Wpisy 3 469 786 – 3 469 885
20 stycznia 2019 00:02 → 20 stycznia 2019 00:58, 100 wpisów
Niestety pieprzona U.E.pozbawiła nas kary głównej
Ale nawet gdyby była to nie została by orzeczona,bo to wariat
Zostanie osadzony w psychiatryku
Ale nawet gdyby była to nie została by orzeczona,bo to wariat
Zostanie osadzony w psychiatryku
Rafał K. z P. dokonał gwałtu na 7 letnim chłopcu. Skazany na 5 lat k.p.w.po odbyciu połowy kary 31.03.eychodzi na wolność. W styczniu następnego roku dokonuje kolejnych gwałtów na dwóch chłopcach. Wychodzi na wolność, obsługuje szatnie, w której Pr, ebiera się premier (Barbórka) wszystko za czasów PiS.
Uważam, że Owsiak, zachował się należycie. Źle odebrałes. Jak sie zachowała Krystyna i Jarosław?
O podziale na władzę Ustawodawczą,Wykonawczą i Sądowniczą -nie słyszAł???
Sprawa T. K. niesłusznie skazanego. Gdyby była kara śmierci, już by nie żył. Ostatnia w Polsce była na Joachimie z P. Nie jestem. za kara śmierci, zwłaszcza gdy procesy są poszlakowe.
posłuchajcie nie mi jest oceniac copowinno byc mamy w polsce jakies prawo jakies zapisy prawne, nie mi jest oceniac co powinno byc zrobione, , moim zdamniem powinna go dosiegnac najwyzasza kara jak jest tylko mozliwa ja nie jestem sedzia ani tez katem, dlamnie osobiscie gosc powinien prosze wlaczcie sobie teraz TV INFO jest teraz waznasprawa akurat sa ludzie w tym programi ktorzy debatuja na temat zabojstwa prezydenta gdanska a dowiecie sie duzo ciekawych zeczy zwiazanych ze smiercia prezydenta gdanska
Jan Paweł II wybaczyl sprawcy, żona Adamowicza nie czuje wrogości do sprawcy. Pojechała do matki sprawcy, po ewagelicku zapytała czy Piotrzebuje pomocy.
Akurat nieznam tej rozprawy...
Zostawmy to. Mój kolega, sędzia, sp. Mawiał ; sądy są niezawisle, ale czasami... I miał rację.
wiecie ze byly przesłanki do policji od matki tego stefana w, ze grozil politykom, , zreszta posłuchajcie tego co podaja stacje masowego przekazu,
tak to prawda wlasnie o tym mowie wiem ze byla cos takiego ze matka tego stefana W , rozmawiała z juz z zona ŚP. prezydenta P.Adamowicza ,ktora chciała porozmawiac i jej jakos pomoc, chcial pokazac ze swojej strony ze jest osobom uczciwa
tak to prawda wlasnie o tym mowie wiem ze byla cos takiego ze matka tego stefana W , rozmawiała z juz z zona ŚP. prezydenta P.Adamowicza ,ktora chciała porozmawiac i jej jakos pomoc, chcial pokazac ze swojej strony ze jest osobom uczciwa
Znam...
Jeżeli spytała po ewangelicku to matka mogła nie zrozumieć bo być może jest katoliczką
Arczibalik73, gdyby byly punkty i nagrody za mądre komentarze na tym portalu, miałbyś więcej kasy niż za gry. Zaslugujesz na to.
Arogancki, akurat Szopienice ( okropna dzielnica) nie ma nic wspólnego z omawiana sprawa. Przywolalem ja dlatego, że kiedyś o tj dzielnicy wspomniałeś ( Szczyt Klimatyczny). Dałeś dobry przykład.
Abudabi89, po pierwszym losowaniu MM widzę Cie na pierwszym miejscu tabeli. Trzaskasz 10/10 w MM i piona w Mini o 21:40
rnic z tegonie będzie...
Sir sory za wspólnik..
z wypowiedzi matki tego stefana W ktore słyszałem matka jest załamana tym co sie stało i ze ma takiego wyrodnego syna, ona jest bardzo załamana tym co sie stało, mowila ze zg;laszała na policje ze jej syn przejawia takie zeczy ostrzegała jakby policjre,m, policja przekazala to do sluzb wiezienych, itd, ale jak mowie nie mi jest osadzac i rozpatrywac ta sprawe niejestem sedzia i nie ja bede wydawał wyrok w tej sprawie,śp.Pawła Adamowicza zabila nienawisc, tzw. nienawisc zaplanowana z gory , on to zrobil z premedytacja , teraz jak go przesłuchuja on nie przyznaje sie do niczego mowi ze on tego nie zrobil, ze jest niewinny, wiem ze chciał zablysnac i i mowil cos takiego ze zrobi cos takiego ze wszyscy beda o tym mowic ze dokona czegos takiego, i to zrobil nic go nietłumaczy teraz zadna wymowka, stefan W zabił prezydenta Adamowicza i teraz juz tego nic nie zmieni, stało sie i juz nie mozna cofnac czasu, dla mnie jest to morderca i nikt wiecej, i powinien za to co zrobil otpowiedziec ,
Policja zawaliła. Tam powinny być dymisje począwszy od Wwy, skończywszy na Gdańsku.
Pełnia to kjedt git...
Właśnie, jest pełnia, ona ma wpływ nie tylko na życie seksualne kaczki, ale nawet sprzyja szczęściu w grach.
dobra ale teraz proponuje przestanmy juz drazyc ten temat, niech tym sie zajmie prokuratura i osoby do tego powolane, nie NAM roztstrzugac co i jak ma byc, co zas chodzi o RAK, masz racje tak powinno byc, tylko moze nie tu policja zawinila tylko osoby,ktore byly odpowiedzialne za tzw, zorganizowanie tej imprezy i niezabezpieczenie tej imprezy w sposob nalezyty, , i tyle w tym temacie, ale nie mi to oceniac i niebede tego robil niech zajma sie tym sluzby do tego przenaczone,mi nic do tego
Ty to niewiele już możesz zrobić, znam ten ból..
3 469 830. Abudabi89 2019-01-20 (00:34) Adis8 Racibórz H.No prawidlowowitaj
Chłopaki do zaś bo będę mieć teraz bana chyba że pasko mnie ułaskawi
Idzie facet ulicą patrzy, a tam strzałka z napisem: "Burdel u Sióstr Urszulanek". Hmmm, myśli facet, tego jeszcze nie było. Wszedł, a tam za ciężkim dębowym biurkiem siedzi stara zakonnica i pyta:
- Czego chciał?
- N... no... skorzystać z, z, z u-u-usług...
- Płaci tu 500,- zł i idzie w te drzwi po prawej.
Zapłacił i poszedł, a tam na końcu korytarza kolejna, już młoda zakonnica siedzi przy zwyczajnym biurku.
- Witam pana.
- Witam, chciałem...
- Tak, tak wiem, 300,- zł i drzwi po lewej.
Zapłacił, poszedł i na końcu korytarza widzi nowicjuszka siedzi przy stoliczku...
- Dzień dobry.
- Dzień dobry, chciałem skorzystać z usług.
- Ach, tak... 100,- zł i te drzwi za mną.
Ok, zapłacił, już tyle wydal, to stówa go nie zbawi. Wszedł, drzwi się zatrzasnęły, a facet stoi na dworze, nie można już wrócić, bo klamki z tej strony nie ma... rozgląda się (nieco skołowany), a tu mała tabliczka z napisem: "Właśnie zostałeś wyruchany przez Siostry Urszulanki
- Czego chciał?
- N... no... skorzystać z, z, z u-u-usług...
- Płaci tu 500,- zł i idzie w te drzwi po prawej.
Zapłacił i poszedł, a tam na końcu korytarza kolejna, już młoda zakonnica siedzi przy zwyczajnym biurku.
- Witam pana.
- Witam, chciałem...
- Tak, tak wiem, 300,- zł i drzwi po lewej.
Zapłacił, poszedł i na końcu korytarza widzi nowicjuszka siedzi przy stoliczku...
- Dzień dobry.
- Dzień dobry, chciałem skorzystać z usług.
- Ach, tak... 100,- zł i te drzwi za mną.
Ok, zapłacił, już tyle wydal, to stówa go nie zbawi. Wszedł, drzwi się zatrzasnęły, a facet stoi na dworze, nie można już wrócić, bo klamki z tej strony nie ma... rozgląda się (nieco skołowany), a tu mała tabliczka z napisem: "Właśnie zostałeś wyruchany przez Siostry Urszulanki
Przychodzi babcia do banku centralnego i chce wpłacić 5 000 000 na książeczkę. Ponieważ chodzi o tyle pieniędzy, wiec chce tylko osobiście rozmawiać z naczelnym dyrektorem. Dyrektor pyta, w jaki sposób babcia doszła do takiej sumy. Babcia mówi:
-Przez zakłady.
-Jak to przez zakłady?
-No tak zakładam się z ludźmi o rożne sprawy. Mogę się z panem założyć o 10 tys. ze pan ma kwadratowe jajka. Dyrektor śmieje się i przyjmuje zakład (chodzi przecież o duża sumę, on wie dokładnie ze nie ma kwadratowych jajek). Babcia mówi, ponieważ chodzi o dużo pieniędzy, przyjdę jutro o 10 z moim adwokatem i wtedy stwierdzimy kto zakład wygrał.
Dyrektor banku centralnego nie śpi cala noc, sprawdza kształt jajek no i jest przekonany ze są okrągłe.
Następnego dnia przychodzi babcia z adwokatem, dyrektor ściąga spodnie. Babcia mówi, przepraszam, ale chodzi o tyle pieniędzy, musiałabym jajka wziąć do ręki, żeby się przekonać, czy naprawdę nie są kwadratowe. Dyrektor zgadza się (chodzi przecież o duża sumę). Po chwili adwokat babci zaczyna tłuc głowa o ścianę.
Dyrektor banku pyta:
-Co się dzieje z pani adwokatem?
-Ach, nic, ja się z nim założyłam o 50 tys. ze dziś rano o 10-tej będę trzymała w ręku jaja dyrektora banku centralnego
-Przez zakłady.
-Jak to przez zakłady?
-No tak zakładam się z ludźmi o rożne sprawy. Mogę się z panem założyć o 10 tys. ze pan ma kwadratowe jajka. Dyrektor śmieje się i przyjmuje zakład (chodzi przecież o duża sumę, on wie dokładnie ze nie ma kwadratowych jajek). Babcia mówi, ponieważ chodzi o dużo pieniędzy, przyjdę jutro o 10 z moim adwokatem i wtedy stwierdzimy kto zakład wygrał.
Dyrektor banku centralnego nie śpi cala noc, sprawdza kształt jajek no i jest przekonany ze są okrągłe.
Następnego dnia przychodzi babcia z adwokatem, dyrektor ściąga spodnie. Babcia mówi, przepraszam, ale chodzi o tyle pieniędzy, musiałabym jajka wziąć do ręki, żeby się przekonać, czy naprawdę nie są kwadratowe. Dyrektor zgadza się (chodzi przecież o duża sumę). Po chwili adwokat babci zaczyna tłuc głowa o ścianę.
Dyrektor banku pyta:
-Co się dzieje z pani adwokatem?
-Ach, nic, ja się z nim założyłam o 50 tys. ze dziś rano o 10-tej będę trzymała w ręku jaja dyrektora banku centralnego
Nocne rodaków rozmowy. Oskubimy T. S. w tym składzie. Każdy po 3 pewniaki na MM, wysyłamy stawka 10 30 razy jak w Olsztnku lub Kamieniu Pomorskim. To była nied, iela 4.01
Przeglądam niusy Tusk ma żal na gębie niczym po tragedii Smoleńskiej
3 469 856. Abudabi89 dobre wkoncu cos na wesolo
Gabryś
Ty jednak jesteś nieprzyzwoity,-Co Ty za świństwa oglądasz???
Ty jednak jesteś nieprzyzwoity,-Co Ty za świństwa oglądasz???
3 469 858. Abudabi89
3 469 880. makler 2019-01-20 (00:54)
okolo 22-23 sprawd
hejka makler bot jest tylk ze w ukryciu czejka aby komus dac bana
okolo 22-23 sprawd
hejka makler bot jest tylk ze w ukryciu czejka aby komus dac bana