Wpisy 3 449 143 – 3 449 242
27 grudnia 2018 17:56 → 27 grudnia 2018 21:20, 100 wpisów
3 449 139. Kto komu umarł znów
Acha, zmarł ten gość co za drzwiami kościelnym go reanimowali...
nie mogę się nie odezwać jak tu się bajki pisze- nie będzie wysokiej wygranej w Raciborzu i takowej w owym mieście ostatnio nie było...
Tomi za dobrze by było ale tak 2/6 w lotto plus 1zl te dodatkowe czy 2/5 w mini
to tylko kolejna* na niebie...
Miłego...
Tomi to smutne i wkurzające pisałeś że koło przemawiał i nawet na sek nie przerwał nie powiedział by nie blokowali drzwi by zrobili przejście najwidoczniej uważał ślepo że słowa mu pomoga
Nie ma znaczenia Czy urodziny imieniny czas się skończył organy nie wytrzymały i koniec a później nie miejsce może na dłuższą gawede
Tomi możesz całe życje uprawiać sport nie pić nie palić nawet z kobietą nic i tak cię dopadnie nawet obraz sam spadajacy w pokoju
ostatnio po 4,7 bylo 3 to albo bedzie 3 albo nic i pojdzie wyzej na Tadka
Hej... U mnie małe słabo może 5,6,7 najbardziej 7 kto wie zresztą co ts wyduma
dzis kumpela wziela 10 mini z maszyny, ja mowie pokaz jakie, zbuduje z nich 1 kupon i dam z neta i wiecej wygram
A dziś święto Jana
Trza skorzystać z dzbana
Więc lejcie w puchary
Póki żem nie stary
Trza skorzystać z dzbana
Więc lejcie w puchary
Póki żem nie stary
Jakby grać na 1,2,3 i 5 liczb... Pewniak to 40 % zwrotu, tylko nie zawsze wchodzi
12 po tych numerach najczesciej 33,3,17,19,15,27,31,16,28,30,9,10
bez patrzenia mialem 4/5 ale numery juz weszly rowno miesiac temu dzis
7,10,23,31
7,10,23,31
ale musi nadejsc moment ze sie rybnie i bedzie zadna albo ona wiec dzis 7,17
chcialem juz wyslac 7,10,23,31 patrze a to bylo 4 tyg temu szok i zal
Angierski grasz??
Lewy no to gitarę
3 449 167. tomi77
mało atrakcyjne te gry...mogliby dać więcej atrakcji...bo kupon nie mało kosztuje
A jak u was z gadżetami bywało...bo u mnie w kolekturze lipa dawali gadżety wybranym
Wiem ,że nad możem rozdawali przy zakupie kuponu te ochraniacze na karty bankowe u mnie nie było takich może kombinują i po złociszu sprzedają po cichu
Wilki zagryzły 17 danieli na Pomorzu
Wilki są w Polsce objęte ścisłą ochroną
Wilki są w Polsce objęte ścisłą ochroną
widzę, że wiele osób odgraża się, że przestaje grać jest to oczywiście każdego indywidualna sprawa, ale wtedy na pewno nie wygracie a TS też nie będzie z tego powodu ubolewał
no tak ale jedni odchodzą a inni przychodzą co innego gdyby wszyscy przestali ale to nie możliwe
tak jak każdego tyle podatków płacimy to ten...od marzeń też można a może kiedyś się uda
a ja wiem o co w multi chodzi...ale to inna bajka...moja szczęśliwa gwiazda...
Wiedzę jakąś mam...
Wiedzę jakąś mam...