Wpisy 3 467 810 – 3 467 909
16 stycznia 2019 21:57 → 17 stycznia 2019 06:07, 100 wpisów
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 277 379,30 zł
3 467 814. krzys3355 2019-01-16 (22:08) Dusseldorf
Witam wszystkich
Witam wszystkich
krzys3355 witaj
Dyma Was T. S.
Bawcie się dalej. Grajcie więcej.
3 467 820. krzys3355 tak czytałem
Za mało zakładów wysyłacie. Zamiast 100, wyślijcie 1 więcej,zawsze wieksza szansa o jedną.
krzys3355 spokojnie wymyslimy cos na nastepne losowanie podam ci na KG pozniej, na kiedy to potrzebujesz?
Trzeba grać stawka 10 jak w EP. Jest 250000 zł. Marne wygrane 6/6 w MM. Bravo Borowik.
Gratulacje i wyrazy współczucia. Jutro będzie lepiej, pod warunkiem, że zagracie na stawce.
Pamiętajcie, w piątek wysyłać po 10 zakładów na Euro. W Polsce padnie główna wygrana we Wrocławiu.
Makler, Ty masz zapisane w życiorysie, że wygrasz ogromną kasę.
3 467 826. Nielekajsie mozesz wysłac nawet 200 kuponow na raz jak Cie stac na to ale to niegwarantuje wcale tego ze cos trafisz i ze liczby ktore wylosuja akurat bedziesz miał na kuponie, to ze wiecej wyslesz to nieznaczy ze zaraz trafisz cos, wlasnie tak to jest ze duzo ludzi wysyła dyuzo kuponow bo mysli ze czym wiecej tego wysle to zaraz trafi, po losowaniu jest wtedy rozczarowanie jak nie wyjda liczby ktore akurat skreslilismy i okazuje sie ze wszystko co puscilismy jest na nie, dlatego nalezy grac jednym 2 kuponami, a nie zucac sie z motyka na ksiezyc, wiem co mowie kiedys tak zagrałem w lotto wysłałem za 500zł kuponow wtedy byla duza kumulacja niestety na te iles tam kuponow trafilem niestety chyba z 10 trojek tylko, na jakas kwote 150zł a wydałem 500zł czyli stwierdzilem ze sie nieoplaca tak grac. i juz nigdy tak niezagrałem, wiadomo z TS zachecaja aby tak grac bo dlasnich to jest kasa, ale pomyslcie tak rozsadnie, nad tym czty warto, i jaka masz pewnosc na 100% ze akurat ty to trafisz a nie ktos inny
mi wystarczy stawka 1x... więcej mi nie potrzeba...mniej a częściej...jest dobre
Arczibalik73, to był żart w moim poście. Wiem, że możesz wysłać 100, akladow i masz zero, zaś wyślesz 1 na 3 losowania i trafisz główna a do tego 4 trafne. Mówię tu o Lotto.
Arczi to racjatylko co z tego jak 1 na 4 losowania też daje tylno, może mniejszy
3 467 837. Gosia__77 dokladnie ja tez tak mysle i tez tak gram, jesli ma byyc to bedzie jesli mam wygrac to wygra jesli nie to niewygram, ale mam satysfakcje ze w danym losowaniu biore udział bo kto wie co w danym momencie moze mnie spotkac, amoze to i ja trafie a moze nie tu jest ryzyk fizyk, ale gram poki moge i mam za co , jak niebede mial to niebede grał ale mysle ze nawet tym jednym kuponem za podstawowa stawke dokladam sie do tej puli wygranych dla kogo grajcie rozsadnie abedzie wam dane trafic i wygrac
Ale Robaldo dziś piękna główka... Można go nie lubicjednak jeśli strzela głową a golkiper A.C.Milanu próbuje chwycić a ona ociera się po jego rękawiczkach bramkarskich... To znaczy że Robaldo zrobił swoje
popatrzcie jak to jest my tu kreslimy wiele róznych kuponow co niektporzy podwajaja stawki, wysylaja po 100kuponow a bnawet wiecewj a tu idzie taki ludek skresla powiedzmy w lotto zaklad 1 i wysyła , a pozniej sie okazuje ze on akurat trafil głowna wygrana, a my jak wysłałismy wiele kuponow to albo trafilismy smieszna 3/6 albo nic, i poco to sie zucac z motyka na ksiezyc nierozumie, ktos posci lotka na pałe i trafi a tu ludzie glowkuja nad liczbami inic nie trafia
arczi jak się myśli że chcesz wygrać...nie wygrasz...
czasem spontan lepszy...
czasem spontan lepszy...
Bo to losowaniei czasem z maszyny jak Zbinio cokolwiek trafisz niż swoje... Stado pedzacych kuponow
3 467 841. tomi77 wiem ze sa tyły ja tez tak mam, np, wysłałem ostatnio 1 uklad na mini na 10losowan odrazu, codziennie przez te 10 dni trafiałem na swoim kuponie po 1 liczbie w przed odtatnim dniu w mini na typ kuponie padlo mi 2/5 w osttatni dzien niestety znow tylko jedna liczba i tez moge powiedziec zaliczyłem tyl bo wszystko poszlo w plecy, jak grałem dane numery co 32 dni co 3 dni to trafiałem czesciej w realu, jak pusilem na wiecej losowan to niestety ale trafiałem tylko po 1 liczbie, w poniedziałek mi sie skonczyla waznosc kuponu, we wtorek poszedlem wysłałem znow kupon ale ze swoim drugim ukladem, ktorym gram i tez tylko na 2 dni, nioestety zadne z tych licz b niewyszlo ani wczoraj ani dzisiaj, czyli znaczy to ze jutro trzeba bedzie wysłac juz cos innego
Wzruszające słowa Antoniny córki Pawła Adamowicza, prezydenta Gdanskato trzeba zobaczyć.. Łapie za bo życie jest jedno i jeden ojciec, jedna matka
podałbym numery na czat,ale dziwne jest to,że jak podam na czat to słabo wychodzi,a jak nie podam to dobrze,dziwne
jest tu ktoś?
witaj jacusplacus
witam arcz mysle nad mm na 14
witam wszystkich którzy jeszcze nie spia
wiem jutro multi na 14
1,2,3,4,5
1,2,3,4,5
ja tez sie zastanawiam czy jutro a raczej dzisiaj nie puscic sobie pewnych liczb w MM na te 6/6 choc na 1 losowanie ,tak mnie zastanawiaja jedne liczby , i chyba je wysle zaryzykuje beda to beda a nie to nie, ale zaryzykuje moze sie uda je trafic kto wie?
dawno niegrałem na takie małe uklady zawsze gram na 10/10 ale teraz chyba puszcze testowego sobie choc jednego multiego na te 6/6
dawno niegrałem na takie małe uklady zawsze gram na 10/10 ale teraz chyba puszcze testowego sobie choc jednego multiego na te 6/6
Zaprogramowany morderca zabójcą prezydenta Gdańska?
https://youtu.be/6Tn1Mqf8j0c
https://youtu.be/6Tn1Mqf8j0c
3 467 869. jacusplacus co do tego co podałes tutaj to watpie aby to wyszło akurat ale proboj kto nie ryzykuje ten niezyje
arcz zapisz sobie moje liczby co podalem wyzje od roku ich nie było one wejda na bank w najblizszym czasie teraz sie bawia z nami i daja liczby do 10-11-12 w gore w mm
jak daja liczby do 10 w gore to przyowaz ze poniej jest przod w ukladzie od 1 do 5 np 3 liczby albo 4 musi wejsc 1,2,3,4,5 wiem co mowie
Grajcie moimi, gram nimi od trzech dni? a nie byłoby dnia a bym nie miał trojki
mini ok ale mnie denrewuja zawsze jak mam 3 płaca 18zl w niedziele mialem 14zl moge pomazyc np o 42zl za 3
na ile liczb?
8 trojek i zawsze dziennie wchodzi możesz sprawdzić jak się znasz na mnie
galik które to sa liczby na których tak trafiasz te 3 choc podaj je jesli mozesz?
3 467 874. jacusplacus ja z tego co podałes tutaj z tych 5 liczb widze na wyjscie na 14 tyko 2 liczby,
zobaczymy ja obstawiam je codziennie ale jeszcze puszcze 10-tke taka-7,8,9,10,28,66,75,16,4,61
galik sorki ale cos mi muli neta po tym jak wszedłem na link ktory podałes aby posluchac tego , tam to na youtubie jest blokowane, widac ze słuzby wywiadowcze juz działaja
Z tym że 68 jest dwa razy, jest też na końcu, trójki piszesz po kolei, a jak jest taka sama to pomijasz ją i piszesz następną
3 467 885. galik juz widze no powiem CI ze te tu niektore liczby z tego co ja widze według mnie tez sa na tak,niepowiem akurat ktore ale wyjda napewno ale według mnie nie jutro o 14 ,
Może i tak , nie zawsze wchodzą, ale ten sposób jest dość ciekawy, jak nie po południu to na wieczor
3 467 877. jacusplacus ja tez tak mam, spokojnie nie jestes w tym sam ja jak trafie te 3/5 w mini to zawsze placa smieszna kase
Niemożliwe Arczi że ten film zablokowali, przecież niedawno go oglądałem
wpadlem przed pracka dopiero kupony sprawdzilem
3x4/6 2x3/6 1x4/10 i 2 kosze w multi z tym ze na 14h wazna 1x10 i 1x6
w mini 1xkosz i 3/5
i milego dzionka i dobrych typow przy dobieraniu na losowanie/a
3x4/6 2x3/6 1x4/10 i 2 kosze w multi z tym ze na 14h wazna 1x10 i 1x6
w mini 1xkosz i 3/5
i milego dzionka i dobrych typow przy dobieraniu na losowanie/a
3 467 892. arczibalik73 dlatego wisz co ja robie puszczam na chybił dwa systemy 6 w mini i mam trzy 3 wtedy
3 467 891. galik z twoich numerów widze na jutro 2 liczbytylko , a ta 53 bym zmienił raczej na 51 i wtedy moze wyjsc 3/3 tez mi sie te liczby tu pokazuja w moich rozpiskach
3 467 895. gryks76
galik ja sobie cenie Twoje uwagi wiec spoko jest
Arczi przecież jest ten film który podałem, przed chwilą na niego wszedłem
Galik juz skanuje kompa ale neta mi tnie tez niestety