Wpisy 3 482 412 – 3 482 511
2 lutego 2019 22:12 → 2 lutego 2019 23:55, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 6 570 451,50 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 165 097,50 zł
później się odezwę, bo ten znak to nie dla mnie...
2p.20 zł wygranej
najwazniejsze ze juz nie jestem w lesie w kazdym losowaniu wygrana, taka zabawa to jo
Forsami mogę się z Tobą napić syropu od kaszlu bo jadę na L4 i prochach
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Nie ma obowiązku udowadniać niedowiarkom wygranej. Wysłał facet kilka razy ten sam zakład jak w Poznaniu, czy w Kamieniu Pomorskim. Tacy jak arogancki i inni, psują ten portal. Wstyd.
Czaroit ja już mam scen na 20.20 zł a Ty co masz ?
Arogancki, podam Ci pewien artykuł. Wycisz swoje uwagi szczujnio
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
Seba, Ty też nie tłumacz się zazdrosnikom. Oni nigdy nie wygrają. Zaprawdę powiadam Wam, że karma wraca. Ktoś tu już pisal.
Wiadomo, że rozbita kumulacja i gdzie. Żegnam.
Jezus 5 powiedzial 10 zacznij od bacha 14 i maybacha 17 idz na maksa 80
witam wszystkich przedwczoraj pisałem tu o pewniakach swoich do multika na ktorych od czasu do czasu trafiam jakies grosze myslałem aby do nich jeszcze skreslic ta 69, ale niechciało mi sie juz na nowo kuponu zmieniac,i dodawac tych 69 , no szkoda ze tego niezmienilem, wysłałem sobie kuponik na 7/7 i jak mowiłem dzis je sobie wysłałem na 3 losowania tylko, i juz pierwsze dzisiaj teraz losowanie przyniosło mi tylko 5/7 złapane
3 482 458. Forsami czesc dzieki,
mowicie od razu po losowaniu typowanie a ja mowie 5 numerow to 5 godzin typowania
dzis bylem w kociele po mszy ide i se mysle Jezus 5 powiedzial 10 ale co?
3 482 460. Forsami 2019-02-02 (22:37) Lotto Lotto Lotto Lotto Lotto
co znów mam 3/5 w stałych no niemow
co znów mam 3/5 w stałych no niemow
3 482 467. Forsam no faktycznie i znow w systemie na 10 liczb
Cześć Arczibalik73
Brawo Arczi za 5/7 w Mulatkę
Jutro pozamykane ILotto może pomóc zagrać w Mini albo CPN zostaje
Ja dziś znowu przytuliłem 3/5 w Mini. To już druga trójka w Tym tygodniu
Jutro też gram w Mini pomimo tego że jest niedziela
3 482 472. Sebastian_M 2019-02-02 (22:47) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Cześć Arczibalik73 czesc no w stałych w mini 3/10 a w realu 5/7 na pewniakach no fajnie sie zaczyna ten rok, juz druga wygrana w tym roku w realu no w mini w realu tylko 1 l5 złapane to samo jest umnie w poniedziałek byla 3/5w mini dzisiaj jest 5 7 qw multika, no idziemy do przodu sebastian dla ciebie tez gratulacje
Cześć Arczibalik73 czesc no w stałych w mini 3/10 a w realu 5/7 na pewniakach no fajnie sie zaczyna ten rok, juz druga wygrana w tym roku w realu no w mini w realu tylko 1 l5 złapane to samo jest umnie w poniedziałek byla 3/5w mini dzisiaj jest 5 7 qw multika, no idziemy do przodu sebastian dla ciebie tez gratulacje
sebastian czesc
sebastian no ale widze ze ty to dzisiaj odemnie wiecej wygrałes w mini tylko o 20 gr, ale widze ze stawki sa zblizone ja 20zeta w multika a ty w mini, 20złi 20 groszy jestes lepszy o 20 groszy
Tak ale niedługo spodziewam się 4/5 lub nawet 5/5 w Mini
3 482 485. Sebastian_M no ja sebastian to samo niedługo razem trafimy pewnie po tej 5/5 w mini lb w multika moj ten kupon jesrt jeszcze w multika na jutro na 2 losowania to samo, i tez mam do jutra mini wysłane
podejrzewam ze jutro bedzie w multika powtorka z rozrywki albo o 14 albo o 21 bio w koncu jakos ten tydzien trzeba zakonczyc co nie? jakas wygrana moze w mini wpadnie cała 5/5
3 482 461. Abudabi89
Sweet but psycho( to o tych " chłopo-babach"
Czytając pewniaki na Mini, które to był 100%, a cała piątka miała być w zakresie od 1 do 10, śmiałem się do rozpku. Typujcie tak dalej, grajcie systemem do 10-ciu
RAK A jakiego masz psa?
I ten Twój pies tak się radował że się przewrócił?
Ja wygrałem skromne 20 zł w mini ale teraz gram za ich pieniądze
Husky?
Syberyjski ?
że pęknie petarda...
Syberian husky
Tak RAK
Albo alaskan malamut
Co na jutro propobujecie?
To szczeniak syberiana husky