Wpisy 3 451 833 – 3 451 932
29 grudnia 2018 21:55 → 29 grudnia 2018 22:15, 100 wpisów
Krasnalu Tobie również jakbyśmy sie nie widzieli w Starym Roku znowym życze Ci pełnego rozkroku
2019 będzie to samo co w 2018 itp i tak 2020 ....2050 aż nas zabraknie a będzie to samo Pamiętajcie przekazać w spadku swoje liczby ich układ bardzo wzrośnie
3 451 836. jacunn kijowo dzis bardzo kijowo NN 4/10 W MINI 2 X 1/5
Mulag co ty robisz z pieniędzmi jak nie grasz modlisz się do nich jest Lotto jest zabawa
3 451 852. nie nie nic takiego dzis mi tak wyszło w realu, niestety ale niema sie colamac to tylko jrs gra
3 451 858. dokladnie ja jutro pyszczam mini te ktore dzisiaj wysłałem wychodzilo mi 12 liczb na wyjscie z tegioo musiałem wybrac tylko 5 liczb niestety tylko po jednej wyszło z tych 12 liczb mi
nic w nowym roku życzę zdrowia wszystkim w lutym pewna 13 pensja w zakadzie i podwyżka od stycznia dosć wyraźna pewna wygrana od stycznia u mnie w pracy
Widzę johno w stałych...
8/10 ...nie przewidziałabym niestety tego
8/10 ...nie przewidziałabym niestety tego
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
no umnie w stałych w mini znow w systemie widze wpadło 3/10
Mulag bo ja się już dorobiłem nie mam nic a jestem szczęśliwy naprawdę
to fajnie to nawet wygrywać nie musisz tak strasznie bo jak sam piszesz już się dorobiłeś to fajnie
Ja to jeszcze tylko mam plany aby zasadzić dziecko i wkopać drzewko
krasnalek, czy z pielgrzymką się wybierasz na tego sylwestra do Warszawy?
Od dziś proponuję w TV na Sylwestra film pt. " Krasnal sam w Warszawie"
Gabriel mi zostało w życiu tylko dom zbudować postanowiłem że mi sami wykopią ziemianke dwa metry w głąb
Jak kobita cię bije
To znaczy że jeszcze zyje
A jak głaska z nienacka
Potrzebuje wa...
To znaczy że jeszcze zyje
A jak głaska z nienacka
Potrzebuje wa...
3 451 909.
To wszystko uświadomiło mi jak bym był bogaty-gdybym był bardziej leniwy
...i nie zapier...lał codziennie do kolekturki
...i nie zapier...lał codziennie do kolekturki
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 341 879,00 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 341 879,00 zł ale ktos trafil chyba najwyzsza wugrana padła w mini , na bank to trafil prezes TSa
No co dalej będę pisał Kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto
Lotto 5/7, lotto plus 4/7, Mini 4/8,E.P.2 razy po 1000 zł , stawka 2, Kaskada 1000, kupionych 10 losów.
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej