Wpisy 3 477 824 – 3 477 923
28 stycznia 2019 22:19 → 28 stycznia 2019 23:52, 100 wpisów
Cześć
Dla wygranych
Arczi
ale dałem do piewca w MM, 8/10 przeszło kolo nosa bo musiałem wybrac co wysłac czy MM czy MINI LOTEK, wybrałem mini i tu tak blizitko bylo 5/5 ,zamist27, trzeba bylo dac 28 i zamiast 36 ,37 i byłaby 5/5 ale coz co pech to pech iw multi tez przeszło kolo nosa, ale coz dobr i to ci kjest na gre w w mini na miesiac ca ły jest,
forsami dziekuje
forsami dziekuje
Nic dziś nawet nie grałem ale widzę że jedna liczba 35'..i nic pozatym
Arczi ciesz się bo nie było 5 w Mini
sebastian dzieki
Arczi 37.90 zł
Teraz grasz nie za swoje
wiem widziałem ze 5/5 nie nyło moze sebastian sie sprawdzui niedługo to co kiedys mi z forsamim zeczyliscie, pamietacie zyczyliscie mi 5/5 ale by sie tp rzydało wkoncu by byla jaka moze oi emerytura juzas jakbym tak trafil te 5/5 dzisiaj
Pamiętam. Dalej Ci tego życzę
Gosia
Od ilości liczb .
Dają tak żeby nie zbiednieli
Od ilości liczb .
Dają tak żeby nie zbiednieli
Forsa płacą 37.90
sebastian gram cały czas a wogole toi zastanawiałem sie czyu cokolwiek wysylac dzisiaj bio miałem nic nie wysyłać, ale w ostatniech chwili o 21,06 postanowiłem ze lece wysłac i pomyslałem raz kozie smierc najwyz4ej strace a tu takas niespodziuanka jest 3/5 amogla byc i 4/5 jak i 5/5 ale coz gramy dalej
wiecie jak to jest jak sie niema kasy a nagle cos sie trafi?
i niegram zadnymi systemami tylko zwykle okienko jedno na kilka losowan dzis puszczone ttylko bna 2 dni ten mini na dzisiaj i jutro i odrazu trafione, jest, po długiej przerwie od grudnia, wiec gramy nadal tylko w mini lotek bo tu sa realne wygrane
Arczi w ciągu 30 losowań może znowu coś trafisz
3 477 853. krzys3355 witaj a jak tam poszo w rtte lotto tde trafiles cos?
Ja jeszcze w tym roku nic nie wygrałe a ponad 600 złotych poszło koło nosa za Ekstra Pensja 3/5+2 i 3/5 też Ekstra Pensja i Mini 4/5 w stałych niezagrane płatne było 492 no cóż przepadło nie pierwszy raz w graniu...
Abudabi89, 8/10 z plusem, stawka 2, połowę wyślę Ci na konto
Forsa.... Odbijemt w lotto
To nasze motto
Ja lotto skacze zlotto
To nasze motto
Ja lotto skacze zlotto
no jakbym trafil dzisia np ta 4 w mini to bylo by te 875,60 to juz by bylo cos na pol roku gry w mini lotka
Jeszcze 6 losowań.. Słabo to widzechciałem być w 2o w pionach do końca miecha... A tu kaszana
3 477 870. krzys3355 na co mam podesłac europot czy lotto de
3 477 869. makler nie mapki tylko z głowy kresl i wysyłaj i wygrywaj rob tak jak ja zero jakis tam mapek statystyk kresl i wysylaj i wygrywaj
Makler moja 6 nic pozatym ale to w Lotto wystarczy 4 Miliony styknie
3 477 878. krzys3355 pozniej ci cos podesle na te lott de jak zawsze , cos pokombinujemy
3 477 882. krzys3355 2 nie dziekuj podziekujesz jak trafisz dopiero
3 477 880. Forsami 2 forsami chyba tez zagram w lottt, jak tak zachwalasz te lotto dawno w to niegrałem jakies 10 lat juz niegram w lotto, chyba spruboje wysłac cos , narazie sie musze zastanmowic co to skreslic
3 477 884. makler makler trzymakj sie cieplutko
Arczi zagraj symbolicznie jak uważasz jak to piszesz blankiet i ołówek stanij puli na drodze jesteś gotowy ją zatrzymać dawniej była taka reklama Lotto najfajniejsza gra
3 477 882. krzys3355 a gdzie sa wyniki na tym niemieckim lottto de?/ ja tu niewidze gdzie sa wyniki z poprzednich losowan
?
?
3 477 890. Forsami
3 477 893. Forsami tez juz uciekasz spac to trzymaj sie cieplutko
arczibalik wpada ta czwórka w najbardziej niespodziewanym momencie
Na www lotto de wejdź u góry są takie kreski naciśnij lotto 6z49
Ana the lotter wyniki losowania znajdź lotto Niemcy i naciśnij
nic takiego tu niewidze na tym niemieckim lotto oprocz jakiejs tam statistik
co piszesz
co piszesz
3 477 901. tomi77 2019-01-28 (23:07) Lotki male
Gram podobnie jak arczi lecz z maszyny 2 zakłady 2 losowania i
i tak trzymaj, ale niegraj z maszyny tylko sam kresl bo z maszyny to wyrzucenie kasy w błoto jest , lepiej samemu kreslic maszyna czesto wybiera tzw przypadkowe numery ktore zawsze sa przewaznie na nie, nieraz jest tak ze komus tam jednemu na milion graczy wybierze te wlasciwe cyferki, alre to tylko jest sporadycznie kiedys tez dawniej probowałem chybił trafił i zawsze poległem na maszynuie, odkad zaczołem sam kreslic to pzawsze cos gdzies tamm wpadnie, dlatego uwarzam ze gra z maszyny nie dakje realnych wygranych ze tam topisz kase tylko, takie moje jest zadanie na ten temat
Gram podobnie jak arczi lecz z maszyny 2 zakłady 2 losowania i
i tak trzymaj, ale niegraj z maszyny tylko sam kresl bo z maszyny to wyrzucenie kasy w błoto jest , lepiej samemu kreslic maszyna czesto wybiera tzw przypadkowe numery ktore zawsze sa przewaznie na nie, nieraz jest tak ze komus tam jednemu na milion graczy wybierze te wlasciwe cyferki, alre to tylko jest sporadycznie kiedys tez dawniej probowałem chybił trafił i zawsze poległem na maszynuie, odkad zaczołem sam kreslic to pzawsze cos gdzies tamm wpadnie, dlatego uwarzam ze gra z maszyny nie dakje realnych wygranych ze tam topisz kase tylko, takie moje jest zadanie na ten temat
ma ktos propozycje na jutro do multi max 5 liczb na 2 losowania lub chociaz na 14h no i do mini max 3 liczby
o to moje do multi 14,17,33,36,40
do mini taka 3 09,12,15
o to moje do multi 14,17,33,36,40
do mini taka 3 09,12,15
3 477 905. gryks76 wysyłaj ta 5/5 w multi powinno to jutro wyjsc co do mini to brakuje 1 cyferki podałes 4qw mini, graj i wygrywaj
arczibalik do mini podalem 3 liczby tylko ze napisalem jak napisalem zamiast slownie to dalem 3 moglem napisac do mini taka trojka bylo by jasniej biore to na klate
a co do multi jak narazie jestem na etapie selekcji sekcji rekrutacji liczbowej
3 477 910. gryks76 rozumie co do selekcji liczb i rekrutacji, tych liczb tylko niewykos ich wszystkich zostaw cos z nich na losowanie
3 477 907. krzys3355 krzys a niema tam czegos tyakiego ale z 12018 roku, to by bylo lepsze
jak 2017
jak 2017
gryks76 ja tam liczb nie biore na klate tylko kresle na kuponie i wysyłam
3 477 907. krzys3355 napisze cos ci na KG ,
krzys rozumie ale archiwum od roku 55 nas nie interesuje tylko o statnie 6 lat do tyłu no gora 7 lat jak juz cos bo tego obecnego roku jest jeszcze za mało
3 477 918. Basztard dlaczego a co tam kolektoryu w tych miesjscowosciach polikwidowali czy jak?
\
\
3 477 895. szpaku20 2019-01-28 (22:53) Warszawa
o jakiej 4 piszesz bo nie wiem?
o jakiej 4 piszesz bo nie wiem?