Wpisy 3 458 054 – 3 458 153
6 stycznia 2019 00:00 → 6 stycznia 2019 10:34, 100 wpisów
3 458 044. Robal_36 2019-01-05 (23:30) USS Callister
Eeeeee tam, trafienia w totka prawdziwa sztuka, to jest
natworzyć sobie nicków i gratulować sobie samemu
tak a kto tak robi tutaj?
Eeeeee tam, trafienia w totka prawdziwa sztuka, to jest
natworzyć sobie nicków i gratulować sobie samemu
tak a kto tak robi tutaj?
3 458 041. makler 2019-01-05 (23:17)
Arczi...................... i znow tam makler gdzie tam ?
Arczi...................... i znow tam makler gdzie tam ?
ja piernicze CZŁOWIEKU GDZIE TY ŻYJESZ, i znów tam - czyli coś już było @
Zbinio -wygraj znowu-i daj skana 4\5 w Mini bo wiara się rozlatuje
Do liczb trzeba mieć 6-ty zmysł...
ZOLLO i
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Albert Einstein
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Albert Einstein
Krzysiek i nie machaj flagą bez powodu...
teraz boisz się odezwać...
miłej nocy
bo z pewnego źródła wiem że zmarł w 2017r. -chyba że to nie ten ujek tylko jakiś jeszcze inny-no
nie wiedza jest ograniczona tylko ludzie,jeden więcej czai drugi mniej,a wyobraźnia jest elastyczna,która może zaprowadzić tak samo na manowce jak i do dużych odkryć
3 458 057. makler nie wiem o czym piszesz co@ nic tam nie napisałes mi na @
juz ci nic nie wysle,,,a mialem wysylac (gdy bede typowal) parki zebys zarobil
3 458 080. makler 2019-01-06 (00:57)
dlaczego nie wyslesz nie rozumie czegos tutaj? A , temat: mm 23 orla cien to niewiem o co chodzi wogole tutaj w tym wpisie nie jestem po prostu w temacie i nie wiem o co Ci chodzi pisz jasniej co mi miałes wysłac parki liczb zebym zarobil, ale zo teraz niechcesz mi tego wysłac no to niewysyłaj jak niechcesz, rozumie niechcesz zebym zarobil noto nie rob jak chcesz
dlaczego nie wyslesz nie rozumie czegos tutaj? A , temat: mm 23 orla cien to niewiem o co chodzi wogole tutaj w tym wpisie nie jestem po prostu w temacie i nie wiem o co Ci chodzi pisz jasniej co mi miałes wysłac parki liczb zebym zarobil, ale zo teraz niechcesz mi tego wysłac no to niewysyłaj jak niechcesz, rozumie niechcesz zebym zarobil noto nie rob jak chcesz
https://youtu.be/FjRv-7HeEwY
MAKLER nie musisz mi nic wysyłac jesli nie hcesz ja nikogo do niczego nie zmuszam,ale dziekuje ze mi to wczesniej tez i uswiadomiłes, okej rozumie, niema problemu, dam sobie jakos i rade sam , tylko patrzec jak w ktoryms dniu posypia mi sie pieniadze od TESIKA w mini,liczby juz poszły sa w obiegu i nie sa to liczby tutaj podane w profilu dla wszystkich tylko całkiem co innego,teraz czekam tylko na ten dzien kiedy wejda wszystkie i bedzie trafione wkoncu te 5/5i niejest to zaden system, a przy moim szczesciu trafnosci liczb w mini to mysle ze nie bede musiał długo czekac, na ten dzien , chociarz poczekamy i zobaczymy co sie stanie
cały czas jest drążone @, A w @ pisze się temat: xxxxxxx, wyslalem jeszcze raz Z poprzedniego @ jako odp.
POWODZENIA
POWODZENIA
nie,ze niechce zebys zarobil TYLKO widze u Ciebie problem z @ , w takim razie nie ma sensu wysylac
3 458 085. makler ja nic nie draze tylko zapytałem wprost o co chodzi,i nic pozatym, z @ juz jest wszystko okej
maklera nie pomyślałeś,że mogę być mądrzejszy od Alberta Einsteina?widzę,że wyobraźnia cię zawodzi
najpierw nie wiesz gdzie, potem ze nie napisalem@, potem -co to jest temat, bo nie jestes w temacie. CZLOWIEKU WEZ SIE OGARNIJ. a teraz
3 458 091.wiem ale widze ze na zbyt filozofujesz tutaj tez, wiec uwazam ze niema o czym pisac dobranoc makler nic mi ie musisz tłumaczyc poradze sobie sam , dzieki za wszystko
galik witaj
to jest stary kombinator,stary czatowiec,patrzy na czat i wszystko widzi,żeden szczegół mu nie przejdzie,totalny śledczy,nadałby się do policji kryminalnej
43 01 06 05 63 77 79 22
takie liczby wymyśliłem na 14-stą,co o tym Arczi sądzisz?
takie liczby wymyśliłem na 14-stą,co o tym Arczi sądzisz?
Panie GALIK, wyobraznia mi mówi że mam Pana wpi,,s OLAĆ.............ciepłym moczem
to ja cię tu chwalę,i uznaję za najlepszego śledczego,a ty mi tak?noż ty niewdzęczniku
3 458 098.Zaraz przygladne sie liczbom ktore podałes momencik tylko cos jeszcze sobie sprawdze
3 458 098. galik powiem tak nozesz te liczby wysłac jesli chcesz moze i wejda, ale mi zadna znich nie wyszła niestety nie moge powiedziec ze jutro niebeda , ,bo moga i wejsc, mi tu wychodza inne jednak liczby na jutro , ale mogesie tez i o donich mylic, tez,
galik mi wyszło ze na jutro moga wyjsc całkiem inne liczby jest ich dokladnie 22 sztuki, choc wiadomo ze losuja tylko 20, z tego mozemy tylko skreslic 10 najwiecej, i tu jest pies pogrzebany bo teraz by trzeba bylo wybrac te 10 ktore akurat wyjda , moim zdaniem beda pewne powtorki liczb z wczoraj z 1 losowaniao godz 14, ale moge sie mylic tez co do tych liczb ja narazie ostatnio nie gram w multilotka raczej zaczynam pomału polowac na mini lotka,i te wygrane mnie bardziej interesuja ostatnio, widze ze wrocław daje rade wiec ja tez w niedłufgim czasie powinienem cos chapnac jesli wygrane padaja tuz niedaleko mnie to kto wie comoze sie stac powiem tak ze według mnie wyjda liczby ktore wpisze w profil u siebie ale co bedzie to niewiem ale licze na te liczby
halo, poprosze o zestaw zwycieskich liczb na jutro w mini
dziekuje i pozdrawiam
dziekuje i pozdrawiam
galik chodzi mi tu o liczby w MM oczywiscie ze moga takie wejsc, a co do mini to czas pokaze czy trafie czy nie, a moze akurat moje wylosuja, moze wroci mi sie to co zainwestowałem dzisiaj, a moze nie , dzis kolktor gdzie puszczałem mini lotka powiedzoał ze widzi ze za szalałem nie zle, dlatego bo widzi ze co 2 dni puszczam mini lotka a co 4 dni albo duzej odbieram jakies tam 3/5, dzisiaj pusciłem sobie 1 ukladzik liczb odrazu na 10 losowan ,na raz i teraz bede czekał na wylosowanie tych liczb,mam nadzieje ze szybko wejda i sie mi kasa wroci, a jak nie to pojda do konca miesiaca jedne i te same, traz czekam az je wylosuja imusze pozwolic im wpasc domnie choc na chwilke jakas mała niemusza zaraz wpadac wszystkie 5/5 ale na poczatek jakby 4/5 wpadły to tez bym sie ucieszył ale czas pokaze czy wejdak tores wogole, nie porywam sie nigdy z motyka na ksiezyczeby wygrac trzeba grac to prawda jest
3 458 107. rstsrt kazdy zestaw jest zwycieski kiedy wyjdzie tylko ciezko go ustrzelic jest niestety musze zagladnac do swoich starych kajetnikow z przed lat i moze z tamtad testowac pewne ukladziki bede, kiedys miałem taki zestawik z przed laty na ktorym dosc czesto lapałem te 4/5 w mini lotka a w drodze wyjatku, te 3/5 było , teraz nie pamietam tych liczb juz zabardzo bo przerwałem gre na jakis czas io niegrałem jakies 3 lat a moze i dłuzej,nawet ale to było kiedys, a teraz jest teraz
dobra ale koniec juz tu smucenia lece spac bo juz ledwo na oczy patrzenarazie wszystkim izycze wszystkim o 14 wysokich wtgranych
Dobranoc wszystkim
nara i owocnych typowan zycze
ja w mini lece na jednym zestawie od poczatku grudnia i jak narazie raz 4/5 wpadlo niestety ;/
a zapowiadalo sie tak pieknie xd
ja w mini lece na jednym zestawie od poczatku grudnia i jak narazie raz 4/5 wpadlo niestety ;/
a zapowiadalo sie tak pieknie xd
3 458 112. rstsrtdzieki i nawzajem ja tez lece na takim zestawiku co bylo 4/5 ale z przed lat nie to co teraz kiedys bylo tu na sucho
arczi teraz jakos ostatnio miales chyba dwa razy prawie pod rzad 4/5 z tego co kojarze nie?
3 458 114. rstsrt tak miałem zgadzasie byla 2x 4/5w mini pod rzad ale tylko tu na sucho w realu wpadła mi wtedy w ren dzien co tu weszła mi ta1 z 4/5 to w realu weszła mi tylko 3/5 mumerki bylypodonbne z realem tu nasucho tylko byly zmienine cyfry tutaj na sucho w wirtualu , gdybym wiedział ze to z wirtualu wyjdzie to bym zapewne pusił to z witrualu aniez realu i byloby wtedy wrealu 4/5 ale niewiedziałem ze tak wyjdzie,
w realu zmieniłem wtedy 2 cyfry z tamtego zapisu z ze stałych ukladów swoich,
3 458 115. rstsrt 2019-01-06 (04:29)
a w ogole to Ty moze z wroclawia jestes?xd
nie jestem z wrocławia niestety choc niedaleko mieszkam niedzy wrocławiem a wałbrzychem
a w ogole to Ty moze z wroclawia jestes?xd
nie jestem z wrocławia niestety choc niedaleko mieszkam niedzy wrocławiem a wałbrzychem
do wrocławia mam autostrada a4 jakies 53,9 km tylko od siebie z miejscowosci
dziś 6 i na zegarku -6 i pada śnieżek, zauważyłem że taka pogoda przychodzi okresie Trzech Króli od 3 lat
nooo i nieźle zaczęło sypać , chyba te wielbłądy w orszakach bedą na sankach jeździć
/artykul/140305/syn_gwiazdora_disco_polo_trafil_do_aresztu_po_awanturze_z_zona_daniel_m_mial_przy_sobie_narkotyki/41/#comment_5c31140af89a3fc53e8b458c
Przy
2,3,4,6,7,9,15,16,18,19
32,33,34,36,37,39,65,66,68,69
40,42,43,44,47,10,14,33,35,39
70,72,73,74,77,32,34,20,25,29
Hej...na sucho
2,3,4,6,7,9,15,16,18,19
32,33,34,36,37,39,65,66,68,69
40,42,43,44,47,10,14,33,35,39
70,72,73,74,77,32,34,20,25,29
Hej...na sucho
Nie da się... Wszystko przemyslaneale co z tego jak nie wysylam...
Skoki zeszły na psy... Kot beznadziejny, Żyła się wypalił a Kubacki dwoma skokami stracił jakiekolwiek szanse
Niby na kartce coś trafię... I juz wysyłam... I kichatak parę razy miałem w zeszłym roku i się zniechecilem