Wpisy 3 465 555 – 3 465 654
13 stycznia 2019 08:26 → 13 stycznia 2019 11:11, 100 wpisów
Pasko.
Jak będziesz rozdawał niesłusznie bany, to wszyscy się przeniosą do Korna i wtedy sam zostaniesz w tej... Bananolandii.
Jak będziesz rozdawał niesłusznie bany, to wszyscy się przeniosą do Korna i wtedy sam zostaniesz w tej... Bananolandii.
Doktor.
Przerwa.
witam
wczoraj
ponieważ mysikrólik.............
zarządził akurat dzisiaj zbiórkę w puszki............na caritas
więc dla Jurka ..........i na dzieci daję podwójnie
do jego puszek.........
zarządził akurat dzisiaj zbiórkę w puszki............na caritas
więc dla Jurka ..........i na dzieci daję podwójnie
do jego puszek.........
tomi nie gram w duzego lotka nic nie wchodzi wole multika
To fajnie Panie emeryt! Brawo Ty!
Szkoda tylko że nie daje Pan z potrzeby serca tylko "po złości" i ten datek nie jest ofiarą z serca tylko aktem w pana mniemaniu_zemsty na wrednych PISiorach.
Ciekawe jakby PIS zaczęło wspierać WOŚP pewne złamanego grosza by nie dał Pan emeryt.
Moralna schizofrenia...
Szkoda tylko że nie daje Pan z potrzeby serca tylko "po złości" i ten datek nie jest ofiarą z serca tylko aktem w pana mniemaniu_zemsty na wrednych PISiorach.
Ciekawe jakby PIS zaczęło wspierać WOŚP pewne złamanego grosza by nie dał Pan emeryt.
Moralna schizofrenia...
Nie wiem dlaczego zazdroszczą Isi Radwańskiej... Pewnie za mojego życia nie doczekam się Jej godnej nastepczyniMoże Iga Świątek pójdzie w Jej ślady... Bo innej zawodniczki nie widze
Czy zbiera dużo czy mało... Ludzie umierają bo system jest chory...
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/18402/other/std/7db0ae27b2.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
doktor2p
3 465 590. Okraska
właśnie z potrzeby serca
według sentencji Jurka na dzisiejszy dzień
chyba czatałe/a/ś na bilbordach
BĄDŹ BOGATSZY
O
DOBRE SERCE
a ty czytaj uważnie co tu piszą, między liniami i ze zrozumieniem
pisałem
DAJĘ PODWÓJNIE
a tak bym nie dał ???
pomyśl i zastanów się
znasz hasło ????
WSZYSTKIE DZIECI NASZE SĄ
a po raz pierwszy użył tego zdania.... znajomy mojego ojca
gdy ratował dzieci podczas pożaru domu dziecka we W.......ach
gdzie zginęło 8 dzieci i kierownik tego domu dziecka
miej serce i patrzaj w serce
właśnie z potrzeby serca
według sentencji Jurka na dzisiejszy dzień
chyba czatałe/a/ś na bilbordach
BĄDŹ BOGATSZY
O
DOBRE SERCE
a ty czytaj uważnie co tu piszą, między liniami i ze zrozumieniem
pisałem
DAJĘ PODWÓJNIE
a tak bym nie dał ???
pomyśl i zastanów się
znasz hasło ????
a po raz pierwszy użył tego zdania.... znajomy mojego ojca
gdy ratował dzieci podczas pożaru domu dziecka we W.......ach
gdzie zginęło 8 dzieci i kierownik tego domu dziecka
miej serce i patrzaj w serce
Okraska
szukaj u ludzi cech pozytywnych i mów im to
będzie ci się lepiej żyło
widzisz, że na Woronicza dziś nie jest ważna dzisiejsza Orkiestra
ale ważne są dziki dla mysikrólika z nowo grodzonej
temat jak zwykle zastępczy
będzie ci się lepiej żyło
widzisz, że na Woronicza dziś nie jest ważna dzisiejsza Orkiestra
ale ważne są dziki dla mysikrólika z nowo grodzonej
temat jak zwykle zastępczy
465 597. emeryt 2019-01-13 (10:03)
Okraska
znasz hasło ????
Znam.
Teraz Pan Emeryt się zastanowi i odpowie
Jest Pan zwolennikiem czy przeciwnikiem (nawet tutaj zdeklarowanym) tzw 500 plus?
Czy zawsze był Pan takim fanem Owsiaka (i radzę się dobrze zastanowić nad odp. bo net ma to do siebie że potrafi długo pamiętać)
Czytam uważnie i rozumiem co czytam. Dlatego za przeroszeniem "rzygać" mi się chce jak czytam te Pańskie zakłamane i obłudne teksty.
Nie pan nie wciska kitu że robi Pan to (WOŚP) z dobrego serca robi Pan to zupełnie z innych pobudek.
==============================
3 465 599. emeryt 2019-01-13 (10:07)
Okraska
Pan to naprawdę napisał?????
Tak jak Pan tutaj wbijając raz w czas jadowite teksty?
Nie ośmieszaj się człowieku.
Okraska
znasz hasło ????
Znam.
Teraz Pan Emeryt się zastanowi i odpowie
Jest Pan zwolennikiem czy przeciwnikiem (nawet tutaj zdeklarowanym) tzw 500 plus?
Czy zawsze był Pan takim fanem Owsiaka (i radzę się dobrze zastanowić nad odp. bo net ma to do siebie że potrafi długo pamiętać)
Czytam uważnie i rozumiem co czytam. Dlatego za przeroszeniem "rzygać" mi się chce jak czytam te Pańskie zakłamane i obłudne teksty.
Nie pan nie wciska kitu że robi Pan to (WOŚP) z dobrego serca robi Pan to zupełnie z innych pobudek.
==============================
3 465 599. emeryt 2019-01-13 (10:07)
Okraska
Pan to naprawdę napisał?????
Tak jak Pan tutaj wbijając raz w czas jadowite teksty?
Nie ośmieszaj się człowieku.
mialem nie pisac z tego nicku ba nosze sie z zamiarem jego usuniecia pisze z tego nicka poniewaz moi do pisania gryks76 zostal zablokowany czy ja kogos obrazilem nawet bedac ten bot jest nie kontrolowany tyko zastanawia czemu doktor nie dostal bana nie to zebym mial w tym roku cos do doktora bo nie mam.........
Fares
Ten bot to już z przyzwyczajenie i sympatii gryksa docenia..
Widać admin oczekuje i wymaga od Ciebie wyższych standardów niż od innych..
Powinieneś czuć cię zaszcycony..
Ten bot to już z przyzwyczajenie i sympatii gryksa docenia..
Widać admin oczekuje i wymaga od Ciebie wyższych standardów niż od innych..
Powinieneś czuć cię zaszcycony..
A może chceż ebyś się zintegrował i zaprzyjaźnił w niedoli z innym wygnańcem S ?
Niezbadane są wyroki Admina...
Niezbadane są wyroki Admina...
widze ze dalej jakis kuklu na muniu klan czy tez gang psychodeli zaklada sobie nick po nicku teraz zamozny i co on chce udowodnic co soba on oni ono ona co soba reprezentuje chyba takiego co ma w profilu w maseczce splac kredyt nie graj moze tez nie jedz nie pij mniej 1 ciuszki draznia mnie ludzie tacy co zagladaja w portfel pisza gadaja nie graj daj do skarbnki splac kredyt typciu bede robil tak jak inni to co bede chcial swoje teksty i te nicku wsadz w 4 litery bez szacunku bez pozdrowien zamknij oczka i skocz z mostu
Jak wrzucisz 6 razy pod rząd wpis... Będzie ban 24 hchyba że ktoś w międzyczasie coś napiszę... To jest chore
arogancki nie pisal 6 wpisow pod rzad i dostal 24h ja na szczescie jestem w innym budynku z lepszym standardem niz S zdala same niunie 18 letnie azjatki latynoski afrykanki zero facetow
dobra ide zjesc sniadanko napic sie kawusi i zjesc sniadanko bede zioral...........a co do wosia to wole dac owsikowi niz rydzykowi i jemu podobnym od boli ich ze im sie nie daje tylkoo owsikowi moze i kolo cos dla siebie bierze ale tez z tej kasy cos kupuja a rzady jakie by nie byly czy od pana z torunia tylko dla siebie jak chcesz byc wyleczony poczekaj pare lat a jak juz dzis prywatnie za ladna sumke ps ten wpis nie wymaga komentarza prosze
3 465 557. Wędrowca netowy 2019-01-13
Coraz rzadziej tu zaglądam.
Forsami.
3 465 626. Forsami
3 465 625. Wędrowca netowy
Arczi.
Pod Uralem tylko -4.
Idzie ku wiośnie.
Idzie ku wiośnie.
Trzynastego wszystko się może zdarzyć.
Często losują w ten dzień liczbę: 13.
Na blogu Janosika jest zapowiedź Testu do:
"Mini Lotto".
Często losują w ten dzień liczbę: 13.
Na blogu Janosika jest zapowiedź Testu do:
"Mini Lotto".
Zima tylko w Rzeszowie:-1.
Wrocław: +5.
Wrocław: +5.
-dzisiaj jak już to TVP24 żadnego innego programu by nie trafić na WOŚP
Fares/gryks76, nie obchodzi mnie Twoje śniadanko.Dlugi trzeba spłacać.Wiem co robię.Jesli wiesz, że nie możesz komuś dac w modre , to mu nie pożyczaj.Mam dłużnika, nie oddaje a gra hazardowo.Mnie Nicki nie obchodzą. Ty masz ich kilka.
Trza do paska napisać by ten nick usunol będę miał tylko 1 gryks76
... i wiele twoich nicków tym bardziej mdz. innymi basztad itp
Dobra ten nick mam nie do pisania nie będę się bawił w innych do pisania po odblokowaniu gryks76 powodzenia o 14h i wieczorem i miłej sexownej słodkiej przyjemnej niedzieli
3 465 644. krzys3355 witaj
3 465 647. krzys3355 to
Ci wypłacali WAT oszustom i nie stać ich było na zakup inkubatorów i łóżek a znalazł się jeden co pomaga PAŃSTWU POLSKIEMU -dobre no nie?- ciekawe czemu nie kupi komuś biednemu mieszkania albo nie da kasy na domy starców tylko uparł się na inkubatory i łóżka od 20 lat