Wpisy 3 482 712 – 3 482 811
3 lutego 2019 14:29 → 3 lutego 2019 18:09, 100 wpisów
3 482 700. czaroit 2019-02-03 (14:13)
29,34,43 56 64,67,77 39,45 2,22
czaroit ale to sa tu numerki ktore weszły teraz myslisz czy raczej uwarasz ze sie znow pojawia w takim komplecie? bo ja w to za bardzo nie wieze ze znow tak samo wyjda
29,34,43 56 64,67,77 39,45 2,22
czaroit ale to sa tu numerki ktore weszły teraz myslisz czy raczej uwarasz ze sie znow pojawia w takim komplecie? bo ja w to za bardzo nie wieze ze znow tak samo wyjda
Isa ty mnie takimi kolegami w sukniach i to w czarnych z czymś białym na szyji nie obdarzaj mam odruchy wymiotne fe a fuj
Isa a tak z ciekawości wypisujesz się od nich czy ślub bierzesz oby to 1
Z tymi stawkami jak z tym tekstem co kolo gada ze leci biznes klasą siedząc wpatrzony w szybke pralki
Mesa... jak real
Kurcze na tabeli była górna 77 i dolna 57, miałem górna dać by 5/10 profil byltera typuje uważnie.. W końcu walczymy o pierwszą 100
Kurcze na tabeli była górna 77 i dolna 57, miałem górna dać by 5/10 profil byltera typuje uważnie.. W końcu walczymy o pierwszą 100
Arczibalik73, Ciebie czyta się poprawnie, nawet z literówkami. Masz jasny i szczery przekaz.PozdrWiam z Wisły
No ok nie będę się odzywal na gendersow majpan by do nich pasil niech piszą podbuduja się wirtualnie chodziaz w realu niewidoczni
Tomi77, nie dbam o miejsce w tabeli. Nie bawi mnie to. Przykre, że takich konkretów jak arczibalik i Sebastian, czy inni, jest mało. Zła atmosfera ( dzisiaj malokntentow nie ma), psuje portal. Wielu konkretów zrezygnowalo z portalu.
Ale się posunalem... Jak slimak na papierze sciernymwieczorem będzie lepiej
3 482 730. Mesajechu 2019-02-03 (14:47)
Wielu zrezygnowało właśnie dlatego bo Sebastian tu jest .
Wielu zrezygnowało właśnie dlatego bo Sebastian tu jest .
Przyznam szczerze, że ani razu nie korzystałem że statystyk, czy podpowiedzi z portalu. Wczoraj grając w Mini, na przekór, nie wytypowalem ani jednej liczby z przedzialu od 1 do 18, dzisiaj tak. No, i dzięki temu mam wymarzoną wygrana.
Jacunn, dlaczego atamujesz człowieka, który, zasługuje na szacunek?
3 482 727. Mesajechu dziekuje za mile słowa i równiez pozdrawiam i zycze wysokich wygranych
Mesjechu,
. Wczoraj grając w Mini, na przekór, nie wytypowalem ani jednej liczby z przedzialu od 1 do 18, dzisiaj tak. No, i dzięki temu mam wymarzoną wygrana.
A to już dzisiaj mini było losowane ?
. Wczoraj grając w Mini, na przekór, nie wytypowalem ani jednej liczby z przedzialu od 1 do 18, dzisiaj tak. No, i dzięki temu mam wymarzoną wygrana.
A to już dzisiaj mini było losowane ?
greg
Dla Ani i dla Ciebie.
Dla Ani i dla Ciebie.
chłopaki od rana nie próżnują...
3 482 760. krzys3355 witaj krzysiu witaj
3 482 752. tomi77 pewny jestes tego ze nie graja? bo ja uwarzam inaczej ze jednak graja i spiewaja gdy ktos donich dolaczy w niebie.
Arczi... 4/10profil... jeszcze 3 losow i pierwsze podsumowanie moich wypocin
3 482 764. krzys3355 wczoraj 5/7w multi złapałem na razie jak dla mnie to jestem na plusie, małe kwoty ale sa i , i to jest najwazniejsze nie odrazu z motyka na ksiezyc ide ,a z haczka po ogrodku na ziemi, zawsze musisz cos posiac abys pozniej mogł zebrac plony, dopiero zaczol sie rok a tu juz 2 wygrane w realu, stycen, 28.1,2019 3/5w mini 2,2,2019 5/7 w multika co prawda nie duzo ,ale realnie, i na gre dalsza jest, a to sie ceni,
Umniejsza na razie minusy same 2ale wieże że wygram moją największą wygrana to 5lotto pl
Leć Adam,leć... to ciągle w uszach brzmi........
Forsami
Jeszcze nie...
3 482 767. krzys3355 wiara i pozytyywne myślenie to jest to, wiara w cos czyni cuda, dlatego zycze CI Krzysiu , wysokich wygranych i spełnienie marzeń, oraz duzo zdrówka, przyjdze taki dzien ze trafisz upragniony celi wygrasz toi chcesz
Dzięki arczbalik73 dziękuję za typy na lotto de
Dwójki na razie trudno super zakład dobrac
Dwójki na razie trudno super zakład dobrac
Emerytka46, czytaj ze zrozumieniem.
Stary znajomy...
Z Magdalenki...
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 782 000
No całe 12apostołów też 12 było ale Pewniak dziś to 13nie dziękuj, jak się odegramy to się
Leć Adam, leć......
Skaczą jego następcy i też mają dobre waruneczki, bo wiatr im wieje pod narty...
Nie nalalaj się tak Babiarz przy tej whysky...
P
Yes,yes,yes