Wpisy 3 455 462 – 3 455 561
2 stycznia 2019 14:55 → 2 stycznia 2019 17:44, 100 wpisów
zag ty dopiero teraz na to wpadles bez urazy nie mam zamiaru ciebie obrazic w tym wpisie nie zdziw sie jak bedzie jeszcze mnie osob pisac juz i tak miej osob pisze bo jak tu pisac jak jest normalnie to ciezko sie przebic dotrzec do wisow przez jeden wpis i mi sie coraz mniej chce tu co kolwiek pisac co tam postanowilem sie nie odzywac jak ktos chce robic z innych samego siebie trudno ja nie bede w tym uczestniczyl nie moja strona co mialem najgorszego zatypwalem podalem tam i zeby jakis madry innaczej samiec owcy nie nie wyskoczyl nie puszczam dzis na 9 skreslen 1x10 1x8 mialem na 1x5 lecz takie fajne liczby w moim generatorze w mapce wyszly n too milego.......... hey sebol ......spadam sie puscic i takie tam
uwaga dzisiaj wieczorem w MM powturka liczby 4, powinna byc stawiam ja jako pewniak
pierwszy raz mialem 2 x mini chybik 2 losowania na jednym kuponie 2x 3/5 dzien po dniu przed sylwkiem
3 455 496. gryks76 prosze nie pisac referatów od tego ja tu jestem
3 455 503. sebool82
tylko mini gramy za minimalna stawke a wygrywamy krocie
musialbym sie z toba na to co masz na szyji zamienic a to jest nie mozliwe
milej zabawy z sebusiem tylko nie pisz ze go tu nie ma paparapatej szkoda czasu na dziecine zabawy
gdzie jest tu sebis? kto go widział tutaj bo ja nie?
3 455 517. to jest prawda
Tos slepiecwisi tu i sie smije bo pasko nie ma bananowto numerolog na bankpo glupich tekstach idzie poznacbanan?
W końcu dajmy sobie spokój z tymi głupim pytaniami jest wszędzie he he
Arczi robimy ich w balona jak by co to pisz gdzie ten Sebus jest he he
Ja to tak przynajmniej widzę i czuje że tak jest może się myle
Ale powiem tak Kraków ma smoka wawelskiego Warszawa syrenkę i tam jeszcze coś i inne miasta My mam na stronce Sebastiana i cieszmy się z tego, odrzućmy nienawiść do drugiego człowieka a będzie okey dla niego i dla nas Tego życzę wszystkim a będzie okey
w tym nowym roku dziś już drugi dzień, więcej luzu nie ma co się tak spinać bo po co, nie kłóć się z głupcem bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy
Myvictory ale ja nikogo tu nie robie w balona ja naprawde tu niewidze nigdzue sebastiana ,i pod zadnym nickiem innym niewiem oco im tu chodzi, jakby sebastian tu był to napewno bym o tym wiedział jako pierwszy, ale ja go tu nie widze wcale wiec
a po drugie taki wysyp nicków , nigdy tak nie obrodził jak teraz, a kilka lat tu jestem
gdzie tu na sytonie pisze ze jest tu sebastian m ktos widzi taki gdzues tu nick? no ja nie widze a slepy jeszcze niejestem , wiec ktkto co tu ma ze zwtokuem bo napewno nie jaa pod innym nickiem niby jakim by był bo tu duzo nowych nikow jest nawet koles z bunczaczy ktory dzis referat napisał ma 2 nicki, prosze napisac po d jakim nikiem jestsevbastian lub kto sie podszywa za sebastiana tu na czacie bo nikogo tu takiego jak sebastian niestety niewidze, wiec nierobcie tu z ludzi głupkow na sttronie ze niby tu jest sebastian, bo ten kto takie bzdury tu pisze onim to moze on jest ta wlasnie osobaco?
nozesz qukuryku tu z tymi literami i zamiana w wyrazach znow jakis chochlik cos poprzekrecał tu i wychodza głoupoty
dobra lece sobie do sklepu cos kupic do picia bo te durne prochy trzeba czyms popijac oprocz herbaty no po niej mnie suszy strasznie mozxe wode i mleko tez
kurcze ludzie maja kaca po wodzie oligiecyjskiej,po wodce i innych trunkach a mnie suszy po zwykłej herbacie, normalnie masakra jakas
kurcze ludzie maja kaca po wodzie oligiecyjskiej,po wodce i innych trunkach a mnie suszy po zwykłej herbacie, normalnie masakra jakas
A mnie śmieszą ci co ukrywają skąd trafili wygraneja specjalnie dam skan z Nekli jak trafieniech całe miasto wie że kulawemu też się coś skapnelo prócz spojrzen przechodniów... I głupich tekstów że gra i wygrać nie moze
tak jak przyjdzie mafia to inaczej zaśpiewasz czy przyjaciół z przed lat wszyscy cie będą o dziwi kochać i o tobie sobie przypomna
Tak dotam my dar większość się z tym w głowie rodzi inni coś w niej uciska i jest jak jest
Jutro lotto... Zagram 2 z maszynypo co mi tysiące jak mogę mieć miliony
Tomi śmiać mi się chce z meczu Wisła Kraków Lech Poznań powini być ponad 400 tys a ich nie ma a miasto chce 130 tys preesowa zrezygnowała przesłała 60 tys do męża i może tyle reszte można się domyślić
Dotam co jeszcze dar darm oczywitych rzeczy się nie wyjasnia się wie lub nie idę na inne www