Wpisy 3 468 332 – 3 468 431
17 stycznia 2019 22:18 → 17 stycznia 2019 23:43, 100 wpisów
Jeśli już sobie kupię psa to faktycznie Bernardyna i będzie musiał zawsze mieć na spacerze pełną beczułkę
Dopisano wygrane Super Szansa
to niegrzecznie się zachowała, unas najpierw syn przyniósł psa potem był wnusio i mąż się śmieje że ma 2 wnuków jednego na 4 nogach i drugiego na dwóch
Trzeba zrobić TS niespodziankę w Mini Lotto.
100 wygranych 5/5.
100 wygranych 5/5.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Odnotowano 37 wygrane 6/6
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 284 858,80 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dusia ? a słyszałaś jak na spacerze z psem, właściciel wilczura śmieje się z właściciela jamnika ? ...panie a co to za pies ? pyta właściciel wilczura ...obronny , odpowiada ten od jamnika taaaaaa obronny Nagle właściciel jamnika zaczyna kręcić na smyczy jamnikiem i mówi...no no kur...podejdź
Dusia, urocze z tymi wnukami Szczególnie jak wnusio jeszcze też na czterech łapkach raczkuje
Dusia.
Gabriel.
Dusia, to musisz być Najszczęśliwszą babcią na świecie Pewnie za niedługo przyjdzie do Was z laurką
Kurcze , też bym sobie zrobił od razu wnuka Dusia ? ile za wnuka płacą ? 1000 + ?
Dusia , czy Ty napisałaś Aniołek ? To miłe Właśnie o sobie pomyślałem cały wypisz wy,aluj ja
Dusia i to się w Dziadkach chwali, że odejmą sobie od ust i wnuczkom dadzą , no i pozwalają na wszystko
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
Coś o tym wiem bo wychowali mnie dziadkowie Kiedyś zapytałem Ich, coby chcieli na prezent z okazji Ich Święta i babcia tak fajnie wtedy powiedziała....największym prezentem jesteś dla nas ty i to nam wystarczy
on mnie przy życiu trzyma co niedziele z babcią kluski śląskie robi ...i mówi babcia teraz Frania kolej i ugniata tymi małymi rączkami te kluski
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Pamiętam kiedyś , jak na podwórku dziadek bił kure na rosół i ta kura uciekała jeszcze bez głowy po podwórku a dziadek stał i się śmiał a babcia do niego woła ...i co sie ciołku śmiejesz , łap ją bo rosół nam spier.....
Kumpla babcia jak kaczke zabijalanajpierw o drzewo ogluszala a potem piłka głowę odciela bo się bała siekiery
u nas w niedziele rosół obowiązkowy,,,jak tylko jego talerz wyciągam to on już szybko leci na fotel ...siada i czeka
Dusia , pewnie mi nie uwierzysz ale u dziadków też rosołek był tradycją w niedzielę Którejś niedzieli pod nieobecność dziadków podsunąłem taboret pod zegar z kukułką Zacząłem coś majstrować przy kukułce i w trakcie obiadu punkt 14-ta kukułka wpadła dziadkowi do talerza
Dusia Wnusio wyrósł przez to rozbieranie zegarów na wysokiej klasy inżyniera
Dusia ja mam pasje a ostatnio zapoznałem się z taką nowoczesną to tylko po marketach chciała chodzić na promocje a co to ja jakiś informatyk jestem ? kup zainstakluj skonfigurujjj oo nie nie Dusia
Ja kocham ciepło rodzinne i blask choinki aaaaaa właśnie ? kiedy się rozbiera choinkę bo z 3 lata temu obciach miałem jak wynosiłem na śmietnik choinkę w połowie marca
u nich rozwód to chleb powszedni ...ostatnio słyszałam że teraz wszyscy się rozwodzą,,ja z moim mężem w lutym będę miała 32 lata po cywilnym ,a w czerwcu braliśmy kościelny..
Dusia Bój sie Boga 32 lata współżycia małżeńskiego toż to jak kazirodztwo
Dokładnie Dusia Inne chowanie Inne realia Było szaro ale pięknie cudownie bezpiecznie
Przyjaźni podwórkowe dyskoteki w remizie Mamrot wypity w tajemnicy za stodołą
Gosia od śledzików to jestem ja Budzę się rano a tu na kołderce śledzik w śmietanie
Ja to się boję z Wami gadać bo jak się rozkręcę to mnie zamykają we więźniu
a no inne czasy były ,teraz jest wszystko ,a ludzie jeszcze niezadowoleni z życia
Śląsk na fali
Co Wam daje ta promocja?
Miło bo czytać o wnuczkach i dziadkach.
Też nie gram... Jutro minitylkobo mini jest piękne.... Szczególnie zima