Wpisy 3 483 684 – 3 483 783
4 lutego 2019 15:18 → 4 lutego 2019 17:32, 100 wpisów
znaczy powiem tak, latwiej w kasynie wygrac mniejsze pieniadze
mialem te 18 zl przeznaczyc na sloty bo mam fajny pomysl na wygranie
chyba wplace jeszcze ze 20 zl i pogram sobie na slotach
a jak przegram no coz kto dzisiaj jest na plusie w hazardzie?
chyba wplace jeszcze ze 20 zl i pogram sobie na slotach
a jak przegram no coz kto dzisiaj jest na plusie w hazardzie?
Gosia__77 zycz mi szczescia.... a na mini jeszcze sobie dzisiaj zagram
3 483 681. Gosia__77 2019-02-04 (15:17) t-ak to jest prawda tylko zaznacz ze jezeli ty to wyslesz i to wylosuja bo gorzej jak zagrasz to i tego nie wylosuja akurat tych numerkow to wtedy jestes stratna
hazard jest taki ze niby na poczatku sie wygrywa...potem czlowiek jest napalony ze latwo mu idzie
a na koncu taka szpila w tylek i wszystko sie przegrywa
a na koncu taka szpila w tylek i wszystko sie przegrywa
generalnie chodzi o to zeby nie grac za wlasne pieniadze
czyli jak cos sie wygra to grac za tyle ile sie wygralo
ale jak chcecie mozecie zarejestrowac sie na kasynie i miec bonus i free spiny za darmo
czyli jak cos sie wygra to grac za tyle ile sie wygralo
ale jak chcecie mozecie zarejestrowac sie na kasynie i miec bonus i free spiny za darmo
Pozdrawiam Przesympatycznego Kolegę, i Jego cudowna córeczkę. Poprawy zdrowka życzę.
jezeli 35 najslabszy numer i weszlo 33
to 3 najslabszy numer i nie wejdzie 1 wez lepiej 2
to 3 najslabszy numer i nie wejdzie 1 wez lepiej 2
dobra pitole, gram w lotto i ewentualnie w buka bo szkoda kasy
9 losowań... Tabela moja i 4 Pewniaki w tym 3 ostatnie pod rzadnie jest źle ale muszę sprawdzić na 20 losowań... czyli kuuupe losowan
podstawa to sie nie zablokowac i nie wysylac takich samych
jak nie 48 to 50,52 jak nie 64 to 66
jak nie 48 to 50,52 jak nie 64 to 66
jak sie wysle same podobne to jak nie wejdzie to nie wejdzie i 0 zwrotu
Czaroit to co sugerujesz za parka na wieczór??? Dawaj chyba że 3/3 dawaj czy będziesz cwaniakował po losowaniu
witam paskowiczow moim zdaniem moze kilka takich oto liczb wejsc 3,5,6,9,19,20,46,32,34,27 i5,6,10,79,72,74,80,55,34,24 i trojka 46,65,67 dwojka19,20 jedynka to 9
Czaroit, wejdź na www.psychiatra.pl , tam szukaj dobrego lekarza, bo nie każdy podejmie się leczenia ciężkich przypadków
bez pracy mam 11/32 reszta to juz intuicja i dobre wahadlo 1 z 3 wygrywa
Czaroit, zazyj 2 różowe tabletki i 3 białe i nie pij przy nich alkoholu
ja biore tylko ruskie pigulki mlodosci i popijam chinska herbatka niesmiertelnosci
Ty czaroit masz wahania nastrojów, nie popisuj się nimi tutaj bo wariatów Ci tu pod dostatkiem
Urodzony 15.05.1997 o godz.11:12 mama ur.sie 11.03.1989 , może coś z tych dat wyczarujesz?
1,2,5,13,14,18,21,25,31,42 już wyczarowalem 5 w Mini.Wyslij te liczby.
Czaroit, wyślij te liczby na 10 losowań, koniecznie system na 12
Nie wiem co kobiety widziały w Niesiołowskim...może włosy na klacieto se przylepie
Nie sugeruje się liczba która czeka najdluzejtylko tabela i jakiś algorytmgorzej jak te druga wytypowacby tworzyły parke
Same blazny karolkania abudabi vel adis adamossroko Jurandysrandu ruletkasretka tak ta strona psychiatra dla was w sam raz tylko który się podejmie czegoś nie możliwego te same teksty systemy stawki ile obojniaki macie lat czy wy z pisiuana bo by to wiele tłumaczylo
Gryks z powodu takich jak ty czeba profile zmieniać I startować z nowych
Bo jak się raz wygra z profilu to już bierzesz cyferki sam nie umiesz nic wytypować
Angier jak wysyłasz mini to wyślij Zaraz Gryksa do psychiatry
a jemu psychiatra juz nie pomoze - bo na poglady polityczne i zyciowe nie pomaga
A ty angierski co taki cnotliwy jak baba marudzisz nic więcej jak zagus wiecznie bul dupy że ktoś gra a on nie a wydaje pewnie na coś denego
Czaroit, nie pij tej herbatki nieśmiertelności bo będziesz nas długo nudził. Lepiej digocsinum i seta.
Pasko ma na ciebie i tych gendersow co co rusz nicki zmieniają wyjeb jak by było innaczej by zbanowal
a co marudze, brak perspektyw na gre bo w sieci tylko mini i lotto.. mam na co narzekac
jakbym mial babe to pewnie bym marudzil do niej
jakbym mial babe to pewnie bym marudzil do niej
o kurczątko, a w Raciborzu tacy fajni ludzie żyją, tak mi się wydawało bo mam żonę i rodzinę tam
Twojkwiat77, co tam za nozonika macie?