Wpisy 3 457 654 – 3 457 753
5 stycznia 2019 15:11 → 5 stycznia 2019 17:21, 100 wpisów
https://youtu.be/RM39FjFqWaQ
Wczoraj dostałam meila od podejrzanego nicka z Mp
OBSŁUGA GOŚCI
Tytuł wiadomości:
Cieszymy się że ujawniasz się nam
Wiem kto to wysłał jyż
OBSŁUGA GOŚCI
Tytuł wiadomości:
Cieszymy się że ujawniasz się nam
Wiem kto to wysłał jyż
3 457 661. tak ie os dostałas no to niezle
i kto to jest? ta obsługa gosci?
i kto to jest? ta obsługa gosci?
zdradzisz nam to czy obowiazuje raczej dyskrecja pewnie to ktos zarzadu TS chyba jest co,
3 457 661. Gosia__77 piszesz ze to ktos z MP a to dziwne troche jest bo ja pierwsze ze jest tiu jakas obsługa gosci, to dobrze jest cos takiego to moze złze zamowienie nna katering moze poprosze 2o nalesnikow z drzemem, 4 pizzze z szynka i pieczarkami do tego dzbanek soku pomaranczowegoi na koszt TS
3 457 661. Gosia__77 spokojnie uwarzam ze to ktos sobie jaja jakies tu zrobił z rego moze to nie do Ciebie mialo byc ktos moze pomylił skrzynki meilowe, lub sobie jaja robi głupie, ja pierwszy raz slysze zeby tu byla jakas obsługa gosci, i jeszcze taki głupi tekst a mianowicie CYT.
Cieszymy się że ujawniasz się nam, w jakim to sensie sie niby ujawniasz tzn ze co ze liczby podajesz zle czy dobre bo czegos tu nie rozumie, mi sie obsługa gosci kojarzy tylko z jednym, z jakims hotelem ale tu raczej nie jhest hotel , wiec co ujawniasz niby?
Cieszymy się że ujawniasz się nam, w jakim to sensie sie niby ujawniasz tzn ze co ze liczby podajesz zle czy dobre bo czegos tu nie rozumie, mi sie obsługa gosci kojarzy tylko z jednym, z jakims hotelem ale tu raczej nie jhest hotel , wiec co ujawniasz niby?
3 457 661. Gosia__77 a moze to dotycztyło tego co niby ostatnio pisałas ze w mapkach cos tam odkryłas z tymi liczbami i wiesz ze jak to tu chodzi i ze teraz wszystko bedzie łatwiej szło moze to bylo z tym zwiazane, moze ktos chce poznac to twoje odkrycie i tak specjalnie to tez i napisał , wiesz ja tak to z tym akurat teraz zkojarzyłem, moze ktos chce poprostu ta tajemnice poznac, ja tez ostatnio na skrzynke dostaje jakies głupie meile ale wali mnie to porostu niereaguje na te teksty glupawe, pisza tez domnie i tu tez chyba i niektore osoby i z czata , ktorym niepodawałem swojego meila, ale to juz pomnijam i tez sie nie przedstawiaja, ale ja z tego nierobie zadnego problemu nich sobie napiszA, jak narazie nie robie z tego jakiegos dramatu bo nikt mi tam nie ubliza, , a konto swojej @ podaje tylko i tym ludziom kogo uwazam za swoijch przyjaciól i czy dobrych znajomym,oraz osobom zaufanym, nikomu wiecej
Pasko czy już wiesz co z czatem patrząc na skromnego i jemu podobnym co zakładają na hektary nicki a potem na jedno kopytko pisza
W poniedziałek 4 multi na 1 losowanie 10 liczb
System
5-3-2startuje
System
5-3-2startuje
Z maszyny 2/4 i 3/4 z 30 grudnia... No sam nic trafić nie mogę a tu odpady chociaż...
policja ochrona i prokuratura to jest jakby rodzina tu raczka raczke myje niestety. policja z ochrona wspolpracuje scisle i sa jak jedna wielka rodzina to prawda zas prokuraturz to tylko izba wyszczesz ktora moze zlecic cos im do wykonania,organy podlegajace prokuraturze to własnie policja jest , mozesz ioim tam to tez zglosic ale niewiem czy cos w tej sprawie wskurasz oni napewno sie temu przyjrza ze starannoscia albioo poprostu oleja temat jesli niedostajesz jakis pogrózek z tego tytułu na swoj emiel,, choc jak znam tego typu historie , to napewno nie beda siedziec i dumac lecz szybko to załatwia i bedzie po sprawie, proponuje tez załozyc sobie inne nowe konto meilowe , i jeslli juz je komus udostepniac to rtylko zaufanym osobom i nikomu wiecej, a przedewszystkim zadnym innym firmom podległym lub utworz sobie gmeila i tam wszystko przekierowuj kazda rozmowe jakis np firm, a ha i uwarzaj ostatnio gdzies czytałem w sieci ze coraz wiecej jest hakowanych tzw, kont , i skrzynek meilowych przez hakerów, nieraz jest duzo ata ow przeprowadzanych na takie skrzynki poniewaz ludzie przetrzymuja tam duzo roznych waznych zeczy jak np, numer konta bankowego i innych wazsnych zeczy niezdajac sobie sprawy ze moga pasc pod atak jakiejs zorganizowanej grupy przestepczej, konta sa czesto wykradane i znich dane ktore moga poosłuzyc do roznych zeczy,takiemu hakerowi,GOSIA77 musisz uwazac c i komu podajesz, teraz jest ak ze duzo osob placi np przez neta rozne przelewy do banku, teraz jeszcze np, zakladaja co niektorzy konta inline, tez sie loguja odaja swoja skrzynke meilowa itd ida niby z postepem do przodu tylko nie zwazaja na zadne zabezpieczenia, a haker czeka tylko na to aby podesłac ci np rpodobna stronke do tej prawdziwej czeka az sie zalogujesz i gdy to zrobisz on po chwili zostawia ci taki programik, na rwojej stronce ktory wszystko szyfruje co bys i do kogo nie napisała , dlatego trzeba uwazac co i siue gdzie podaje ikomu, ico sie i gdzie udostepnia, widzisz mi kiedys tu makler cos tam napisał ze mi cos tam podał a ja mu niepodziekowałem nawet, ja a ja naprawde nic otym niewuiedziałem, bo tu na KG sprawdzałem inic niemiałem, zadnej wiadomosci od niego, pozniej napisał mi oze wysłał sprawdzałem na czacie tez nic niebylo, ale wkoncu podał ze na @ i mogre spytac seby, zastanowilo mnie to bardzo bo ja nigdy maklerowio niepodawałem swojej @ skad miał ale jak napisał mi ze zapytaj seby pomyslałem moze to seba mu podał
Arczibalik73 pytanie z ciekawości nie by się z ciebie śmiać czy obrazić czy u miałbyś z 1 wyrazu np kot napisac taki wpis jak ten wyżej odp tylko 1 wyrazem tak lub nie o ile to możliwe
wtedy wszedłem po jakims czasie na swoa skrzynke i faktycznie byla tam jakas wiadomosc od
jakiegos goscia, nie mogłem tego znow otworzyc ale po chwili udało sie gosc tez mi sie tam
nie przedstawil z ksywki z MP a tylkoz imnienia i nazwiska,a ja takiej osoby nieznałem tutaj,
tez, bo nie musze znac ale skojarzyłem ze to musi byc akurat chyba makler,
przeczytałem wiadomosc i podziekowałem za to co mi przesłał i i zapytałem skad mial domnie
meila, ale tez napisałem ze m bardzo mi milo go powitac umnie na skrzynce, a na czacie
napisałem ze mam kilka @@@@@@@@@@@@, chodzilo mi ze mam kilka kont geimail, i imeila 1, oto
mi chodziło i kazdee z kont tych mam do czego innego przeznaczone, np 1 z kont
przeznaczone jest wysłacznie dla bliskich mi osob np kontakt z rodzina, 2 dla zaufanych
kolegów dla przyjacioł , 3 np, dla jakis firm, ktore mi przysylaja jakies tam swoje
oferty, ja wiem ze tego jest duzo i moznma nieraz sie i pogubic w tym wszystkim, ale ja te
konta mam zapisane w notesiku i wszelkie adresy nie na komputerze, tylko w notesiku
gdzies zboku komputera, tak aby nikt niemiał do nich dostepu, a loguje sie na wielu stronach
na necie tam gdzie cos mnie intersuje, i mam kazde inne hasło i login do danej stronki nie
wszystko w jednym, , poniewaz gdy bym np,padł ofiara ataku hakerskiego zawsze moge stare
hasło zmienic na nowe na danej stronce i wiadomo ze konta te sa powiazane z kontem gemaila ktoregos nie ale nie jednego i tego samego dlatego uwazam ze niepowinno sie miec tylko jedne konto meilowe lecz kilka kont bo niewiadomo co sie moze stac i w ktorym momencie jak to mowia lich o niespi
jakiegos goscia, nie mogłem tego znow otworzyc ale po chwili udało sie gosc tez mi sie tam
nie przedstawil z ksywki z MP a tylkoz imnienia i nazwiska,a ja takiej osoby nieznałem tutaj,
tez, bo nie musze znac ale skojarzyłem ze to musi byc akurat chyba makler,
przeczytałem wiadomosc i podziekowałem za to co mi przesłał i i zapytałem skad mial domnie
meila, ale tez napisałem ze m bardzo mi milo go powitac umnie na skrzynce, a na czacie
napisałem ze mam kilka @@@@@@@@@@@@, chodzilo mi ze mam kilka kont geimail, i imeila 1, oto
mi chodziło i kazdee z kont tych mam do czego innego przeznaczone, np 1 z kont
przeznaczone jest wysłacznie dla bliskich mi osob np kontakt z rodzina, 2 dla zaufanych
kolegów dla przyjacioł , 3 np, dla jakis firm, ktore mi przysylaja jakies tam swoje
oferty, ja wiem ze tego jest duzo i moznma nieraz sie i pogubic w tym wszystkim, ale ja te
konta mam zapisane w notesiku i wszelkie adresy nie na komputerze, tylko w notesiku
gdzies zboku komputera, tak aby nikt niemiał do nich dostepu, a loguje sie na wielu stronach
na necie tam gdzie cos mnie intersuje, i mam kazde inne hasło i login do danej stronki nie
wszystko w jednym, , poniewaz gdy bym np,padł ofiara ataku hakerskiego zawsze moge stare
hasło zmienic na nowe na danej stronce i wiadomo ze konta te sa powiazane z kontem gemaila ktoregos nie ale nie jednego i tego samego dlatego uwazam ze niepowinno sie miec tylko jedne konto meilowe lecz kilka kont bo niewiadomo co sie moze stac i w ktorym momencie jak to mowia lich o niespi
Arczibalik na forum zakładaj kącik wielkie pisanie i pisz pisz . .
3 457 682. sorki wiem rozpisałem sie tu troche , pezpraszam juz to sie tu niepowturzy
W poniedziałek multi maszyna 5 liczb 4 losowania... Samemu ciężko trafić cos
Ja arczi wiem o kogo tu z czat chodzi bo nawet na ten temat tu pisał..na czat....wiadomość treści
ja zawsze powtarzam takie cos przeorny zaqwsze ubezpieczony
3 457 697. Gosia__77 no ok rozumie
3 457 693. tomi77 2019-01-05 (16:39) Lotki male
Arczi nie truj dupy wpisami... Daj jakieś liczby
a liczby chcesz?
Arczi nie truj dupy wpisami... Daj jakieś liczby
a liczby chcesz?
3 457 702. Gosia__77 tak GOSIU te same wojewodztwo
3 457 703. aza wymyslone licznby moze i wejda wszystkie teraz lec i je pusc mmoze wygraja dzis
angierski dzisiaj nie trafiłem 4/5 w mini
bo jeszcze 21 40 nie było
bo jeszcze 21 40 nie było
Ja siedzę w domku i śledzę tabelesam chce coś sklecić ale... Niby fajnie na suchoa jak wyślę to lipa
twój wpis po 14stej
3 457 706. ja tez Gosiu widziałem kiedys ze na profilku podawałas dolny slask ze jestes z tad, jest
tu nas wiele osób, z tego wojewodztwa, i dlatego tez i uwazam ze wszyscy powinnis my trzymac sie razem, i wspolnie pomagac sobie typujac liczby , oczywiscie jesli ktos i tak chce bo wiadomo ja nikogo do niczego takiego nienamawiam kazdt\y robi jak uwaza
tu nas wiele osób, z tego wojewodztwa, i dlatego tez i uwazam ze wszyscy powinnis my trzymac sie razem, i wspolnie pomagac sobie typujac liczby , oczywiscie jesli ktos i tak chce bo wiadomo ja nikogo do niczego takiego nienamawiam kazdt\y robi jak uwaza
Islandorka Dziś sobota wiesz co ...Chachary ....majteczki w itp
3 457 708. co mamy wyzerowane?
Tak Arczi...idę teraz na film...
Z niektórymi osobami nie da się
Z niektórymi osobami nie da się
3 457 715. arczibalik73 2019-01-05 (16:56) schleisen-tylko mini lotto
konta
konta
angierski a skan widziałeś tam jest 4/5 w mini
w zimie chodzę w spodniach
w zimie chodzę w spodniach
3 457 703. tomi77 2019-01-05 (16:46) Lotki male
To co wymyśliłem na wieczor
70,73,77,42,43,22,23,26,62,64
tomi 77 ja bym na twoim miejscu wysłał to cotu podałes zrób to widze tu kilka liczb ktore sa na tak niepowiem ci które to sa ale sa tu liczby ktore podejrzewam ze wejda wieczorem i zapamieetaj ze nieraz lepiej jest stracic cos jak niewysłac a pozniej sobie w brode pluc ze nien wysłałem, wiec graj i wygrywaj
To co wymyśliłem na wieczor
70,73,77,42,43,22,23,26,62,64
tomi 77 ja bym na twoim miejscu wysłał to cotu podałes zrób to widze tu kilka liczb ktore sa na tak niepowiem ci które to sa ale sa tu liczby ktore podejrzewam ze wejda wieczorem i zapamieetaj ze nieraz lepiej jest stracic cos jak niewysłac a pozniej sobie w brode pluc ze nien wysłałem, wiec graj i wygrywaj
dlaczego w zimie cześciej trafiam w mini te 4/5
a w lecie chodzę na i nic nie trafiam
a w lecie chodzę na i nic nie trafiam
gryks 76 jesli tu jestes jeszcze, pisałes ze ciagnie cie na pewne liczby do mini lotka iniewiesz co zrobic znimi proponuje abys je wysłał jesli cie nanie tak bardzo ciagnie wyslij je na kilka losowan ale nie jako system tylko na kilka 5 rozbij to napewno Ci sie to oplaci,i bedziesz z tego czerpał jakies dochody tylko dobrze dobierz ze soba liczby graj i wygrywaj
3 457 727. zbigniew g ile razy juz w zimnie trafiłes te 4/5 jak piszesz ? codziennie je trafiasz?
Islandorka jak coś
Cynamon i cukier dawno już kupiłem na tym tę piosenkę zakończyłem
Cynamon i cukier dawno już kupiłem na tym tę piosenkę zakończyłem
3 457 729. arczibalik73 2019-01-05 (17:06) schleisen-tylko mini lotto
3 457 727. zbigniew g ile razy juz w zimnie trafiłes te 4/5 jak piszesz ? codziennie je trafiasz?
9 razy od 2015 12 24
9 razy od 2015 12 24
680 Arczibalik
oczywiscie ze MAM Z CZATU jak podawales w godzinach nocnych Sebie,Arabowi,, WIĘC stalo sie TO wiadomoscia publiczna
oczywiscie ze MAM Z CZATU jak podawales w godzinach nocnych Sebie,Arabowi,, WIĘC stalo sie TO wiadomoscia publiczna
Makler pamiętaj nie kasuj tego wiesz czego nie kasuj tego wiesz czego
3 457 732. rozumie makler i wiem ze cos takiego było ale nie na czacie tylko na KG umnie dobrze
3 457 735. makler 2019-01-05 (17:09)
jak mnie wkurzysz to nawet podan nr wpi,,su
nieeeee
jak mnie wkurzysz to nawet podan nr wpi,,su
nieeeee
3 457 735. a dlaczego mam cie wkurzac i czym i poco o i na co? co?
3 457 738. makler 2019-01-05 (17:11)
Zibi,,spokojna twoja rozczochrana
735 to do Arcziego
Zibi,,spokojna twoja rozczochrana
735 to do Arcziego
zibi chczesz czopek na głowę
3 457 731. a to ładnie jak tak ale ile takich 4/5 trafiasz w danym roku oto mi chodzi nie na przełomie kilku lat ?
3 457 744. makler 2019-01-05 (17:13)
ZB BO ZARAZ SKASUJĘ nie kasuj
ZB BO ZARAZ SKASUJĘ nie kasuj
to niech bedzie sropek
.........................................................
.........................................................
makler nikt nic nie wie wiesz co temat tabu
3 457 735. makler chcesz to podawaj ,
3 lata temu skopiowalem od Zibiego 50 mini i teraz Zibi mozesz sledzic sledzia
a wiesz ze za podawanie danych osobowych czy kontaktów bez zgody własciciela jest to karane z Urzedu ,A ja niewyrazam zgody na to abys podawał to tu do publicznej wiadomosci na czacie, i co podasz ?