Wpisy 3 452 543 – 3 452 642
30 grudnia 2018 15:48 → 30 grudnia 2018 17:48, 100 wpisów
majac moce otworze wszystkie paczki 1 melon i wyciagne wszedzie najlepszy kartonik
3 452 535. Forsami yak tez to lubie niema jak ostatnia niedziela M Foga
Janusz szybko głównej nie puszczą, ale 3miasto ma szczescie do głownych i to tych lepszych
https://youtu.be/8F7juh9Q-To
Slawek brak szcześcia w tym roku, jedynie jak były promocje to grałem co losowanie w mm, a tak to sporadycznie, wole drapać i drapać i drapać
Jakos mnie te ich promocje malo kusza A drapki biorę tylko z nr .001,011,050,033
https://youtu.be/rX1OzNuZFM0
Może temu ze gram z chybika a patrz jakie mi lotto w sobotę poslalo z chybika w profilu mam fote
Tatko to też cienko, ja miap 1*7/9 i 1*5/6-ale tu w promocji, reszta poniżej 100
Drapek nie mamy farta jak niektórzy co losowanie maja 6/9 i w mini zawsze 3-ke
Jutro zagram o 70.000 na oba kantowanka- zatypuję liczby w profilu, będziesz mogł podkraćć
Lukne co tam będziesz miał i jak co to ja troche poddam tuningowi i posle
Skoki w bok
Postawię na dwa przedziały być może małe i 70ki- w ten sposób 7/9 było i 6/9 na promocji
Islandorka jesteś moją
Zb6yyniuuu aleś ty się jeszcze nie rozwiódł, a poza tym jesteś za ... stary
Ja nigdy nie wzidolem ślubu
Mam mieki korzen
co mi sie pomysli to daje bazujac na naj numerach poniedzialkow
Ja atakuję mini 1 stycznia; choć jutro może być b.wysoka pula na główną
Mini jest fajne jak się trafi czwórkę, przynajmniej zawsze w stówkach płacą wygraną
mam kilka pytań ale nikt mi nie odpowie , wkilimatry z taką stroną
barabara nara
barabara nara
SIEMANKO milionery
portfele już macie dziurawe?
ja pięć stów na plusie
oooo widzę że TS walną was w bambuko nie ma tu nikogo jestem zniesmaczony
Islandorka
Wędruś
Drogie dziecię
czytaj uważnie "w typowaniach" - hehe - za typowania nie płacą
________
Pod jakim'ś nickiem bywał kolego przepisujący zestawy mini robaka , jak cię
nie było ?
Drogie dziecię
czytaj uważnie "w typowaniach" - hehe - za typowania nie płacą
________
Pod jakim'ś nickiem bywał kolego przepisujący zestawy mini robaka , jak cię
nie było ?
Dwa swoje zakłady w mini zapisałem tu na stronie i ten ktoś literalnie je skopiował
jasne, czy tłumaczyć dalej ?
jasne, czy tłumaczyć dalej ?
Robal kto Ci skopiowal?
Jesli padaja te same liczby na chybika i na wlasne, to wiadomo, ze u Ciebie moze byc podobnie.
Ja nie skorzystalam z zadnej liczby podanej na tym portalu.
Gram stalymi w Mini od 3 tygodni i wpadly.
a ja sobie odpuszzam dzis gre w cokolwiek ,dzien przerwy robie ,ale jutro to sobie puszcze na pewno mini i bedzie sie dzialo
Oczuwiscie systemem.
przerwa w skokach to trza cos typnac polakow w 2 serri bedzie 3 wolny stoch zyla kubacki
ja kiedys tu wyczytałem ze moimi zestawami tu w mini gra okolo 30 osob czy to prawda niewiem , ale grajcie i wygrywajcie
Kopiowanie czyjegoś oryginału (plagiat) bez wyrażonej zgody na to autora jest surowo wzbronione i grozi wysokim odszkodowaniem dla autora oryginału...
Arczibalik73,masz zapisane w kaetach, ze wpasnie jutro trafisz 5 w Mini.Przykro mi, ze bedzie ich 7.
Arogancki co Ci skopiowano?
Zgoda, regulaminowa ... 616 - jednak dlatego właśnie, że jakaś postać z netu może przepisać dokładnie moje typowanie, w grze, gdzie nie ma określonej, stałej kwoty na wygrane, jak w mm - ergo, podzielić się można z takim kimś niestety - nie podaję
Robakowi ktoś podobno skopiował...
za mało wtedy wygrał, bo pewnie musiał z kimś się podzielić...
ja sobie przygotowuje taki ukladzik ktorym mam nadzieje bedzie dawał wieksze wygrane w mini lotka w roku 2019 bedzie cały czas w obiegu , I mysle ze TS, sie w koncu potknie i te liczby mi wejda wszystkie na raz i bede wygrany
Już młody nie pitol - u Karola /na TP/ nie zginęło, że ten cudak przepisał, a czy trafione, czy nie, to inna kwestia
5ez gram mini, multi od styczniamaszyna będę graca tera kolacja i skoki
Robal to więcej nie pokazuj swoich liczb innym
dzisiaj w realu grom mowie stop !!!!!!!!!!!!!!!!!
3 452 635. drapek spokojnie potknie sie potknie to tylko kwestia czasu jest
3 452 635. drapek spokojnie potknie sie potknie to tylko kwestia czasu jest
nie wiem czy to coś zmieni w losowaniu...
no właśnie...