Wpisy 3 451 809 – 3 451 908
29 grudnia 2018 21:52 → 29 grudnia 2018 22:10, 100 wpisów
dla wszystkich grajacych i przegranych rowniez
Mulag a co pewnie że Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
kto nie wygrał w lotto lub z plusem musi czekać cały rok do grania i wygrywania
Forsiasty i mamy teraz problem co dać ksiundzowi po kolędzie ...oj co to będzie oj co to będzie
księdzu nic zgodnie z wytycznymi wyżej diecezji nic wyraźnie mówią nic
Gdzie są mała twoje uda
Czekam na nie do obiadu
Bo ja cała noc czekalem
Rano chciałem masu, sadu
Czekam na nie do obiadu
Bo ja cała noc czekalem
Rano chciałem masu, sadu
Już zacierał rączki na wyjazd do Maczu Pikczu a tu tylko Mała Piciu
Krasnalu Tobie również jakbyśmy sie nie widzieli w Starym Roku znowym życze Ci pełnego rozkroku
2019 będzie to samo co w 2018 itp i tak 2020 ....2050 aż nas zabraknie a będzie to samo Pamiętajcie przekazać w spadku swoje liczby ich układ bardzo wzrośnie
3 451 836. jacunn kijowo dzis bardzo kijowo NN 4/10 W MINI 2 X 1/5
Mulag co ty robisz z pieniędzmi jak nie grasz modlisz się do nich jest Lotto jest zabawa
3 451 852. nie nie nic takiego dzis mi tak wyszło w realu, niestety ale niema sie colamac to tylko jrs gra
3 451 858. dokladnie ja jutro pyszczam mini te ktore dzisiaj wysłałem wychodzilo mi 12 liczb na wyjscie z tegioo musiałem wybrac tylko 5 liczb niestety tylko po jednej wyszło z tych 12 liczb mi
nic w nowym roku życzę zdrowia wszystkim w lutym pewna 13 pensja w zakadzie i podwyżka od stycznia dosć wyraźna pewna wygrana od stycznia u mnie w pracy
Widzę johno w stałych...
8/10 ...nie przewidziałabym niestety tego
8/10 ...nie przewidziałabym niestety tego
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
no umnie w stałych w mini znow w systemie widze wpadło 3/10
Mulag bo ja się już dorobiłem nie mam nic a jestem szczęśliwy naprawdę
to fajnie to nawet wygrywać nie musisz tak strasznie bo jak sam piszesz już się dorobiłeś to fajnie
Ja to jeszcze tylko mam plany aby zasadzić dziecko i wkopać drzewko
krasnalek, czy z pielgrzymką się wybierasz na tego sylwestra do Warszawy?