Wpisy 3 472 420 – 3 472 519
22 stycznia 2019 17:06 → 22 stycznia 2019 20:09, 100 wpisów
Po każdym losowaniu ich ilość jest podawana w liczbach.Ile zakładów zawartych , tyle swirow.
Co robicie?
Wygraliście dziś w mulatce?
Kędzior wygrał cosik lepszego
U mnie nic, jeszcze 2drapki kupiłem i zaś strata
Wygraliście dziś w mulatce?
Kędzior wygrał cosik lepszego
U mnie nic, jeszcze 2drapki kupiłem i zaś strata
Dobra... Kto kreśli sam na wieczor
52,53,54,56,57...tera z tabel mi wychodzi... jak Macierewicz u jaro po wyborach
52,53,54,56,57...tera z tabel mi wychodzi... jak Macierewicz u jaro po wyborach
Trzeba chyba rzeczywiście pojechać do dębicy i tam zagrać u wiedźmy
Tomi zagraj jak dziadek sebastisna- stawka x14, możesz przytulić 9800
Tomi, parę lat temu osoba o niku kondi podała komuś na czacie podobny ciąg 50tek do mm, a ja puściłej je w keno i wpadło 5/6 (dodałem niepotrzebnie jedną liczbę)
Cześć witam wszystkich ponownie
Siedziałem w lochu tyle czasu i przewinęło się w nim tyle osób.
Czasami było miło a czasami nie.
Ogólnie dobrze wspominam te czasy
Czasami było miło a czasami nie.
Ogólnie dobrze wspominam te czasy
Teraz trzeba zacząć typować liczby tak aby wszyscy wygrali dużo pieniążków
Ile %mięska jest w twojej kiełbasce?
Tera deser- ucho od śledzia
Tera deser- ucho od śledzia
W eremefie straszą spowolnieniem gospodarczym - wkrótce zatem ludzie rzucą się na lotto- miliony
Forsa dziś lotto- jutro jedziesz do rz lub kr lub kelc- gdzie ci bliżej
drapciu ja mojemu muszę już coś piec słodkiego bo on mnie by puścił z torbami taki łasuch...
do Rzeszowa tylko ok.49 no ale Na Ul.Geodetów 1 pewnie nieco dalej jeszcze nie miałem tej przyjemności
swojskie to je to
forsami też nie miałem jeszcze przyjemności na geodetów1 wstąpić
forsami też nie miałem jeszcze przyjemności na geodetów1 wstąpić
Przez parę dni gramy teraz w promocji 7 liczb 50% więcej z 7 liczb to już jest niezła suma
Zaraz podam jakieś fajne liczby do tego żeby wygrać 7 liczb na dzisiaj na 21:40
Trudno jest coś wyskrobać Nawet w promocji ale Staramy się i nie poddajemy
Lokomotywa ruszyła i nie będziemy się patrzeć na siebie tylko przed siebie Jedziemy dalej
Żeby znaleźć się jutro na geodetów, wystarczy trafić ledwie 7/7 w mm
Czekam więc na pociąg siódemek
Czekam więc na pociąg siódemek
A ta lokomotywa to jakiś aparatczyk postpezetpeerowski- będziemy/staramy/nie poddajemy, a może jaki wnuczek gomółki czy innego towarzysza
Ciekawe kto jutro zawita do Euro-Centrum na Ligocką 103
drapek jeszcze nie byłam zaszczycona tam być i troszkę pozwiedzać ten przybytek przyjemności
Dzis snila mnie się kobieta co chciałem z nią chodzić..
Może jutro wysnia się liczby co mam skreślić?
Może jutro wysnia się liczby co mam skreślić?
Powiem że nie znam żadnego Gomułki
Stanu wojennego też nie wprowadza liśmy
Tomi trzeba szczegóły ze snu zapamiętać ...potem przeliczyć na liczby...ja tak robię ...i wchodzą liczby...o ile pamiętam sen...
a codziennie mi się coś śni ale zapominam co...jak zapamiętasz sen który Ciebie dotyczy...tak rób
a codziennie mi się coś śni ale zapominam co...jak zapamiętasz sen który Ciebie dotyczy...tak rób
Liczby które widzę na wieczór
22,42,60,39,40,46,52,56,62,66,72,37,76,58,59,77,28
22,42,60,39,40,46,52,56,62,66,72,37,76,58,59,77,28
jest jest 4/7 MM
3 472 471. tomi77 2019-01-22 (18:40) hej przedchwila tez mi sie sniło to samo, dziewczyna z ktora chciałbym byc, ale nie jestem, czy to nie dziwne jest ze takie same sny smnia sieilus tam osoba ta dziewczyna zuwazyłem ze tez mi przynosi szczescie, kiedys wychodziłem z bramy bloku, szedłem do lotka wieczorem, ale jakos sietak zamysliłem i wychodzac zapomniałem zabrac kuponu, wyszedłem z bramy uszedlem kilka krokow i skapnołem się ze nie zabrałem kuponu, wtedy sasiadki wnuczka szła do domu, idac usmiechneła sie domnie powiedzieliesmy sobie dobry wieczór, ja wrociłem sie do domu po kupon, pozniej okazało sie ze trafiłem w tym dniu 3/5 w mini, dzisiaj mi sie sniła byla w snie zaplakana, ale jest kochana dziewczyna,i teraz obudzilem sie mysle sprawdze kupon bo dzis sobie wysłałem na ta promocje choc 1 na 2 losowania i tu odrazu 4/7 jest. czy to przypadek, czy ten aniol nademna czówa gosiu 77 to niereferat jest tylko taka mała notatka
dobra ide sobie lece do sklepu bo miałem isc wczesniej ale odpłynołem i dopiero niedawnio sie obudziłem jeszcze tyklko sen zapisze o tym kochanym aniele
"Czuwa" -->>
Gosia.
Gosia.
Janosik wycenił to tak:
5-7/17.
Janosik wycenił to tak:
5-7/17.
Doktor.
Arczibalik73, dobro wraca. Ty jesteś dobrem. Jesteś wszędzie lubiany.
Jak to po co? Polska jest bogata. Piękny kraj, zmienia się bardzo. Wspaniali ludzie. Mądry rząd. Tr, eba wracać na Ojczyzny Łono.
Oj, będzie się działo na portalu dzisiaj. W MM padnie 10/10 i w Super Szansę 2000000
3 472 485. krzys3355 pozniej teraz musze juz wyjsc z domu do sklepu
8,9?,10,13?,14,16,17,23,24,30,31,35,39,44,46,47,48?,51,53,57*?,59,61,65,67,70,73,74,78,80
z grubsza, wiec ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
z grubsza, wiec ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
3 472 495. Bartoszb dzieki za miłe słowa
"Kocham kwiaty i ciebie" - tak zaczyna się piosenka biesiadna.
Ciepło w Białymstoku:
-10.
-10.
Przerwa.
Tak czytam o Owsikuorkiestrę stworzył ale przekręty też nieźle szlytera na Adamowicza jadą... Bo Jaskowiak stwierdził że Adamowicz nie zdążył się odwolacno krew mnie zalewa... Niby taki dobry a teraz brudy piora w mediach
Tomi77, kogo Ty słuchasz? Nie powtarzaj głupot.Arogancki, na Logocka 103 będzie Mateusz o 11:15