Wpisy 3 453 467 – 3 453 566
31 grudnia 2018 09:52 → 31 grudnia 2018 11:19, 100 wpisów
witam wszystkich ponownie ale tu dzisiaj pustki sa widze czyzby wszyscy jeszcze spalli i pozniej na balange szli?
3 453 469. arczibalik73 2018-12-31 (09:56)
Spokojnie Arczi ,jesteśmy
Spokojnie Arczi ,jesteśmy
W miejscowości Gdańsk padła wygrana 57 950,20 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Rąbień padła wygrana 57 950,20 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Warszawa padła wygrana 57 950,20 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Warszawa padła wygrana 57 950,20 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Słupsk padła wygrana 341 879,00 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Ruda Ślaska padła wygrana 157 288,90 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości lotto.pl padła wygrana 157 288,90 zł w grze Mini Lotto
zakladziki juz puszczone teraz czekamy na wygranna powiem wam skusiłem sie dzisiaj nawet na ostatniego juzmultiego na 10/10 na 2 losowanka, jeszcze po drodze do banku jak szedłem spotkałem kolege młodszego isie mnie pyta czy os wczoraj przytulilem to mu powiredziałem ze tak ze sie dopoduszkiin zas mi sie pochwalił ze wczoraj trafil w keno w ciagu 10minout 2xpo250zl a teraz juz tylko dzisiaj 20zeta to z kurcze on sie chyba w czepku urodzil zawsze cos trafia , ale nic ja dzis tez wysłałem sobie na14 i 21 multi i na 4 dni mini zobaczymy czy ktorys zkuonoe cos przyniesie mini tradycyjnie 1 ukladzik trzeba oszczedniegrac aby na dłuzej starczyło
gdzie jest taka miejscowosc lotto pl, pierwszesłysze cos takiego to chyba sobie ktos jaja robi aludzie powtarzaja
o gryks juz tanczy z samego rana chyba tez cos przytulił co
Arczi w urzędzie babka się pyta w jakiej miejscowości pan mieszka
Proszę pani mieszkam w lotto pl
A babka na to ...
Proszę pani mieszkam w lotto pl
A babka na to ...
3 453 470. megamocny ojniebedzue tych liczb podejrzewaam ze wydzue dzis 1 szybciej w mini
3 453 488. gryks76 ja ci juz tyle razy mowiłem nie jestem dzieciakiem, tylko dorosła osoba, pomimo zxe TY mnie nie lubisz ja Ciebie nadal lubie, od kad cie poznałem, wiem ze niejestes złym człowiekiem a przyjaznym choc masz nieraz i tam swoje takie humory i swoje inne zapatrywania i poglady na rozne sprawy ale ogolnie niejestes zbyt szkodliwy, wiec wyluzuj stary sasiedzue z za miedzy
o forsami, panoramix jacun witajcie przyjaciele
niechce mi sie tego belkotu czytac udowodnij ze nie jestes dzieckiem i nie pisz do mnie o mnie nie komentuj moich wpisow to tak trudne dla ciebie?? jesli ciebie o to prosze ok???? no chyba ze sie myle i jestes dzieckiem nie komentuj tego wpisu nawet bo udowodnisz tym bardziej ze jestes dzieckiem wiecej nie bede prosil
07,28,34 mini i trza sie puscic nana cala noc do rana nie pic duzo ani malo byle w glowie szumialo i do tanca podrywalo
a wiecie co bedzie w multi? Kot Nielot, ciekawe czy doc dal mi 54 zl
Arczi to komplement jeszcze jestes dzieciak czy to nie miłe tak sie odmłodzic chcesz byc miły ale on to odrzuca prawie to wyglada jak bysbył apostołem a on farezeuszem
gryks jak bełkot?o czym ty mowisz okej juz niebede nic do ciebie pisał nara chłopie
3 453 505. no tak to wyglada raczej tak ale jadzieciakiem nie jestem no hybaze dla gryksa jesli koles ma 207lat tomoge byc dlaniego dzieciakiem bo ja mam na razie 45 tylko
Kto mi wyjaśni... Gdzie to lotto. Plalbo ktoś sobie jaja robi albo przez neta ci co grają tam są lokalizowani
45 letnie dziecko cacy cacy a teraz dziecinko popisz sobie moze slaczki namalujesz cacy cacy dziewczynka czy chlopiec ide bo nie moge patrzec dobrze ze geny nie beda z tego inne
Koty Nieloty przede mna paczusia moj 1 melon, alwayz hardcore, zaraz wyczuwam gdzie melon
Arcz...w Nowym Roku pisz dużo i typuj jeszcze więcej nikim i niczym się nie przejmuj
Ja już poszukalemci co wygrają coś dużego... Nie życzą sobie przetwarzania danych... Wrzucanie są do lotto.pl
Zastanówcie czy jest sen dzis obchodzic sylwka o rok bedziemy starsi i nie bedziemy dzieciakami jest dylemat
Tom... podobnie jak Warszawa ma najwięcej wygranych bo ci co wygrywaja w małych miejscowościach ,jeżeli sobie tego nie życzą podobnie jak lotto.pl
3 453 524. gryks76 chciałem sie z toba pogodzic ale teraz widzeze chyba jednak nie ma z kim jestes niereformowalny widac , ale ja nato juz nic nieporadze dzieckiem niejestem kiedys bylem teraz niejestem juz
Gdybyś nie był dzieckiem byś zrobił o co cię prosiłem ja z tobą nie chce mieć nic do czynienia masz najwidoczniej problemy ze zrozumieniem tego co się do ciebie pisze o co się ciebie prosi jest to na twoją głowę za trudne że masz moich wpisów nie komentować nie pisać do mnie o mnie żegnaj dalej pisz to bardziej mnie utwierdzisz w moim zdaniu o tobie że jesteś dzieckiem nie rozumnym
Grykajak widzisz naszych lotników? Kubacki będzie ciężko miał... Reszta odpada
czarodziej to najlepiej sie sprawdza na drogich zdrapach a nie na pustakach za 2,5 zl tam nic nie ma
Mam pukona multi w domu jakby coale środa z maszyny na probe 8 liczb wyślę 4 x pod rzad
3 453 526. panoramix
Mega, trochę nie wierzez całej 0aczki jak zwrot jest 30-35 %to dobrze.. A przy 200zl wydanych jaki tyl
15 zdrapek i na drugiej trafiam 100 zl czyli moge drapac jeszcze 3 i na zero bede
Pasko
za 3453372 był ban, o co tam chodziło ? Dana osobowa ? numer telefonu - niedozwolona reklama ?
za 3453372 był ban, o co tam chodziło ? Dana osobowa ? numer telefonu - niedozwolona reklama ?
160- paczka ze stówą (możliwe 1x100zł + 1x40zł + 1x20zł)
180- paczka ze stówą (możliwe 1x100zł + 1x40zł + 2x20zł)
200- paczka ze stówą (możliwe 1x100zł + 2x40zł + 1x20zł lub 1x100zł + 1x40zł + 3x20zł)
to jeszcze z 3 zdrapki sa pelne na 12
180- paczka ze stówą (możliwe 1x100zł + 1x40zł + 2x20zł)
200- paczka ze stówą (możliwe 1x100zł + 2x40zł + 1x20zł lub 1x100zł + 1x40zł + 3x20zł)
to jeszcze z 3 zdrapki sa pelne na 12
sie okaze czy moje wahadlo moze to znalezc, decydujace starcie
nagraj filmik i wrzuć - sam wiesz, na jaką stronę, być może będziesz miał rekordową oglądalność
bo, tacy drapiący, za przeproszeniem "na żywca", to tak sobie ...
I kto by nie chciał zobaczyć takiego fiku-miku odprawianego nad poszczególnymi losami z paki ?