Wpisy 3 471 520 – 3 471 619
21 stycznia 2019 16:42 → 21 stycznia 2019 18:43, 100 wpisów
3 471 520. doktor2p 2019-01-21 (16:42)
nie trzaskaj garami
nie trzaskaj garami
"ŚPIOCHY" to najgorsze co może być
jest tyle liczb że można wybrać inne, lepsze
Maklerku jak mi z forum 7-8/15 wejdzie będzie dobrze no to idu się puścić
Dzisiaj będzie wysyp 6/6, 5/5 i 4/4 oraz 7 piątek w Mini
1705393 to moja super Szansa na 14:00 a wyszła odwrotnie 3931705 od kilku dni wysyłam po 2 zestawy. W jednym było 100 zł.
uwazam ze by wszyscy co graja w MM na swoich kuponach kreslili ta liczbe 69 zeby niezabraklo jej na zadnym kuponie, ts chce nas przechytrzyc a zróbmy mu na przekor i przechytrzmy go
wiem ze to musztarda po... 7,9,29*,42,65,67,73 to BYŁY dobre pewole
538................
538................
3 471 526. makler 2019-01-21 (16:53)
predzej wolalbym postawic na 70 w ciemno niz 69
to przygotuj się na przeżycie tzw. z.dz.i.wkka <Przeredagowane po interwencji bota>z szokiem
predzej wolalbym postawic na 70 w ciemno niz 69
to przygotuj się na przeżycie tzw. z.dz.i.wkka <Przeredagowane po interwencji bota>z szokiem
3 471 539. doktor2p nie bedzie tak zle wczesniej czy pozniej wejdzie tylko trzeba byc cierpliwym, nie wierze w to ze na ta liczbe trzeba bedzie tyle czekac,ona sie poojawi w najblizszych losowaniach na bank
aa
to przygotuj się na przeżycie tzw. z.dz.i.wkka , z 70 , to napewno jest dziwxka
to przygotuj się na przeżycie tzw. z.dz.i.wkka , z 70 , to napewno jest dziwxka
uwaga grajcie dzisiajw MM na wczorajsze liczby wieczorne podejrxzewamze niektore z nich wejda dzis wieczorem, wlasnie przeanalizowałem dzi porowmnałem dzisiejsze losowanie z z 14 h, z wczorajszym losowaniem z 14 h tez, i wiecie co, powtorzyło sie az 8 liczb. czy toprzypadek jest jakis? czy raczej celowe działanie co? czy to przypadek ? watpie
kto kreslac wczorajsze liczby z 14 na dzisiaj na 14 skreslił to co wyszlo wczoraj to dzisiaj zapewne trafil kasemoze powtarzajmy liczby z dni poprzednich, przetestujmy to wszyscy, moze w koncu itrafimy nawet te 10/10w tym multim lotku
3 471 550. makler ja cały czas analizuje rozne losowania i lacze to ze soba,juz od dawna, nieraz mi wychodzi tez to co zamysle poniewaz cały czas bacznie obserwuje ruch liczb, tylko ze nie zawsze gram w ta gre tez, i moze dlatego i nie trafiam, zauwaz makler ze jest grupa liczb ktore wychodza razem, dosc czesto , przykukaj je sobie i porob z nich sobie zestawiki takie na iles tam liczb, i graj nimi na okretke zobaczysz w koncu wejda i wygrasz
1x10 z pluszem 2x8 2x5 1x9 6x mini na wieczorna zabawę z ts puszczone
pamietajcie maszyna nie jest nieomylna zawsze moze sie cos w programie zchcanic, i nic nie pojdzie po mysli tesika, a wtedy my wygramy duzo pieniazkow
Coś 20stki 60tki od rana 5-6 sztuk mnie męczą na najbliższe 4 losowania 20 stki rozumiem nawet chętnie z 6 ale 60tki bez urazy
3 471 554. gryks76 o widze ze tu gryks szaleje jak zawsze 6x mini na wieczór i jeszcze inne, i tym sposobem tesik zarabia na ludziach, i mowi wysyłajcie wiecej a my i tak zrobimy abyscie nic nietrafili lub trafili tylko odpady
Pełnia na niebie widziałem wysyp klonów czyli wg.mnie jeden i ten sam
Zresztą z takim rozumowaniem jak twoje można się przyczepić sklepikarzy panów zebrzacych na tace czy teraz łazacych w buciorach np
Nawet ci 500 plus 300plus zarabiaja poniekąd na innych ludziach skąd niby rząd ma na nich ułatwie ci z podatków a podatki z ludzi nawet tych którym dzieci wyrosły podatek jazdy płaci po kilka razy zarobisz podatek zatankujesz podatek kupisz coś podatek itp
Witam!na 21,40wieczorem,MM,możliwe są powtórki-4,14,25,59,78+1,7,42,16,48-Powodzenia!!!
grajcie ostroznie po jednym zakladzie najlepiej na dane losowanie i dana gre nie wiecej wtedy bedzie wam dane cos ugrac, czym wiecej wysylacie kuponow tym wiecej tracicie,
gryks ja wiem ze to twoj portfel i to twoja sprawa jest ile wysylasz kuponow mi nic do tego,i w jakiej grze ale nie badz chytry, bo chytry 2 razy traci zawsze,nie badz pazerny,na kase, tylko graj na spokojnie, jesli masz trafic ta głowna wygrana to trafisz i tym jednym ukladem liczb, ja Ci tego zycze z całego serca, graj i wygrywaj,
gryks ja wiem ze to twoj portfel i to twoja sprawa jest ile wysylasz kuponow mi nic do tego,i w jakiej grze ale nie badz chytry, bo chytry 2 razy traci zawsze,nie badz pazerny,na kase, tylko graj na spokojnie, jesli masz trafic ta głowna wygrana to trafisz i tym jednym ukladem liczb, ja Ci tego zycze z całego serca, graj i wygrywaj,
Wieczorem jedynka się kłania
Arczibalik73 ok ok nie jestem chytry wysyłam ile uważam że mogę
80 wątpliwa
Pani Pelagio czy pani jeszcze może?
3 471 564. KING SPAN dzieki za szybka analize liczb
1.77
Jeszcze na sekundę isa za typowanie o 14h pisze tu bo chyba se kg wyl
a ja uwazam ze juz 1 dzis nie wyjdzie a wyjdzie liczba 8
A dlaczego uważasz że liczba 1 nie wejdzie tylko wejdzie liczba 8
Ja uważam że liczba 8 nie wejdzie bo dzisiaj nie jest ten dzień na liczbę 8
Ktoś to ładnie napisał że wszystkich nas zaskoczy i zacznie od jednej liczby a skończy na 10 liczbach i niedługo to wszystko wygra
Możliwe!po 7demce prawie zawsze jest 8,a to wyglda na ciąg liczb-3,8 15 28,35 42 48 57,72,17,?
Wszystko jest możliwe nie upieram się
3 471 578. lokomotywa mam takie przeczucie i niewidze w mojich rozspisach aby sie ta liczba miala pojawic ponownie tez, a moje przeczucia sie tez czesto sprawdzaja, nieraz tak mam ze przeczuje liczby a nieraz nie,alw niewidzi mi sie ta liczba akurat na dzis bo juz wypadla zauwaz tez ze liczna 7 tez juz sie pojawila dzisiaj , a jaka liczba wychodzi na przemian z liczba 1 i jaka liczba wychodzi z liczba 7 na przemian? moze te liczby warto by bylo obstawic i wysłac co?
kombinujcie a bedziecie trafiac w koncu kase
kombinujcie a bedziecie trafiac w koncu kase
Wszystko wszystkim ale po losowaniu albo 0/10 albo 1/5 tyle te nasze dywagacje warte ale gonimy króliczka
3 471 581. KING SPAN 2019-01-21 (17:54) Miechów
Możliwe!po 7demce prawie zawsze jest 8,a to wyglda na ciąg liczb-3,8 15 28,35 42 48 57,72,17,?
oo wlasnie dobrze myslisz widze ze dobrze kombinujesz i juz widze ze twoja jest nastepna wygrana w danym losowaniu
oo wlasnie dobrze myslisz widze ze dobrze kombinujesz i juz widze ze twoja jest nastepna wygrana w danym losowaniu
jesli ktos chce to moxze kreslic cyferke 1 nikt nikomu niezabrania tego robic, ale czy on znow sie pojawi ponownie dzisiaj to niebył bym tego taki pewny, ale probojcie moze to ja sie myle, i najlepiej odrazu wysłac 10 kuponow tak minimum na to 1 losowanie i poleciec w kazdym okienku ciagiem, moze wtedy cos sie ugra?np od1-10 ,10-20 itd,a tesik tak pokombinuje zeby i tak gracz srtracił
Dzięki!to tylko dewagacje każda liczba,ma swoją z,którą idzie i układa się,w ciąg logiczny.
3 471 589. KING SPAN dokladnie tak jest jak mowisz, my sobie tu tylko mozemy popisac aliczby i tak wejda takie jak tesik zaplanował wczesniej
Jeszcze na jedno zważcie co jak nas losowanie zrobi w balona i zakład zacznie się od liczby np 17 to ani 1 ani 7,8 i po ptokach nie raz tak bywało
3 471 587. krzys3355 2019-01-21 (18:01) Dusseldorf
Jak mija dzień
witaj krzys narazie nie gram przygladam sie jak wychodza liczby
Jak mija dzień
witaj krzys narazie nie gram przygladam sie jak wychodza liczby
3 471 592. Forsami tak forsami tak tez bywa, dlatego trzeba bacznie obserwowac co wychodzi i z czym i kiedy co pada, i pamietajcie my jestesmy madrzejsi o d jakis tam maszyn, mozemy je tez i przechytrzyc, tylko trzeba bacznie obserwowac co i jak wychodzi i z nienacka pozniej uderzyc jakimis typami liczb, poprostu wstrzelic sie w wygrane numery
wiecie co zauwazyłem ostatnio jak byłem w kolektorze ze moji znajomi, koledzy i tez zawsze przychodza do kolektory ze swojimi juz skreslonymi kuponami, ze swojimi ukladami, wysyłaja po kilka tez kuponow jak tu co nie którzy tez, a ja ide wysyłam tylko 1 ukladzik np w mini,a na nastepny dzien spotykamy sie ponownie w kolekturze, koledzy i znajomi chwala sie wygranymi jak cos trafia, albo narzekaja ze nic nie idzie trafic, to jest czesciej raczej, ja zas co jakis tam czas coś trafie te smieszne 3/5 w mini , oni mnie pytaja jak ja to robie ze czesto cos tam lapie w tego mini, bo oni wysylaja tyle kuponow i nic nie moga trafic, zawsze odpowiadam gram jednymi swoimi liczbami, jednym ukladem i jednym kuponem, nie wyrzucam, na kilka kuponow odrazu iles tam kasy, gram no jednym kuponem na 5 losowan, na 10 to zalezy na ile moge sobie pozwolic,i uwazam ze jesli ma byc to bedzie, a jesli nie to nie, niema co sie podnicac, i odrazu wywalac wszystka kase na raz, bo wtedy duzo tracimy, lepiej grac spokojnie i pomału, bez jakis tam, wodotryskow , isc pomału i do celu, grac i wygrywac
jak mnie niema długo w kolekturze np kilka dni nie przychodze , to jak przyjde to sie smieja ze jesli mnie niema tzn, ze chyba cos wiekszego wygrałem, ja sie tez z tego smieje, bo jakbym juz raz wygrał cos wiekszego to juz bym zapewne wiecej niegrał w nic, i juz bym do kolektory niechodzil aby to co wygrałem nie stracic, ale niestety jeszcze nic nie trafilem wielkiego czyli glownej wygranej i gram wtedy kiedy moge i kiedy mi na to budrzet pozwala
Oczywiście że Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
471 612. Forsami dobre ale ja sie juz na ta promocje nie łapie
slodkie to ja teraz lubie tylko dziewczyny cukier trzeba odstawic na bok