Wpisy 3 478 324 – 3 478 423
29 stycznia 2019 14:04 → 29 stycznia 2019 14:58, 100 wpisów
Zbigniew
Basztard
Dopisano wyniki Kaskady - 04,05,07,08,09,10,12,13,14,18,22,24
zbigniew g
Stach50 ładnie
Ula
Mam, mam jak zwykle 3/10czyli lipa po całosci wiec wszech i wobec stwierdzam ze niema jak gra w mini lotka
6/9?
3 478 344. gryks76 2019-01-29 (14:07) Miej wyjeb. A będzie Ci dane
5/10 5/6
5/10 5/6
Arczibalik73 graj na tę chwilę tylko w Mini
3 478 346. Sebastian_M tgrafiles 6/9 to tak tak ma sie rozumiec mini to podstawa
Jak wygram tak jak krasnalek 5/5 To też skupię się tylko na Mini
Nie trafiłem 6/9
no tak ja dlategoi tez testowo tak od czasu do czasu puszczam tego MM a nuz cos przygarne wiekszego i bedzie to na mini przeznaczone
Nie gram Arczi na 9 liczb.
To jeszcze nie mój etap
To jeszcze nie mój etap
Przeszedłem już etapy od 1 do 6 liczb. Teraz skupiam się jak jest promocja na 7 liczbach
Gryksio w koncu
Przeważnie gram na godzinę 21.40
Na 14 to rzadkość bo 2 losowania dziennie to przesada
3 478 354. Sebastian_M , rozumie no mi na dzien dzisiejszy to by sie przydał choc raz taki etyap chociarz te 5/5 w multika , no ja tez na 21 40 to juz musowo gram, inaczej powiem tpo juz weszło w krew, jak niewysle na wieczor to jestem chory ze złoisci,
Makler co to znaczy
???
???
no ja teraz sebastian stawiam tyllko głownie na mini lotka
Tak trzymaj bo masz dobre typy
Byłeś wczoraj blisko 5/5 w Mini
Dzięki za gratulacje.Real skuteczniejszy. Skubiemy nadal T.S.dzisiaj w Lotto i Mini.Tych liczb nie ma w profilu.
Seba chyba byłeś pijany już nie ma promo na 7
Dziś pisalem od rana ze6pewniak jest 33 i wpadło. Tylko 1 liczba to za malo
Arczibalik73, jestem pewien, że wygrasz na swoje. Jesteś tak dobrym człowiekiem, że wygrasz.
Makler już rozumiem
Basztard tak trzymaj
3 478 374. Basztard dziekuje za miłe słowa
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Arczi dziś masz te same liczby w mini tak ?
3 478 381. Sebastian_M tak ale jeszcze cos i chyba dokresle jakis inny ukladzik troszke tu w tym pozmiemniam na inne liczby narazie ten kuponik z wczoraj jest jeszcze na dzisiaj ostatni dzien, bierze udzial
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
3 478 382. wokos
Gracie większym zestawem liczb czy pojedyncze zakłady ?
Hmm może systemem na więcej skreśleń ?
Hmm może systemem na więcej skreśleń ?
Wokos
3 478 386. wokos 2019-01-29 (14:28) j\a gram tylko 5/5 w mini zadne systemy, jesli ma byc to bedzie i zwyklym zakladem nie systemem
Użytkownik multilotek dodał nowy komentarz w dziale Systemy
Trzeba iść do Fioletowej Budki po wygrane
Dużo tego nie ma ale trzeba się cieszyć z każdego grosika
Dużo tego nie ma ale trzeba się cieszyć z każdego grosika
Również sam zakreślam liczby nawet ostatnio bardzo się na paliłem ii wiele zakładów puszczam może coś ciekawszego się trafi. Wcześniej grałem w ekstra pensjie nie wchodziło nic ciekawszego
Zaq A li co latac62 razy dziennie?
Nie lepiej wysłać np na 4 losowania ?
Nie lepiej wysłać np na 4 losowania ?
Ja tak dałem na 10 liczb 28 losowań
Ja idę do kolektury w pantoflach wychodzę z mieszkania do sklepu rzut beretem i jestem a ludzie patrzą -30 śnieg mróz a gość w papciach świr czy co
3 478 395. zaq69 2 jaka przesada ja znam takich kolesi ktorzy wcodza do kolektury rano a wychodza wieczorem, dopiero , to dopiero sa maniacy kiedy bym nie przechodził kolo takie kolektury oni tam zawsze sa i graja w tego keno raz wygrywaja raz przegrywaja, wczoraj wchodze wieczorem do kolektury oczywisciee w kolekturze stali bywalcy stoja ze wszystkimi grabula a tu taki gosc wyłania sie gdzies tam z tyłu i mowi noz ju\z 5 godzin tu stoje i nic niemoge dzisiasj trafic
Moze idziesz w mokasynach... A wracasz w pantoflachbo mokasyny zastawiles
Tylko systematyczna gra daje efekty. T. S. przyjmuje złotówki, zwraca miliony. Mnie nie zależy na pozycji na portalu. Liczy się Real. Nie ukrywam, że zawiodłem się na 69.Zaufalem komus, tu był błąd.
Zaq jak kiedyś robiłem zdjęcie tej wygranej 10/10 to co widziałeś u mnie w profilu to gościu stanął w kadrze i się wkońcu przesunoł i mówi tylko nie mnie bo będą łazić za mną po mieście tak więc czasem trzeba się za dziada przebrać a na koncie miliony
3 478 403. Sebastian_M 2019-01-29 (14:37) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Ja tak dałem na 10 liczb 28 losowań to ty chyba niemasz co z pieniedzmi robic co? jeszcze powiedz ze to wszystko z + wysłałes za 10 krotna stawke
Ja tak dałem na 10 liczb 28 losowań to ty chyba niemasz co z pieniedzmi robic co? jeszcze powiedz ze to wszystko z + wysłałes za 10 krotna stawke
3 478 413. Basztard na mnie chyba sie zawiodłes ja podawałem ze bedzie dzis 69 i bedzie ale wieczorem jesli teraz niewpadła a jak nie dzisiaj to jutro o 14 , musi byc poniewaz juz nie jest tzw, spiochem
Forsami, miałem skan potwierdzenia wygranej 6/6 w Lotto plus. Już tego nie uczynię, choć miałem w kaskade 250000 zł.
3 478 419. Basztard o prosze i w kaskade tez gracie? ja w to raz zagrałem tylko w zyciu i odrazu stwierdziłem co de tej gry ze szkoda na to kasy jest, zeby cos trafic trzeba bynajmniej 8 liczb złapac nie?
Arczibalik73, nie uwierzysz co napisałem do T. S. Skrytykowałem ich za pewne sprawy, M.in.za kaskade, i tego samego dnia wpadła mi główna wygrana. Zagrane o odpowiedniej godzinie, tuż przed losowaniem.Kolega, wiedząc, że wygralem, kupił 100 zakladow. Wygrał. 2 razy po 8 zł.