaje tylko chiński zdrowy czosnek do jedzenia i otreby popijane wodą ze źródła
ide na kolacyjkę zrobio sobie bulion z żółwia córki , będzie świeże i zdrowe mięsko
Jednak nie ma to jak gotówka
https://www.o2.pl/artykul/wygrala-majatek-na-loterii-kanadyjka-zatrzymana-tuz-przed-odbiorem-nagrody-6345460587980929a
https://www.o2.pl/artykul/wygrala-majatek-na-loterii-kanadyjka-zatrzymana-tuz-przed-odbiorem-nagrody-6345460587980929a
Jeśli się opuszcza typowania, traci się. Jeśli się gra w realu typiwanymi, znacznie do przodu. Więc lepiej Real, niż na sucho.
Typujeale nie grammuszę być pewny że jedna z pozycji profilu jest na tyle opłacalna by zwrot był na poziomie 50 %
Listonosz chcą podwyżek o 1000 zlpomogę nosić im listy by odciążyć budżet panstwa
Kedziorzobacz co ma w klatcemoże będzie pierzaste na jutrzejszy obiad
Majfus jaki ty masz zryty beret przez swojego ojczulka tadzia chociaż jakąś bakteria ciebie kocha jak tak niech zezre szybjej no i mam nadzieję że te twe zezowata geny nie poszły dalej co to by było za homo
Idę spać jednak z rana lukne i tak typniete na 2 losowania bardziej pod kątem paru losowan
Forsa
Ostateczne na 21....:
27,53,79
27,37,53,73,79 x5
27,53,79
27,37,53,73,79 x5
To kiedy mogę sie