Wpisy 3 468 356 – 3 468 455
17 stycznia 2019 22:29 → 18 stycznia 2019 07:57, 100 wpisów
Dusia , czy Ty napisałaś Aniołek ? To miłe Właśnie o sobie pomyślałem cały wypisz wy,aluj ja
Dusia i to się w Dziadkach chwali, że odejmą sobie od ust i wnuczkom dadzą , no i pozwalają na wszystko
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
Coś o tym wiem bo wychowali mnie dziadkowie Kiedyś zapytałem Ich, coby chcieli na prezent z okazji Ich Święta i babcia tak fajnie wtedy powiedziała....największym prezentem jesteś dla nas ty i to nam wystarczy
on mnie przy życiu trzyma co niedziele z babcią kluski śląskie robi ...i mówi babcia teraz Frania kolej i ugniata tymi małymi rączkami te kluski
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Pamiętam kiedyś , jak na podwórku dziadek bił kure na rosół i ta kura uciekała jeszcze bez głowy po podwórku a dziadek stał i się śmiał a babcia do niego woła ...i co sie ciołku śmiejesz , łap ją bo rosół nam spier.....
Kumpla babcia jak kaczke zabijalanajpierw o drzewo ogluszala a potem piłka głowę odciela bo się bała siekiery
u nas w niedziele rosół obowiązkowy,,,jak tylko jego talerz wyciągam to on już szybko leci na fotel ...siada i czeka
Dusia , pewnie mi nie uwierzysz ale u dziadków też rosołek był tradycją w niedzielę Którejś niedzieli pod nieobecność dziadków podsunąłem taboret pod zegar z kukułką Zacząłem coś majstrować przy kukułce i w trakcie obiadu punkt 14-ta kukułka wpadła dziadkowi do talerza
Dusia Wnusio wyrósł przez to rozbieranie zegarów na wysokiej klasy inżyniera
Dusia ja mam pasje a ostatnio zapoznałem się z taką nowoczesną to tylko po marketach chciała chodzić na promocje a co to ja jakiś informatyk jestem ? kup zainstakluj skonfigurujjj oo nie nie Dusia
Ja kocham ciepło rodzinne i blask choinki aaaaaa właśnie ? kiedy się rozbiera choinkę bo z 3 lata temu obciach miałem jak wynosiłem na śmietnik choinkę w połowie marca
u nich rozwód to chleb powszedni ...ostatnio słyszałam że teraz wszyscy się rozwodzą,,ja z moim mężem w lutym będę miała 32 lata po cywilnym ,a w czerwcu braliśmy kościelny..
Dusia Bój sie Boga 32 lata współżycia małżeńskiego toż to jak kazirodztwo
Dokładnie Dusia Inne chowanie Inne realia Było szaro ale pięknie cudownie bezpiecznie
Przyjaźni podwórkowe dyskoteki w remizie Mamrot wypity w tajemnicy za stodołą
Gosia od śledzików to jestem ja Budzę się rano a tu na kołderce śledzik w śmietanie
Ja to się boję z Wami gadać bo jak się rozkręcę to mnie zamykają we więźniu
a no inne czasy były ,teraz jest wszystko ,a ludzie jeszcze niezadowoleni z życia
Śląsk na fali
Co Wam daje ta promocja?
Miło bo czytać o wnuczkach i dziadkach.
Też nie gram... Jutro minitylkobo mini jest piękne.... Szczególnie zima
Witam z rana. Dzisiaj gramy w Euro. 2,11,24,37,42 (3,7).
Wlazlem na sekundę z nudów chodząc po stronach przed pracą na tp jaki ten majfus jest nawiedzony jesli on maniej niż 50,60 lat to gdzie to się chowalo pełen nienawiści hm jak uprawia jakąś reliczke to wsio jasne jak nie cóż zgnije we własnym kotle byłem tam na 15 sek
A tu ponoć jest gorzej te parę sekund bycia tam uswiadomily utwierdzily mnie ze jaka by nie była zielona najlepsza
To nie jest tak powiedziane, że dzisiaj piękne liczby polecą w MM, bo równie dobrze mogą brzydkie polecieć...
Każdego dnia są piękne liczby. One są przypisane do każdego z nas.
Dzisiaj o 14-tej poleci 8 powtórek. Dzięki Bogu, że ta pro o ja się kończy.
3 468 436. gryks76
Polecam zdrapke Znak Zodiaku. Wczoraj kupiłem w trzech kolekturach po jednej zdrapce : Panna, Waga, Koziorożec, każda wygrana po 80 zł.
Cze Dusia, to co ? Grasz dzisiaj, bez promo, w mm, czy czekasz na następną ?
2 godziny temu zatrzęsła się ziemia w okolicy Polkowic.
Wstrząs miał siłę 3,7 M.
Wstrząs miał siłę 3,7 M.
Dusia.