Wpisy 3 448 709 – 3 448 808
27 grudnia 2018 07:12 → 27 grudnia 2018 09:38, 100 wpisów
hej doktore przepisz coś na chroniczną niechęć rannego wstawania do roboty
Krasnalka.
Doktor.
ja gram jeden zakład swój z profilu lub z maszyny
ale nic mi nie idzie
ale nic mi nie idzie
Nic nowego brak kontaktu z rzeczywistością żaden specjalista nie pomoze nie dziwię się takim objawa takich przypadkow dużo nawet kanarkowi w klatce odbija
Krasna to nie moja wina jak by co zazdroscilem zdeka ci śniegu ale nie aż tak byś go nie miała
Krasna moze tych co dziś z radością poszli idą beda szli do pracy
Krasna ja od 1 stycznia będę miał Razem 62 dni nikt nic nie wie co z zaległym 1 dzień urlopu to dramat
Chciałbym żeby za 35 dni zapłacili ale Szanse są takie jak z samym urlopem w niemalne dni zadne
Lotto de:
Kumulacja: 13 000 000 euro /około 56 000 000 zł/.
Kumulacja: 13 000 000 euro /około 56 000 000 zł/.
Dotam tu naprawdę nic nie da się zrobić widać to jak na dłoni jak na załączonym obrazku może gdyby tak wcześnie więcej z ludźmi teraz za późno
gryks dla zasady,bo piszę tylko z jednego nicka,reszta jest do typowania
zobacz co on mi pisał na KG
Galik upośledzony buraku będę kibicowal komu chce stary grzybie dziś kibicuje Brazyli i Serbii jesteś tempa dzida nic nie pijmujaca co ktoś innaczej jest najgorszy haha boli ma boleć niech cię złość zawistnego polaka zezre zaraz jak nie już mldlisz się o pokój o bliźniego itp by wejść na zieloną i po wyzywać tych co myślą uważają nie kibicuja tym co ty typowe polskie
Galik upośledzony buraku będę kibicowal komu chce stary grzybie dziś kibicuje Brazyli i Serbii jesteś tempa dzida nic nie pijmujaca co ktoś innaczej jest najgorszy haha boli ma boleć niech cię złość zawistnego polaka zezre zaraz jak nie już mldlisz się o pokój o bliźniego itp by wejść na zieloną i po wyzywać tych co myślą uważają nie kibicuja tym co ty typowe polskie
Za powyższy wpis galik1 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 16h.