Wpisy 3 457 301 – 3 457 400
4 stycznia 2019 21:49 → 4 stycznia 2019 23:53, 100 wpisów
kręgosłupem strony raczej nie jest czat .... w sumie nie znam żadnego portalu którego kręgosłupem byłby czat ... i raczej nigdy taka nie powstanie.
Admin, myślę,że jest super na portalu. Są świetne posty mieszance się z...
Pasko to samo miąłem pisać to jest dodatek cała struktura wyniki typowania to jest super a czat to dodatek
głupota zazdrosnikow.Tacy muszę też być.Wariatow jest wszędzie pod dostatkiem
tzn. nie wiem czemu kondycja strony jest często oceniana przez pryzmat czata ... tutaj jak najbardziej myślę, że czat miał swoje lepsze i gorsze okresy, teraz może nie jest najlepszy czas dla niego, ale może się to zmienić za chwilę ... tutaj nic nie jest pewne i stabilizacji próżno szukać
co innego taki dział WYNIKI albo WYGRANE ... tam nikt mi nie pisze, że ludzie odchodzą albo coś
3 457 291. Pasko 2019-01-04 (21:46) Rzeszów
Serw: jeśli chodzi o odwiedziny na stronie to są rekordowe tzn. w grudniu 2018 było najwięcej odwiedzin odkąd strona powstała
tak Pasko... za liczbami..szukają
Serw: jeśli chodzi o odwiedziny na stronie to są rekordowe tzn. w grudniu 2018 było najwięcej odwiedzin odkąd strona powstała
tak Pasko... za liczbami..szukają
MAPY ... również nigdy nikt mi tam nie dogryzał, nie pisał, że chce usunąć konto bo go mapy denerwują
W sumie nie można cały czas o grach...i liczbach...czasem dobrze jest porozmawiać czasem...ale co tu się dzieje jakieś dziwne nicki i
podejrzewam ,że to jedna i ta sama osoba...
podejrzewam ,że to jedna i ta sama osoba...
tak więc czat jest najbardziej kontrowersyjnym miejscem i nie znalazłem nigdy sposobu, aby uzyskał on popularność i jakość podobną do innych miejsc na stronie ... może kiedyś
Pasko, czy zwolnisz blokade Sebastianowi M ?????????????????????
Pasko na obrobce snow jest rodzinna atmosfera i sa wyniki
natomiast jest ... jest to miejsce dla Was i jak sobie pościelicie tak się wyśpicie.
3 457 241. gryks76 spokojnie JUZ NIEPŁACZ TAK,pisz sobie ja juz niebede pisał tu takich \krótkich odpowiedzi, czytaj sobie te co do Ciebie kierowano moich zeczy co pisze nie musisz czytac nie sa do Ciebie kierowane wiec spokojnie
faktycznie styl arcziego mi również bardzo odpowiada na czacie. Tak więc w nowym roku życzę, aby więcej takich osób tu dołączało
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
w sumie się nie dziwie że Pasko nie interweniuje bo by musiał stanąć po jednej stronie użytkowników i przeciw pozostałym chcę być bezstronny
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
za bardzo chcieli wygrać
Miłego...
Liczba 9
Jutro na 14 sta kupuje na pewno liczbę 9
Gosia_77, Ty jesteś jak korespondentka Radia Wolna Europa! Zajmij się typowaniami, nie śledzeniem osób.Piszesz głupoty i pewniaki też masz same pudła!
Mi w typowania wcale nie idzie choć mam ustawiona tabele z końcówkami... I wszytko wskazywało na 43 a tu masz
Arczibalik73, jest ostoją czatu i pomocny w typowaniami, ma wyczucie do liczb.Nie ma Sebastiana to taka plotkara szuka nickow, czepia się Portalowiczow. Z powodu takiej plotkary wielu inteligentnych Portalowiczow odeszlo.Co w zasadzie dają ten portal? Wielkie merde!
Pasko ja tez uwazam ze sebastian M powinien zostac odblokowany, ile mozna razy na kogos nakladac blokad, sebastian m chce tu z nami byc i typowac liczby, jesli tu wchodzi z pod innego nicka to i cos napisze to zaraz jest z automatu blokowany, nie powinno tak byc,wcale wiem ze tu go duzo ludzi nie znosi bo zadaje wiele pytan, zartuje sobie nieraz z niektorych osob jak jada po nim jak po psie, to jest normalne zachowanie, tak by sie kazdy zachował jak on, mnie tez tu duzo osob nielubi bo za długie teksty pisze i jak to tu nieltórzy pisza ze sa to referaty,nie nawidza tez błedów ktore robie i tez tego sie czepaja, ja troszke juz sebastaina tez poznałem spoza tu czatu, i wiem ze gosc jest wporzadku, wcale nie chce tu robic jakiejs rozpierduchy, i klocic sie z kimkolwiek choc sa tu ludzie ktorzy sie czepiaja o wszystko bo nigdy im sie t,u nic nie podaba co bysmy tu nierobili, jest tu tez grono ludzi naprawde w porzadku ktorzy tylko obserwuja i nic niepisza lub pisza sporadycznie tylko bo niechca sie wdawac w dyskusje z kimkolwiek, wiem ze ta stronka jest tez obserwowana z zewnatzrz przez roznych ludzi z innych portali i wiem ze oni tez tu pod nowymi nickami sie pojawiaja, a na swojej stronce gdzie sa to komentuja co sie tu dzieje, sa tu zwolennicy tej stronki jak i przecziwnicy tez, a muy tu niechcemy na stronce miec zadnych wrogów, chcemy aby tu był spokój, i zeby coraz wiecej osob tu sie logowało i i razemn z nami wspolpracowało z liczbami, dlatego uwazam ze nie potrzebne sa tu jakies blokady osob no chyba tylkotakie gdy ktos kogos wyzywa juz wulgarnie to wtedy taki ban powinien byc najmniej na miesiac , nikt tu nikogo niepowinien, wyzywaci obrazac w zaden sposób , jesli ktos niechce czegos czytac nie ch nie czyta niech przewinie sobie czat, moim zadaniem ban powinien byc za wulgaryzmy tylko,a nie za inne pierdoly typu pinokio , burak, itd, dlatego w imieniu swoim jak nie których tu osob prosze o odblokowanie nicku sebastiana M niech chlopak tu bedzie znami i niech robi to co chce robic a mianowicie dzielic sie swoimi spostrzezeniami w sprawie liczb, ja wiem ze to jest dobry chłopak i wiem ze powinien tu z nami byc jak kazdy, uwazam rowniez ze wszyscy sa tu mile widziani, ktorzy tylko tu chca byc w naszej spolecznosci, nikt niepowinien tu miec zajkazu wchodzenia , niech nas tu bedzie jak najwiecej tylko z tym ze wszyscy sie szanujemy razem typujemy i nie gryziemy sie miedzy soba
Wiecie kto i kiedy wygrywa, do kogo uśmiecha się los?
adis jak zaczęłeś to dokończ...dobrze że jesteś obiektywny...ale na miłość boską
....powiedz kogo śledzę...i o kim plotkuję...
....powiedz kogo śledzę...i o kim plotkuję...
Tomi_77,kto udziela rad, potrzebuję ich sam. Poczytaj Frank'a Outlaw'a, tak jest dobra rada dla każdego.
Tam są dobre rady.
Więcej literatury, mniej przesiadywania na lasujacych umysł portalach.
Nie wolno się przeiebiac. Afrykańskie przysłowie mowi; Jeśli Pan Bóg nie może se doczekać żeby człowiek zmadrzal, zsyla na niego choroby.
Co Wam dly te tabele?
mi wystarczy też żyć bez portalu ...o liczbach dużo wiem...sama dam rade
Arczibalik73, Ty byłbyś dobrym sędzia i adwokatem, zaś admin jest dla wielu
Katem.
Wszystko do czasu.
3 457 356. tomi77 2019-01-04 (22:39) Lotki male
Arczi... Idź na ksiedza - wiesz co odpowiem CI na to co mi tu napisałes , kiedys gdy byłem małym chłopcem, rozwazałem taka opcje chciałem isc do seminarium tymbardziej ze dowiedziałem sie od swojej mamy ze mój ojciec zanim poznał moja mame tez poszedł do seminarium ale po jakims czasie odszedl z tamtad, z tego powodu ze chciał miec rodzinke i syna, po jakims czasie ja sie urodziłem tez, niestety moj ojciec mnie zostawil na pastwe losu , chciał miec syna, a kiedy juz miał to mnie pozucił,wiesz co to znaczy niemiec taty i sie wychowywac samemu bez drugiego rodzica, bo ja wiem,ja tez chciałem i sie uczyc na ksiedza , ale po jakims czasie przemyslałem to sobie wszystko i jednakj poszedłem inna droga ,nie chciałem tylko kleczec i sie modlic i nic pozatym, chciałem byc z ludzmi , pracowac spotykac sie z kobietami i miec swoja rodzine,o tym marze, nadal chce pracowac i pomagac ludziom ktorzy tez potrzebuja pomocy tak jak było kiedys, ktos tu napisał ze moze nie chce pracowac, i dlatego tak mam, nic wiecej mylnego gdybym nie chciał pracowac to bym nie szukał pracy , ja jestem nauczony pracowac juz od dziecka i wiem ze gdy nie zapracujesz sobie sam na cos to nigdy tez i od nikogo nic nie dostaniesz za darmo, no chyba ze kopa,, ja w swojej rodzinie mam juz 4 ksiezy i 3 zakonice, , ja nie jestem tam potrzebny juz jako 5 ksiadz,ja jestem potrzebny gdzie indziej tak mysle i powiem Ci jedno nie poddaje sie , pomimo ze nie mam jak inni to sie nie poddaje pomimo tzw niedawnego upadku zdrowotnego pomału sie podnosze bo walcze , a dopoki walcze to zyję
Arczi... Idź na ksiedza - wiesz co odpowiem CI na to co mi tu napisałes , kiedys gdy byłem małym chłopcem, rozwazałem taka opcje chciałem isc do seminarium tymbardziej ze dowiedziałem sie od swojej mamy ze mój ojciec zanim poznał moja mame tez poszedł do seminarium ale po jakims czasie odszedl z tamtad, z tego powodu ze chciał miec rodzinke i syna, po jakims czasie ja sie urodziłem tez, niestety moj ojciec mnie zostawil na pastwe losu , chciał miec syna, a kiedy juz miał to mnie pozucił,wiesz co to znaczy niemiec taty i sie wychowywac samemu bez drugiego rodzica, bo ja wiem,ja tez chciałem i sie uczyc na ksiedza , ale po jakims czasie przemyslałem to sobie wszystko i jednakj poszedłem inna droga ,nie chciałem tylko kleczec i sie modlic i nic pozatym, chciałem byc z ludzmi , pracowac spotykac sie z kobietami i miec swoja rodzine,o tym marze, nadal chce pracowac i pomagac ludziom ktorzy tez potrzebuja pomocy tak jak było kiedys, ktos tu napisał ze moze nie chce pracowac, i dlatego tak mam, nic wiecej mylnego gdybym nie chciał pracowac to bym nie szukał pracy , ja jestem nauczony pracowac juz od dziecka i wiem ze gdy nie zapracujesz sobie sam na cos to nigdy tez i od nikogo nic nie dostaniesz za darmo, no chyba ze kopa,, ja w swojej rodzinie mam juz 4 ksiezy i 3 zakonice, , ja nie jestem tam potrzebny juz jako 5 ksiadz,ja jestem potrzebny gdzie indziej tak mysle i powiem Ci jedno nie poddaje sie , pomimo ze nie mam jak inni to sie nie poddaje pomimo tzw niedawnego upadku zdrowotnego pomału sie podnosze bo walcze , a dopoki walcze to zyję
Moim ojcem jest wspanialym
Arczibalik73, ja też mam 4 księży w rodzinie, dwóch organistow, mamy krematorium, nawet mam w rodzinie "grabarza".
Arczi szanuje Cię i w wielu kwestiach się z Tobą zgadzam .Ale w jednej nie bo uważam ze Sebastian do szczęścia jest tu nie potrzebny.
3 457 378. Brunokurek1 nie no umnie tak dobrze to az niema , mó dziadek był organistom jeszcze podczas wojny, i dlatego chyba i ja tez mam cos po nim, , a mianowicie uwielbiam, spiewac i tez uwielbiam muzyke organowa i sakralna tez, wogole to kocham muzyke a Ciebie widze ze biznes rodzinny jest nawet krematorium jest noto niezle, no ja sie na ksiedza tez i nie nadaje bio nielubie pogrzebow nie nawidzesie z kims tez zegnac
3 457 379. Gosia__77 2019-01-04 (23:26)
a czego nie masz?
a czego nie masz?
3 457 380. jacunn dziekuje za miłe słowa co do kwestji zas sebastiana to kazdy ma prawo do swoich pogladów, ja to tez szanuje
adis ostatnio się wszystkich czepia...najpierw gryks teraz mnie
Arczi czytam twoje długie ciekawe wpisy wreszcie piszesz długo i ciekawie
Arczibalik73 ty sam twoje wpisy mnie nie irytujesz tylko fakt że przewijać trza ps grzecznie napisałem chyba
3 457 324. Pasko dziekuje za miłe słowa
3 457 376. krzys3355 witaj
3 457 352. adis8 dzieki za miłe słowa
Arczi a nie myślałeś by czymś handlować na OLX np.
Mieszkasz w mieście ,często ludzie byle co wyrzucają jakiś stary rower np czy jakieś urządzenia AGD itp.Moze kokosów by z tego nie było ale na leki jakieś byś może zarobił
Ja tak robię i pare złoty zawsze się zarobi
Mieszkasz w mieście ,często ludzie byle co wyrzucają jakiś stary rower np czy jakieś urządzenia AGD itp.Moze kokosów by z tego nie było ale na leki jakieś byś może zarobił
Ja tak robię i pare złoty zawsze się zarobi
Ludzie w piwnicach trzymają różne skarby ,nawet czasem znajdzie się jakiś antyk