Wpisy 3 469 250 – 3 469 349
19 stycznia 2019 14:42 → 19 stycznia 2019 15:24, 100 wpisów
Basztard za twoje słowa powinieneś miec ... ehh szkoda na was klawki potraficie tylko wszystkich wyzywać poniżać a potem stop agresji żałosne
pozwolę se zacytować ;3 469 235. arczibalik73
co by nie robił ale był człowiekiem i zasługuje na wielki szacunek i i pamięć, może byście uszanowali pamięć tego człowieka To szanuj też tego, który zabił ..
co by nie robił ale był człowiekiem i zasługuje na wielki szacunek i i pamięć, może byście uszanowali pamięć tego człowieka To szanuj też tego, który zabił ..
Pominę już fakt, że ostatnio jak mnie Gosia wyściskała to mi portfelicek zginął
Gosia , próbuję wyśledzić pewniaczki na wieczór , może coś podpowiesz ?
ty zdrajco
3 469 237. doktor2p czytałem to co tu napisałes i na Typowanie parkami tez, to jest prawda tylko moze zacznijmy od tego , kto wymyslił takie miejsca gdzie zamyka sie ,osoby,aby zarobic sobie takie cos niepowiinno wogole istniec, kto zezwala na takie miejsca gdzie ginie 5 mlodych niewinnych dziewczynek, kto jest odpowiedzialny za te miejsca, to bardzo przykre co sie stało z tymi dziewczynkami, ale pytanie kto im kazał tam isc, gdzie byli ich rodzice wtedy, gdy sie to wydarzyło? to byla tragedia, to prawda, a my jako spoleczenstwo nie mamy na to zadnego wplywu, pamietajcie ze wszystko co nas spotyka tu na ziemi, nie dzieje sie bez przyczyny i ja nie wierze ze to gdzies nie jest tam u góry zapisane to czego doswiadczamy w zyciu codziennym,
Ja ci...
Typowe
Gosia
Gosia wybacz , że Cie nie pocałuje na pożegnanie ale weszło Me Kochanie
No tak jak nie widzę to można
Resumując ... jasne czyli nie powinny z domu wusciubiac nosa nic by się nie stało jakie to typowe to ten pan jak by nie polazł na scenę tez by nic się nie stało
mas, dziś łomot
Isia ? Co powiesz na to abyśmy poszli na spacer i ulepili se bałwanka ? Jest tak pięknie za oknem
Skrzydła ci nie pomogą
Mysza
Arczybalik nie wypowiadaj się więcej bo nie ogarniasz tej kuwety
Isia od tego łomotania przeszyły mnie dreszcze i prosze o jeszcze
Madonna miała taką piosenkę La Isla Bonita Powaliła go z kopyta
Forsa
Dobra wy se ribta co chceta ja se Idę na
Isia nie zaprosisz mnie na pączka ? Całuje Isi rączki i czekam na pączki
Cza zasłużyć i cicho już
Jak wygram w Lotto 3 Miliony to będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Forsiasty , ja zawsze jak wchodze do budki pani Jadzi to mówię , gapiwszy się w jej dekolt ...znów kumulacja dwa melony
GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
idę sobie ,, mam dosyć informacji o przekrętach o przekrętaczach wykrętaczach i tak dalej szkoda pisać
3 468 971. makler 2019-01-18 (22:40)
i jeszcze cos -- jutro sobota , UWAGA na 6 lub wiecej ubotów!!!
3 468 972. GABRIEL 2019-01-18 (22:41)
Makler Dzięki za info
i jeszcze cos -- jutro sobota , UWAGA na 6 lub wiecej ubotów!!!
3 468 972. GABRIEL 2019-01-18 (22:41)
Makler Dzięki za info
Gabriel think what you say!
3 469 279. doktor2p tu niechodzi oto aby dzieci gdzies nie wychodziły,ale aby takie miejsca były wczesniej sprawdzane , czy sa to miejsca bezpieczmne, oto mi chodzilo, głownie ktos na tych rumach na tych pomieszczeniach rozrywek chce zarobic kase,a ludzie juz głupieja , z tego wszystkiego ida byle gdzie i dopiero jak sie stanie jakas tragedia ktos zginie to wtedy jest wielkie halo, jesli chodzi tu o tego Pana to poszedł jak co roku kwestowac na WOŚP , był prezydentem Gdańska zbierał pieniadze na dzieci, na sprzet do szpitali i gdy juz dziekował za zebrane datki gdy podczas swiatełka do nieba został ugodzony 3 razy nozem przez jakiegos psychopate, ktory od dawna to planował bo chciał byc slawny, teraz jest sławny w wiezieniu mam nadzieje ze go wspolbracia z celi tez uszanuja odpowiednio, tak samo jak on uszanował prezydenta swojego miasta jestem za przywroceniem kary smiercii powinno byc prawo takie w polsce śmierć za śmierć zabiłes kogoś to znaczy ze ty co zabiles kogos tez nie powinnes zyc,
Wise UP.
Nie porównuj Gabriela Narutowicza z nim, bo nawet nie ma porównania...
Gabriel instigator
Arrogant
Gabryswszyscy świeci baluja w niebiea ty banujesz u Paska na kilka godzintylko za co?
I am ashamed for him.
Nie chodziło mi o tego Gabriela z czatu, tylko o tego prezydenta... na Twój pro...
It's time to be silent.
Nie porównuj tego zmarłego prezydenta z Gabrielem Narutowiczem, bo to nieładnie z Twojej strony...
Damnat quod non intellegunt.
Potepiaja, czego nie rozumieją.
De mortuis aut bene, aut nihil.