Wpisy 3 472 075 – 3 472 174
22 stycznia 2019 02:38 → 22 stycznia 2019 09:51, 100 wpisów
Arczi, może kiedyś Ci polecę fajny portal, na którym bywam od lat. Atmosfera naprawdę cudna. Osoba prowadząca owy portal, naprawdę czuwa nad klimatem i setki się już przekonały, że nie mają co na nim szukać
Piszę tu, mając na myśli setki, o tych co nadużywają "setki" Zapewniam Cie Arczi Seby i niebieskich kubraczków na tym portalu nie ma
Arczi-Twój apel żebyśmy wszyscy byli:
Zdrowi,szczęśliwi,bogaci,spolegliwi itp>B.mi się podoba
Zdrowi,szczęśliwi,bogaci,spolegliwi itp>B.mi się podoba
Gabrielmiałem nie pisać,ale widzę,że dalej robisz przykrość innym nie zastanawiając się nad tym co piszesz,czy ty tak masz?,kiedyś Sebastianowi teraz Arcziemu,a nie zastanowiłeś się nad tym ,że ktoś może mieć dysgrafię?
Realia to nic innego, jak nasz pogląd na świat i stosunek do siebie samego
3 472 070. GABRIEL 2019-01-22 (02:29)
Nie twórzmy, proszę bohaterów
ja nie tworzę tu żadnych bohaterów Gabriel , co do mojej pisowni , wiem ze robię dużo błędów i to może razić co i nie których w oczy, ale piszę szybko i nie zważam na takie pierdoły, spróbuje się poprawić , ja też miałem ten zapewne sam elementarz co i TY w szkole bo z tego co wiem to od lat ta książka się chyba nie zmieniła i jest taka sama, kiedys widziałem pokazywali ja w TV i dla 1 klasy chyba tylko okładka bardziej wyładniała
Nie twórzmy, proszę bohaterów
ja nie tworzę tu żadnych bohaterów Gabriel , co do mojej pisowni , wiem ze robię dużo błędów i to może razić co i nie których w oczy, ale piszę szybko i nie zważam na takie pierdoły, spróbuje się poprawić , ja też miałem ten zapewne sam elementarz co i TY w szkole bo z tego co wiem to od lat ta książka się chyba nie zmieniła i jest taka sama, kiedys widziałem pokazywali ja w TV i dla 1 klasy chyba tylko okładka bardziej wyładniała
Galik wybacz. Delikatnie zwróciłem uwagę i zauważ , że nigdy się o to nie czepiałem ani Arcziego ani Seby Być może zwróciłem uwagę bo może to razić ale nie czepiam się. Jeśli to o to chodzi to przepraszam
Galik, sam widzisz Arczi nie ma dysgrafii czy jak to tam nazwałeś ale pisze że ma to gdzieś
Arczi, chyba nie chciałbyś aby Twój syn kiedyś powiedział...tato , tak piszę bo tak pisali na portalu Pasko.pl Pasko ? co Ty na to ?
Takie moje zdanie, że nikt poważnie nas nie potraktuje (nawet głupi niebieski kubraczek), mający słownik online sprawdzający, kogoś kto pisze tak tekst w nasz a stronę znieważający
Gonzig. Nasunąłeś mi teraz taką scenę, gdy na portal wchodzi ufoludek w ręku z wikipedią i słownikiem ortograficznym Gonzig ?, jak uważasz ? Portal Pasko byłby dla niego przesłaniem ?
Gonzig, ja pamiętam tylko jedno, jak dostałem z liścia w czułki od pani z j.polskiego i się naumiałem
Gonzig zobacz sam jak UFOK śledzi wzory i naszą pisownie i pod nosem mówi...głupki dosłownie
Niekumaci i choć chodzą bez gaci to nie mają w głowie przypodłogowych laci
Gonzig, teraz sobie sam oblicz ile musimy jeszcze wieków przeżyć aby mieć takie jajogłowy
Zmykam bo mam przesłanie z "Archeo" Proszą o pomoc bo mają tam niezły burdel
Gonzig, nie zapominaj na jakim jesteśmy portalu i nie miej do mnie o to żalu
Pozdrawiam niebieskie kubraczki co na mój widok dostają sraczki. Zamykają się w klopie i jeden do drugiego mówi....nie nie , teraz nie wchodzimy chłopie Ciał bambino głupia psino
3 472 074. GABRIEL ja tego nie odbieram jako jakiś nalot na moja osobę cenię sobie wszystko to co mi tu piszecie pod moim adresem i nie uważam tego za coś złego, tylko o przypomnienie mi ze coś robię żle chociaż staram się wszystko pisać jak należy, ale nieraz wychodzi całkiem inaczej, jak ja chcę, jeśli chodzi Gabriel zaś o mojego syna to nigdy się nie dowie o tym ze gdzieś tam kiedyś pisałem, ponieważ nie mam dzieci, i jak na razie to mi to nie grozi Gabriel ja nie mam 2 połówki, i jak na razie moja się jeszcze chyba nie urodziła, i już się nie urodzi, ale to już inna sprawa jest,i nie chce o tym rozmawiać, co do aplikacji które pomagają w pisowni to wiem ze coś takiego jest, ale nie korzystam z tego, Gabriel powiem CI ze ja mam wogóle obawy czy ja dożyje do wieku 55lat albo i nawet 60 lat, bo widze co jest z moim zdrowiem już teraz,może niedługo wogóle przestane cokolwiek pisać bo czuję że chyba mi oczy już siadają i nie raz to co piszę to widzę jakby za mgłą, kiedyś widziałem wszystko ostro wyrażnie potrafiłem nawet z 300 metrów przeczytać tablice rejestracyjna samochodu, teraz z 20 metrów widzę rozlewające mi się cyfry na tablicy rejestracyjnej, coś jest nie tak, to chyba ta pieprzona cukrzyca mi niszczy już oczy, muszę nie długo się wybrać do okulisty, żeby to sprawdzić, bo to nie są żarty kurcze nawet teraz widzę nie wyrażnie, i czuję jakby taki piasek w oczach, mój kuzyn który tak jak ,ja miał cukrzycę też nie dożył nawet 51 lat przez cukrzyce stracił wzrok , nie widział na oczy jakieś 10lat ostatnie i zmarł nagle w szpitalu bo cukrzyca zaatakowała tez i serce i oczy, aha sorki, za to co tu piszę nie chciałbym aby ktoś uważał że kogoś tu go znieważam, jakimś wpisem
3 472 102. GABRIEL
3 472 105. GABRIEL 2019-01-22 (03:15)
Arczi ? , czy Ty kopiujesz obecnie Wikipedie ?
nie nic nie kopiuje
Arczi ? , czy Ty kopiujesz obecnie Wikipedie ?
nie nic nie kopiuje
Arczi, bardzo Cię szanuję za szczerość i takowe traktowanie drugiej osoby. Jeśli chodzi o zdrowie, to życzę Ci baaaaardzo dużo zdrowia. Wiem coś na ten temat, jak bardzo jest ważne i najważniejsze bo na nic wszelkie kosztowności i oszczędności. Arczi, jedyna na tym świecie sprawiedliwość to wykupienia się niemożliwość. Cukrzyca Arczi, to cichy zabójca . Troszkę o niej czytałem. Lubię słodkości ale obecnie nastawiam się na te naturalne
Dlatego śmieszą mnie ludzie, którzy swym zachowaniem, chciwością i nienawiścią dają sobie wiarę iż to wszystko zabiorą ze sobą. Nie zabiorą Arczi.......Przyszli na ten świat boso i boso odejdą
3 472 118. GABRIEL dziękuję Gabriel ,
3 472 119. GABRIEL tutaj masz dużo racji zdrowie jest najważniejsze nic innego się tak nie liczy jak zdrowie, zdrowia za kasę niestety nie kupisz i to prawda co piszesz ...Przyszli na ten świat boso i boso odejdą , tak będzie, i na nic jakies tam wygrane są wtedy potrzebne, zgadzam się z tym co tu napisałeś tak samo myślę
3 472 119. GABRIEL tutaj masz dużo racji zdrowie jest najważniejsze nic innego się tak nie liczy jak zdrowie, zdrowia za kasę niestety nie kupisz i to prawda co piszesz ...Przyszli na ten świat boso i boso odejdą , tak będzie, i na nic jakies tam wygrane są wtedy potrzebne, zgadzam się z tym co tu napisałeś tak samo myślę
dobra ja już uciekam bo już odpływam pomału ,dzięki za wszystko, i miłej pracy tym co pracują i tym co już śpią
Nudy w pracy to już mam 1x10 4x7 wezmę z chybika 2x7 tylko się zastanawiam czy nie wziąść zamiast dwóch 7 1x7 z plusem lub stawka
Siódemki...
Ciekawe czemu tak uważasz doktor2p nie zebym twierdzil że masz nie masz racji różnie może być miło by było jak by komuś się kose dostało lub chociaż 6/7
...ja nikomu nie żałuje i życzę jak najlepiej ale patrze realnie
,,, idę sobie nie przeszkadzam ,, mózg mi się przestawił od wszelkiej informacji potrzebna mi rehabilitacja
U mnie -14
U sebastiana pewnie kosy lustrzanki czyli -66.69
Promocyjna mulatka na 7 zagrana- liczę na te 9k brutto
U sebastiana pewnie kosy lustrzanki czyli -66.69
Promocyjna mulatka na 7 zagrana- liczę na te 9k brutto
A w tym hotelu-motelu robisz za ... burdeltatusia?
moja mulatka 2-18-21-27-35-47-53
moja mulatka 2-18-21-27-35-47-53
witam wszystkich na czacie
drapek hej
3 472 156. drapek nie uciekaj ja zaraz sobie stąd idę , poczekaj troche popisz tu z kolegami i koleżankami
1.9.24.38.60.69.77
Stawka 10 idę spać po trzeciej zmianie
Stawka 10 idę spać po trzeciej zmianie
witam wczoraj udój tol śtyry/cztery /zeta ale zaszaleje
3/5 w multi co za patafiany nie chcą dać więcyj
czy oni qurwa kiedyś przestaną kancić ,bo im aż smród z tego kancenia z butów wyłazi tees pies
tomi77ja dziś jakie 2 pukony multi 1 duży 1xpress
arogancki0166
masterszef
zaq69
aż 4 zeta,musze qurwa groszówki liczyć żeby mieć na gre
z groszówek pare zeta sie uzbiera