Wpisy 3 460 192 – 3 460 291
8 stycznia 2019 22:48 → 9 stycznia 2019 06:09, 100 wpisów
Tylko własne liczby, żaden czat.
Dam skana.
Do galika sprawiles mi przykrośc lub się droczysz wiesz ze żartowałem piszac moherek tak czule nie można tak się złościć u mnie w pracy bys długo nie popracował gdy widza że ktoś się wkurza szpile wbijaja bardziej ps życzę dobrych typów podał byś coś na czacie
Juz jeden dawał skana 4/8 w lotto do dziś go nie ma nick z tych rregulaminowa leddy psychiczna czy coś w tym stylu
Ja kiedyś wysłałem skana szefowi Usiadłem gołym tyłkiem na skanerze
Wezwał mnie do siebie nie wiedząc co to a więc musiałem mu pokazać oryginał
Gonzig tylko nie myśl jak ta baba w autobusie co siedziała na 1-szym siedzeniu i trzymała głowę wkuloną w kolana Wsiadł pijaczek i pyta...co pani jest ?. źle sie pani czuje ? ..nie nie, myślę...i nagle autobus przyhamował a baba leci z siedzenia i wali łbem w drzwi a pijaczek do niej ...toś ku... wymyśliła
3 460 198. Angelusdomini 2019-01-08 (22:49) Kocham Liczby
Dam skana.
moze u niego skan to cos znaczy innego
Dam skana.
moze u niego skan to cos znaczy innego
za pare minut jakis kolejny z klanu psychodeli wejdzie psychiatra skromny basztar itp
Też uważam, że trzeba grać do oporu zawzięcie aż będzie wzięcie
Kędziorek Wiem, że nie lubisz środy ale życzę Ci same słodkie miody
gabrile jest taka piosenka zespolu roze europy psychodelia z medelin
Grysik Zespół kojarzę ale piosenki nie i chętnie zaraz posłucham
To jest Psychodelia. Sam zespół się nazywa Psyche https://www.youtube.com/watch?v=fEmKL8n7J5g
Proszę sobie dać na FULL w aucie Można poćwiczyć wiraże
Proszę sobie dać na FULL w aucie Można poćwiczyć wiraże
Pod wpływem tego utworu jak Wiesiek depnął w Tico i wypadł z drogi powstało "Wieśka Tico"
Lotto.pl
Wymyśliłem reklame lotto mini Przed budkami powinny stać panie z agencji w mini
Motto na dziś ....Wygrałeś w budce możesz przypodobać się prostyt...
lepiej nie co z moherkami babcie oburzone dziadkowie zawal lub od babcji laska dziadkowie by dostawali
Grysik to coś podobnego jak siedzi se babcia na przyzbie i struga kijaska Dziadek pyta...co robisz ? ...a obiecałam ci kiedyś że ci zrobie laske wiec robie
straż pożarna to mundurowi
jak myślicie
na czyje polecenie
straż pożarna otrzymała rozkaz, raczej zakaz uczestnictwa w ORKIESTRZE w sobotę i niedzielę ???
komu na tym zależy aby nie pomagać w zaopatrzeniu szpitali i w doposażeniu w sprzęt ???
jak myślicie
na czyje polecenie
straż pożarna otrzymała rozkaz, raczej zakaz uczestnictwa w ORKIESTRZE w sobotę i niedzielę ???
komu na tym zależy aby nie pomagać w zaopatrzeniu szpitali i w doposażeniu w sprzęt ???
Dobra, to ja się wyciszam https://www.youtube.com/watch?v=7NBYtzl1ngo
kto wydał polecenie aby akurat w tą niedzielę księża urządzili zbiórkę na Caritas ???
i aby do puszek wolontariuszy ORKIESTRY nie wrzucali
ale do puszek przed kościołami
to jest właśnie kraj nad Wisłą
kiedy wróci Polska ???
i aby do puszek wolontariuszy ORKIESTRY nie wrzucali
ale do puszek przed kościołami
to jest właśnie kraj nad Wisłą
kiedy wróci Polska ???
dlaczego teraz Pietrzak nie śpiewa
aby Polska była Polską ???
bo by nie dostał zgody na lokal na Krakowskim P
aby Polska była Polską ???
bo by nie dostał zgody na lokal na Krakowskim P
Dla mnie Polska to piękne krajobrazy i ludzie dobrzy Reszte mam w dalekim poważaniu
Powiem tylko tyle, że dużo popsuli emeryci krzycząc komuno wróć