Wpisy 3 461 007 – 3 461 106
9 stycznia 2019 23:04 → 10 stycznia 2019 00:25, 100 wpisów
Statystyki to podstawa Może Ktoś zna forum odnośnie prawdopodobieństwa zakochania się ?
Kędziorek, mój dziadziuś Św. pamięci zadał mi kiedyś pytanie ile przypada statystycznie aut na Polaka Okazało się że 4-ry Straż Pożarna Karetka Policja i karawan To są właśnie statystyki
Muszę się wzmocnić bo za pewne zaraz przybędą panowie w niebieskich kubraczkach
Kędziorek Ja mam dwie ksywki Jedna to Dżin bo jak tylko ktoś otworzy butelkę to się pojawiam a druga to żulik Pigwowy
Czasami na Ego mówią Credo i tu Gonzig dla Ciebie stosowna piosenkahttps://www.youtube.com/watch?v=wC4kqc04Hjc
Pisałem to już wielokrotnie tutaj ale się powtórzę. Miałem okazję poznać człowieka, który jest ponad wszystko. Bradzo mi zaimponował swoją inteligencją więc wspomagałem go zawsze przy spotkaniu dwoma złotemi Miałem farta bo zagrałem na giełdzie i wyciągnąłem 5 zł Popatrzył na mnie łaskawie jak mu położyłem piątaka na dłoni Chuchnął na monetę i powiedział...widzę, żeś pan stanął na nogi panie Gabrielu
Po jakimś czasie się dowiedziałem, że ów czlowiek wpotrzebie to był kiedyś wykładowcą na jakimś Uniwersytecie ale po stracie żony załamał się i stoczył, także proszę nie oceniać
Nigdy nie wiadomo co nas spotka a dziś się dowiedziałem, że się człowiekowi zmarło , stąd taka moja zaduma
Tacy jak ja i większość z Was tutaj powinni żyć bez wszelkich odnóży bo to głupotę razi ...to ja na razie tyle
Wiem, wiem nijak to się ma do matematyki i cyferek co tutaj piszę Przepraszam
Jak samopoczucie?
Jutro w mini: 16,19,29,33,24,28,2,38,41 koniecznie grać systemem na 9 liczb
7, 8,14,22,29,44, dodatkowa 7
German Lotto, pięknie poszło.
Psychiatra i pacjenci na czacie.
Gabriel, dlaczego mieszsz polityków do tego portalu?
Takich mamy polityków sami psychiatrzy Społeczeństwo traktują jako głupków
3 461 053. Psychiatra
"Żółte kamizelki"przeciw statusowi małżeństwa dla homoseksualistów!
Jednak w R.F. jest trochę normalnych!
To tak a'propos psychiatrii
Jednak w R.F. jest trochę normalnych!
To tak a'propos psychiatrii
Milczy, myśli, to tak jak poszedł człowiek do wróżki Puka a ona pyta...kto tam ? ..dupa nie wróżka Jakby była dobra wróżka toby nie pytała
Gonzig, rozumiem , że proponujesz z zakresu 1-80 Proste , dzięki
Kubraczki to rzadkie chłopaczki Zadać im pytanie i szukają stosowną litanię
Chyba ślęczy nad testem Roschacha jak mu się skojarzy- to odpowie
śmieję się bo wiem że roszada, to zamiana wieży ale on do nas nie należy Bije konia
Gonzig. Szkoda, że nikt nie czyta czata o tej porze bo bronim go jak możem
Grysik zawiodłem się na Tobie w kwestii, że każdy sobie rzepkę skrobie