Wpisy 3 465 255 – 3 465 354
12 stycznia 2019 22:01 → 12 stycznia 2019 22:25, 100 wpisów
Forsa.. jak pojedziesz do oddziału weź reklamowke
Jak trafić miliona
Jak trafić miliona
Ja też jestem wykolejony ale pod pociąg sie nie rzuce Wole zginąć od cycka Pani Jadzi
dla wszystkich wygrywajacych
17,21 i 77 tzn śmierć, nigdy się nie bierzcie za te liczby...
3 465 257. GABRIEL nie moze byc
Krasnalu Może kiedyś sama poznasz , że to budka Pani Jadzi Specjalnie jej większą postawili aby mogła razem z biustem w niej posiedzieć
3 465 269. Forsami z\a co to ?
podobno dusza waży 21 g
3 465 269. Forsami witaj
Powinni jej nawet taką reklamę na budce zrobić zamiast słonika .....Tu możesz zostać trafiony i cycole Pani Jadzi na banerze
3 465 278. Forsami ale ja cie widze ze jestes widze
kto sie po pociagzucił i gdzie mulag ?
zapuka do Twych drzwi i nie przyjdzie o chomika...
...po...
3 465 283. GABRIEL a ile wygrałes na ilu kuponach masz trafione z tych 99 kuponow ?
Teraz to trudno sie rzucić chyba pod pociąg Już widze jak ja sie rzucam robie rozbieg dolatuje a on już na kolejnej stacji
3 465 283. GABRIEL za te 2 zł robisz bal
Menstar albo zawsze można podejść do takiego i powiedzieć ...kup pan/i cegłe
Menstar aligator predator katalizator ślunsko pięta nima predatora klienta jest na sortowni sortuje warzywa
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Gabriel nie było by Ci do śmiechu jak byś robił z predatorem jak my kiedyś na lolchozie
3/6 w lotto plus w lotto kosz 2 mini kosze 2 multi kosze o 14h 5/6 bylo
GABRIEL a bys sie zdiwil jest duzo takich desperatow ktorzy niewidza dalszego sensu zycia i czesto sie zucaja pod pociag, umnie w miejscowosci dos czesto takie cos sie działo ze ktos ginol na torach, co roku tak jest ze od 5 nawet do 10 mosob ginie na torach przy stacji, ludzie przechodza w niedozwolonych miejscach nizwazajac co sie wokol nich dzieje, iida bezmyslnie a tu nagle trach i niema człowieka i jest aniol tylko po nim, to przykre ale prawdziwe niestety jest \ zycie jest krotkie a niektuzi tak nim szastaja
Forsiasty ale widziałem takiego wypasionego byka z Kołchozu Kolega opowiadał jak mieli liczyć takie ciężkie sztuki i do skrzyni Zapomnieli policzyć i musieli jeszcze raz kumpel i koledzy po sztuce a Predator se wstawał co chwile , kładł od razu 5 szt na łape i mówi ..nooo ja jus swoje zrobił tero wy
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
dobra lece do piwnicy
Arczi ja już mam pomysł na swoją śmierć rozpędze sie w kierunki budki i nagle pani Jadzia otworzy drzwi odbije sie od jej buforów
Gabriel tylko tym bykiem predatorem była kobieta ręce jak kielnie murarskie jedną malte rzucała a drugą zacierała na gładki tynk
kumulacji ciag dalszy - brak wygranej a w maluchu znowu 2 glowne , ehh
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 168 367,30 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
Arczi ale Ty chyba nie schodzisz do tej piwnicy bo w niej stoi butla z winem ? Mój dziadek tak robił Babcia aż gały że zaczął sie modlić a on owężykował się pod pidżamą i odmawiał zdrowaśki aż padł ale to już wyglądało babci na inną modlitwe i wiare jak zadek wystawił leżąc w kierunku słońc
3 465 323. menstar 2019-01-12 (22:18) Lotto moje motto hahha
Arczi pij wiencej w piwnicy
nie pije tw piwnicy tylko po wegiel lece bo w domu zimniej jak na dworzu jest i musze palixc by bylo ciepło
Arczi pij wiencej w piwnicy
nie pije tw piwnicy tylko po wegiel lece bo w domu zimniej jak na dworzu jest i musze palixc by bylo ciepło
pierdołki to nie dla mni...
liczy się tylko
gabriel jesli chodzxi o mnie to niepije jestemnmm abstynentem ca łkowitym, nie pije alkocholu zadnego bo i tez nielubie i nie chce
Macie zagrane jutro pozamykane na Cpn ie nie umieją albo mają awarie silnika
Forsami czytałeś tylko przed Filipinami jesteśmy co ci poszło co ci dałem
dobra lece do piwnicy pozniej poczytam jak wroce
Arczi za niedługo skończy sie palenie węglem Mój dziadek opowiadał jak kiedyś opodal wsi spadł metełor na pole Sąsiad dziadka kawałek zabrał do domu i po dziś dzień nim grzeje chałupe Wystarczy polać wodą metełora i on świeci na niebiesko a grzeje tak że sąsiad w zime to ciągle wygląda jakby chodził na te lampy kwarcoweKurde zaczynam pisać jak Arczi