Wpisy 3 473 099 – 3 473 198
23 stycznia 2019 14:20 → 23 stycznia 2019 16:25, 100 wpisów
wygrać?
3 473 086
A jak ta sąsiadka pociągnie raz A mocno to on spadnie z góry na podwórko i co wtedy ?
A jak ta sąsiadka pociągnie raz A mocno to on spadnie z góry na podwórko i co wtedy ?
Forsiasty, ja do budki mam bardzo blisko Wychodzę 5 po a za 5 jestem
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Forsiasty. Pani Jadzia ma budkę z szyberdachem i spuszczam pukona w koszyczku i ona robi dzyń dzyń
3 wygrane 7/7
Jak Zbyszek to samolot to nie ma problemu. Będzie miał darmowy start.
Gabriel A jak ona pociągnie 2 razy to znaczy że chce się z tobą kochać
Był taki przypadek, jak pani Jadzia pociągnęła. Gość z balkonem poleciał w dół
41 nick w akcji.
Samolot to Sebastian
Gabriel przypomina mi się taka sytuacja jak kiedyś Gabriel bolał ząb. I chciał to wyrwać. Do tego użył linki czyli sznurka. No ale zamiast do zęba przywiązał tę linkę do ptaka i już nie będę pisał jak to się skończyło
Cześć fajne pomysły na założenie firmy małej. Najlepsze opcje zostaną wynagrodzone 3.
3 473 132. GABRIEL 2019-01-23 (14:31)
Ciekawe gdzie ma przesiadkę
W ciemnym lochu u Pasko.
Ciekawe gdzie ma przesiadkę
W ciemnym lochu u Pasko.
Chyba wszyscy są na polowaniu na dziki idę i ja lubię dziczyzne
Pozdrowię tych wszystkich których wymieniłeś. Tylko jak ich zobaczę
Forsami, na portalu dzikow pod dostatkiem, a Ty jesteś dobrym myśliwym.Nie mylić z myślącym.
Pamiętajcie, nigdy po głównych wygranych nie będzie następnych.
Dzisiaj nie dajcie się skusić na 69, 77,33,71,46,41,3,66,76,62,12,23,21,,68,79,
W miejscowości Wąchock padła wysoka wygrana w zdrapce Drzewko szczęścia
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Graj stałymi liczbami. Nie graj liczbami, które ktoś podaje jako pewniaki. Tu jest sztab osób pracujących dla T. S. Każdy portal o tematyce lotto jest skutecznie sledzony.
T. S. posiada fundusze na leczenie hazardzistow. Korzystajcie z nich.
Tak tylko dla przypomnienia w grze jest kilkanaście milionów kombinacji jednym zakładem to sobie można wytrzeć nos ludzie grają inwestują wygrywają...
Zaq69 postaram się tobie pomóc w wygraniu. Ale jeden warunek. Nie graj dużą ilością zakładów. Bo oczywiście bedziesz miał wygrane tak jak niektórzy mają ciągle 6/9 Jak tu czytam ale to ci nie zwróci poniesionych kosztów gry
Lepiej być prezezem banku i zarabiać 120,tysięcy na miesiąc to jest kasa dopiero i życie...
Forsami tu się z tobą zgodzę. Tylko jest jeden warunek. Trzeba mieć dużo kasiorki. A jak kolega zaq69 chcę sprzedać samochód aby zagrać to tego nie pochwalam.
I tak co niektórym było mało i dali się skorumpować na 40 Milionów
UFO przesiadło się na... samolot.