Wpisy 3 454 943 – 3 455 042
1 stycznia 2019 22:14 → 1 stycznia 2019 23:45, 100 wpisów
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
Kumulacja Lotto: 12 000 000 zł
miałem sobie posiedzieć nad liczbami coś spamie męczy po imprezie mało spalem w dzień się z liczbami pobawię
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
megamocny może nagraj kiedyś zdraping ...chętnie obejrzę na youtube
Gosia oddaj mu się, to będzie symbioza...
25 nie utrzymalo powtorki i nie poszlo na 28 slowo, czyli poszlo na 23
71 nie utrzymalo powtorek i nie poszlo na slowo 68 ale 69 to juz cos
71 nie utrzymalo powtorek i nie poszlo na slowo 68 ale 69 to juz cos
Też myślę nad liczbami... Ale oni inne losujapremierze jak tu zyc
dla wygranych marek ładnie trafienie w nowym roku
u mnie 41/48/69 trafione 2x3/6 real
szkoda że 6 odrzuciłem byłoby lepiej a w ogóle trudne liczby weszły
Hej idę w mapki bo jutro normalny dzień roboczy a przydało by się wolne
trzeba sie z tym przespac rano umusl bystrzejszy
5,6 kulek , do you feel lucky punk 18
5,6 kulek , do you feel lucky punk 18
jak stoisz na przystanku to musisz juz wiedziec jaki tramwaj bus podjedzie pierwszy
u mnie pada cały dzień ale podobno nadchodzi zimno , oby do wiosny
przed powtarzaniem 13 bylo 6 jak sie skonczylu to weszlo 7
albo 11, skonczyloi sie 13, spadlo na 12 kumasz baze? slowo koncowe jest czesciej inne niz poczatkowe
albo 11, skonczyloi sie 13, spadlo na 12 kumasz baze? slowo koncowe jest czesciej inne niz poczatkowe
3 454 932. wróc zle napisałem kiedys gdy byłem jeszcze małym chlopakiem i chodziłem gdzies do 4 klasy podstawowki zaczolem gre w mini lotto ale wtedy grałem z taki dwoma sasiadami, gra ta polegała na tym ze ja im podawałem numery lun jednemu opowiadałem swoje sny a on te sy przedkladał na liczby, znał 72 bodajrze dyscypliny sportowe, i jakos tak to laczył ze wychodzily mu ;ivzby ktore pozniej kreslił na kuponie i wysyłał tylko ze ten sasiad moj, grał tez systemami, wredy nie bylo multilotka tylko DL I ESPRES LOTEK ZAKLADY SPECJALNE, i na kuponach kolektor jeszcze naklejał banderole to byly stare iodlegle czasy ten sasaiad grał ze snoów, i grał systemami, drugi zas sasuad grał na tzw datach urodzenia swoich bliskich i tez brał odemnie numery , i wysyłał jak cos ktorys trafił to hja czesto cois od kazdego z nich dostawałemm w prezencie, iczywiscie jak wygtali, oni czesto trafiali kase i wlasnie to oni zaszczepili wemnie te nitke jakby gry oni mi pokazali ze grajac mozna wygrac, cos imiec i byc szczesliwym, jeden i drugi w swoim zyciu i mieli tez 2 x po 6/6 w DL obecnym LOTTO, , onimieli szczescie i zawsze powtarzali mi ze ja tez mam szczescie w grach bo moje liczby chodza dosc dobrzew grach, zawsze jako lepek sie tylko smiałem z tego, gdy osiagnełem wiek pełnoletni, juz zaczilem sam grac w DLA I EXPRESA , ONI byli juz starsi goscie bylismy zawsze przyjaciólmi, ja jako lepek a oni jako dorosli, wtedy, kiedys mi powiedziali takie słowa ktore zapamietałem dobrze, kiedy bedziesz geał w jakas gre zawsze popatrz na niebo i sie usmiechnij do nas, do gory my bedziemy patrzec z gory co kreslisz ico wysyłasz i powiem wam nieraz tak i robie tez zawsze przed wysłaniem danej gry popatrze w nieboioi siie usmiechne , wiem ze oni jesli tamm sa to czuwaja nademna, mysle ze oni patrza, tez i namniez gory,zawsze gdy jestem na cmentarzu odwiedzam ich nad ich grobami pale znicze zeby wiedzieli ze pomimo ze juz nie sa zemna w moim sercui w mojej pamieci na zawsze pozostana, dzieki nim gram w gdy liczbowe , jesli chodzi o wygrane to w zyciu juz miałem 3x6 w lotto lrz niestety nir wysłana w expresa kiedys wiecej razy trafiałem i wlasniezawsze wuecej padałomi wlasnie 4 /5 w mini i mnustwo 3/5 ale po jakims czasie przestałem grac na jakis czac i gdzies po 4 latach znow zaczolem gracale juz mnie trafiałem w dl. juz tylko 3/6 mi padaly od czasu do czasu DL odstawilem na bok całkowicie , pozniej wszedł multi i jakos tak zagrałem 1 eaz w zyciu, w multiego i tak moja przygoda po przewrwie znow sie zaczeła z lotkiem i gram do dzisiaj
przed powtarzaniem 71 bylo 68 jak przestales wierzyc ze 71 wpadnie to weszlo 69
znow slowo poczatkowe i koncowe jest inne
znow slowo poczatkowe i koncowe jest inne
jak jestes nastawiony na chaos i niesymetrie to trafisz czesciej
1,7,10,11,19,21?,25,28,30,31?,32,33,35*,37,39,41,47,48?,52,59,60,63,74,77
po raz ostatni, NIE potwierdzone w innych...
TAK WIEM SĄ GUZIK WARTNE, (Gryks wiedzial by co z nimi zrobic)
3 450 911. makler 2018-12-29 (12:25)
1,2*,(12,14 lub odwrotnie13)23sie prosi,25,26,31,33?,41,42,49,59,60,61,66*,67,71*,72,77,78,79
NIE potwierdzone,tylko z jednej gieldy jak dzis wejdzzie 6/23 to...
dzis z TYCH weszlo 8/23 i 8/23
{{zegnajcie}
po raz ostatni, NIE potwierdzone w innych...
TAK WIEM SĄ GUZIK WARTNE, (Gryks wiedzial by co z nimi zrobic)
3 450 911. makler 2018-12-29 (12:25)
1,2*,(12,14 lub odwrotnie13)23sie prosi,25,26,31,33?,41,42,49,59,60,61,66*,67,71*,72,77,78,79
NIE potwierdzone,tylko z jednej gieldy jak dzis wejdzzie 6/23 to...
dzis z TYCH weszlo 8/23 i 8/23
{{zegnajcie}
teoria chaosu{{cwaniak}
Mnóstwo mądrych opuściło portal.
wesołego wiadomo wieczoru raciborki...
Abudabi89,a dlaczego ma nie być 10/10? Stać Cię na to.
kiedys jeden z tych sasiadow powiedział mi ze poda mi swoje numery zanim odejdzie z tad niestety zmarl nagle po przyjsciu z kosciola byl ostanie swoje lata jako koscielnym ,pamietam tylko tyle ze był to bardzo dobry człowiek dla mnie za dziecka i gdy był starszy czesto domnie tez przychodzil i pokazywał mi ze znow trafil cos tam, poniewaz ja grajac przez iles tam lat z nimi wkoncu chciałem sie oid nich odlaczyc i grac samamu, i tak tez i zrobilem, i nie wiem moze i przez to juz mniej trafiam, oni juz nie zyja jeden jakies 28 lat drugi jakies 23 lata teraz jestem sam ,nie powiem ze mi ich nie brakuje bo brakuje jako w 2 wspaniałych przyjaciół ,choc starszych odemnie, ten sasiad co kreslil liczby ze snow zmarł na zapalenie płuc nagle w szpitalu, drugi zas poszedł do kosciola przygotował monstrance do mszy i przyszedl do domu z kosciola bo ostanie lata byl koscielnym w kosciele a wogole był muzykiem grał po weselach u ludzi,wtedy tego feralnego dnia wrocił rano z kosciola iposzedł sie kompac, i w wannie dostał zawał serce nie wytrzymało zgon natychmiastowy, i w ten sposob odszedł ztego swiata, ja zas do dzisiaj pamietam ich obu i bede pamietał dopoki bede zylv bo prawdziwych przyjaaciol sie nigdy nie zapomina, teraz gdy os ide wysłac zawsze idac patrze w niebo i sie usmiecham wierzacw to ze oni tanmm sa i ze czuwaja nademna
Kulturalnie rozmawiamy , a tu albo robale aroganckie , albo żmije jadowite
Arczibalik73, Ty jesteś nadzwyczajny na tym portalu.Warto miec takich Przyjaciół jak Ty
Abudabi89, to jutro do Oddziału na Ligocka?
O 10:00
2/01.2019 13:47 i 21:16
wiem ze niekturych nudza tu moje te dlugie wpisy bede siestarał mniej pisac aby waz nie meczyc, iniechce aby ktos przezmnie z tego postalu odchodzil z tej stronki, bede mnie starał sie pisac ale tutaj akurat misie przypomniało tych 2 mojich juz niezyjacych przyjaciołiniemogłem ich tu niewspomniec bna takim czacie,
Dzis jedna osoba sta uszczelila 5z5 podalem jej cyfry system i poszła ładnie Brawa dla ......
Arczibalik73, nie zanurzasz.Milo się Ciebie czyta.Lubie ludzi z Jaworzna, oprócz naczelnika urzędu skarbowego
3 455 015. Malpazielona dziekuje za milesłowa kierowane do mnie ale niejestem nazdwyczajny jestem zwyklym normalnym gosciem ktory ceni sobie przyjazn i dobrych ludzi i zarazem uczynnych ludzi ktorzy niechca niczego samym sobie zabrac tylko chca sie podzielic czyms z kims innym, nawet swoja wiedza
Kiedyś mieszkałem w Jaworznie na Wyczółkowskiego koło szpitala, teraz Zielone Tarasy Katowice
W czwartek będą 3 szóstki w Lotto.Pietwsza przypadnie facetowi o imieniu Adrian, druga Arturowi a trzecia....
Tylko, że liczby znam ja, ale tylko 5, szósta zna abudabi89
3 455 033. Abudabi89 dzieki
3 455 028. Malpazielona a miałem zapytac co ja mam wspoolnego z jaworznem nie mieszkam w jaworznie
Arczibalik73, zapewne mylę Cię z inną osobą z Jaworzna.Abudabi89, wkurzę Cię, ale bardzo sobie cenię tego Patrona Lotto z Twojego profilowego Ma więcej kultury niż ten, którego na budyniu malują