Wpisy 3 452 867 – 3 452 966
30 grudnia 2018 19:40 → 30 grudnia 2018 20:24, 100 wpisów
3 452 855. zbigniew g co robisz z tym czyzbys jakis bimmber robil na nowy tok
Dziś przystojniak w TV nowy Herkules
Gryksio
islandorka dalej śpisz z kotem tag gadają
Zb nie widzę cię juz
Gryksio jutro się okaże
mogę ci pokazać swojego Paznokcia
zebys tylko nie zapomniala zabrac zapasowych trzewiczkow zedrzesz te co masz i na bosaka bedziesz wracala
Wiesz tu nitka tu to tu tamto to do tego a to do tego
Grzesiu wierzę w ciebie
2,3,5,6,14,23,34,38,41,42 ciebie na to nie stać by tag zagrać
3 452 858 ioj tak to prawda
Islandorka masz kota czy psa
ktoś przypomni jaka to była piona naszych szczęśliwych liczb
Zag 2
Ja 8
65
Forsami?
Xxx?
Zag 2
Ja 8
65
Forsami?
Xxx?
faceci pamiętajcie, że dłonie tak naprawdę zdradzają wiek kobiety...
3 452 892. Forsami 2018-12-30 (19:46) Lotto Lotto Lotto Lotto Lotto
I jedziemy na Zachód z Ukrainą
I jedziemy na Zachód z Ukrainą
Żarcik,piękne paznokcie Islandorka
02 01 2019 ukraina jedzie na zachód
Zibi wczoraj nie zapowiedział kabaretu i wygrał...
co to sebastian aaa to ten gdy go nie ma jest wspaniale cudownie oby pasko zadbal by to cos nie wracalo bo ludzie tylko uciekaja
zapodaj za mię
dziś
bo zaraz mam spotkanie
z
Islandorka
dziś
bo zaraz mam spotkanie
z
Islandorka
na razię
jak nie polstatu, to ten kabaret...
3 mam kciuki Zibi...
Miłego...
452 908. Forsami 2018-12-30 (19:51) Lotto Lotto Lotto Lotto Lotto ty sę zrób kopulację
W/g twierdzenia drapka:
sebastian=szerszen, szerszen=osa, osa=islandorka => sebastian=islandorka
Kto obali moje twierdzenie...
sebastian=szerszen, szerszen=osa, osa=islandorka => sebastian=islandorka
Kto obali moje twierdzenie...
Zbyszek chcesz mieć na głowie guza jak arbuza Lotto jest kumulacja 9 Milionów to co mam robić znasz bajkę o selerze ... se leżę i se ..
3 452 901.niedługo moze i Ciebie tu nie byc wiec daj sobiespokoj z tym sebastianem w koncu, nie lepierj zyc w zgodzie i razem sie wspierac jakos tylko co roz jechac jeden po drugim jak po psie?
szerszen=osa,
Drapek
Jakoś nie przekonujesz mnie swoją wiedzą entomologiczną
Jakoś nie przekonujesz mnie swoją wiedzą entomologiczną
kiedy ślub
czy ja do ciebie pisze dziecko 2 letnie by zrozumialo ty nie prosilem bysmy na wpisy wlasne nie zwracaly uwagi nie dziwie sie para rzecza najwidoczniej tak ma byc to czy ja bede czy nie nie od ciebie zalerzy
makler nie bij mi brawo bo dostaniesz banana
3 452 919.nie jestem dzieckiem koles to po 1 , po 2 sebastian sie zapewne i tez postara aby Ciebie tu tez niebyło za jakis czas , mnie to akurat wali czy tu bedziesz czy nie, ale moze w koncu admin ztobi tu porzadek z co nie ktorymi osobami , moze i nawet i zemna tez kto wie?
co komu jest pisane za chwilke, TY mi akurat nie przeszkadzasz tutaj ze jestes a wiesz dlaczego bo Ciebie tu niema najwyrazniej, lub jestes jako duszek, materja ktorej niewidac , i referaciku niebedzie jest tylko te kilka zdanek,wszyscy wiedza tu na pczacie jakim jestes człowiekiem niestety i nic dodac inic ujac
co komu jest pisane za chwilke, TY mi akurat nie przeszkadzasz tutaj ze jestes a wiesz dlaczego bo Ciebie tu niema najwyrazniej, lub jestes jako duszek, materja ktorej niewidac , i referaciku niebedzie jest tylko te kilka zdanek,wszyscy wiedza tu na pczacie jakim jestes człowiekiem niestety i nic dodac inic ujac
Grając na 8 liczb z maszyny 4 losowania pod rząd trafiając 4/8 to to 40 % zwrotu
3 452 932. zbigniew g 2018-12-30 (20:03) Kęty Pasko chcesz
a teraz lece cos zatypowac sobie ,bo juz pozno sie robi i czas nas goni i za chwilke to juz bedzie historia
gdybys rozumial lepiej niz dziecko bys pamietal rozumial o co ciebie sie prosi kolesiem nie jestem twoim ani kolega tym bardziej musialbym sie z toba zamienic gdybys bardziej niz dziecko rozumial bys nie widzial moich wpisow o co cie prosilem a ze widzisz reagujesz to coz jest jak pisalem dziecko by zrozumialo nie ty
udowodnij ze sie myle i nie odpowiadaj na ten wpis
udowodnij ze sie myle i nie odpowiadaj na ten wpis
3 452 932 bij mi brawo
zdarza się
jutro za 1000 zł pracuję
pilnowanie maszyn by im nie uciekły
3 452 947. zbigniew g 2018-12-30 (20:19) Kęty Pasko chcesz
jutro za 10 zł pracuję w ToyToyu
jutro za 10 zł pracuję w ToyToyu
krasnalek
Arczibalik73,czym Ty się przejmujesz? Rób swoje, na imbe cy li nie zwracaj uwagi
krasnalek masz już wnuka
dziś zagrałam w multi
ale nie na stałe bo nic z tego nie wchodzi
ale nie na stałe bo nic z tego nie wchodzi
no to krasna a jak tam mini czy za zimno
krasnalek ja teraz w mini siedzę
krasnalek skan w profilu ale fuks