Wpisy 344 897 – 344 996
15 czerwca 2011 16:29 → 15 czerwca 2011 17:40, 100 wpisów
Gała w takiej wersji to raz udało mi sie aż 6 kaw zaparzyć serio

o kurcze,jeszcze kupony nie wysłane
na piechotę

na piechotę

jocia tak bywa z tymi pewniaczkami

ok.. juz zmykam z chatu... nie mam ochoty na czytanie love story .. papa..
też uciekam wysłąc kuponiki dzis wysyłąm 2 dyszki w mm 1 jokera i 1 kaskadę
jocia
a gdzie idziesz?

a gdzie idziesz?
jandzia

to i ja idę wysłać bo jak wypiję
to zapomnę

to zapomnęmax73 jaki ty odwazny jesteś, tak miedzy wódę a zakaskę się ładowac hmmmm 

powyżej jest napis-najlepsza strona o tematyce lotto-nie jeden już dał sobie spokój z tą stronką;szkoda gadać..
chyba że was bawi czytanie cudzych romansów,bo około 70 osób na forum i jakoś nikt nie pisze tylko czyta te głupoty
masz rację max
można troszke..ale bez przesady , bo to robi sie niesmaczne i tyle , tym bardziej,ze Gała ma narzeczoną - mnie to razi , nie tylko mnie. Ja chyba tez zrezygnuję z typowania na MP, jak tak dalej pójdzie.
można troszke..ale bez przesady , bo to robi sie niesmaczne i tyle , tym bardziej,ze Gała ma narzeczoną - mnie to razi , nie tylko mnie. Ja chyba tez zrezygnuję z typowania na MP, jak tak dalej pójdzie.Wszystko jest dozwolone ,ale w granicach normy,można pisać na gg jak ma sie potrzebe..Nie mówie że p.Andromeda mi przeszkadza nie znam jej,ani Gały..ale zwolnijcie troche..
Max73 zgadzam się z Tobą.. na tak prywatne wątki można można ustalić prywatne meile... bez widownigała > wiekszosc na tym forum przyznaje nam racje,wiec nie grox palcem..
Andromeda..żarty rozumiem,ale nie na takie forum..
Wielu dobrych typerów juz zrezygnowala z MP
Andromeda..żarty rozumiem,ale nie na takie forum..
Wielu dobrych typerów juz zrezygnowala z MP
jocia akurat nie tylko my o tym tu piszemy..ten typer co znił tez duzo o tym mówił
niusia a Ty to może zapodasz jakiegos pewniaka?co???pokaż na co Cie stać...

andromaeda , gała > niedobrze mi sie robi .. od tych ozorów, cerduszek,ust.. nie w tym miejscu i nie w tej formie
andromeda.. czasami typuję chciałam czegoś nauczyć się od bardziej doświadczonych w cyferkach..kiedyś Darek Witkowski mi pomógł i wydrałam7z 9
gała?? czy sadzisz,ze innych to interesuje?? zastanów sie
gała .. ozenisz sie i tak trzymaj..
ok.. mam nadzieję.., jak wiekszosc na tym forum
gała .. ozenisz sie i tak trzymaj..
ok.. mam nadzieję.., jak wiekszosc na tym forum
jocia, Witaj dotarła wiadomość do Ciebie na skype? było fajnie na 14, choć dwa pewniaczki zawiodły, ale reszta się zgodziła
. Gdzie się Ty zapodziałaś?????
. Gdzie się Ty zapodziałaś?????a Ci inni typerzy skoro tacy dobrzy to czemu w rankingach tak słabo stoją?
Gała czekaj czekaj musimy im tu utrzeć noska i pokazać wygraną jak trafimy

Powiem szczerz, że szkoda tu typować, bo tu tylko dupy, całuski i same śmieciowe tematy, żadnych konkretów, zdaje się że na takie tematy są inne fora. Z fajnej stronki zrobiło się zupełnie nie fajnie.
pozwolę sobie też się wtrącić ...
jocia zgadzam się z tobą i nie mogę tego czytać
też przestałam tu zaglądać i typować bo nie warto
ANDROMEDA ty już nic nie pokazuj bo już pokazałaś na co cię stać ?
jocia zgadzam się z tobą i nie mogę tego czytać

też przestałam tu zaglądać i typować bo nie warto
ANDROMEDA ty już nic nie pokazuj bo już pokazałaś na co cię stać ?
ah.. andromedo ty nadal nic nie rozumiesz... szkoda czasu......
Wygraj,życze Tobie jak wszystkim.. ucierac noska..czym chcesz urzeć..? Wyraj,będe się cieszyla.. nie o to chodzi.. ZROZUM
Wygraj,życze Tobie jak wszystkim.. ucierac noska..czym chcesz urzeć..? Wyraj,będe się cieszyla.. nie o to chodzi.. ZROZUM
andromeda Odebrałam już wygraną więc kupon w TS...prywatnie Darkowi podziękowałam. Następnym razem zrobię scan...jak bozia da wyraną
niusia przepraszam że cię obraziłem,ale nie życze sobie zebyś Andro obrażała i bedzie ok tak?
andromeda..tym nie zaimponujesz..jeszcze raz przeczytaj..kasa to nie wszystko ........... 344981. status jocia 2011-06-15 (17:36)
jocia ja po prostu nie czytam tego...jak ktoś sie czepia niech sie czepia..zrozum ja juz sie nie dam sprowokować nikomu..zrozum
andromeda czuje powątpiewanie...Darek prosił abym napisałam o tym na forum lecz nie wydawało mi się to konieczne

to ładny wynik,szybko to ci parzenie idzie

tak wygramy i sie.....