Wpisy 3 445 809 – 3 445 908
24 grudnia 2018 09:04 → 24 grudnia 2018 12:09, 100 wpisów
Forsami jeszcze nic bo ide multi stawiac wi bedzie muczios wygrana
To idę acha jak mówicie że takie to pewnie zagram na pierwsze losowanie.70,71,72,73,74,75,76,77,78,79
78 Pewniak, jedyna że 7 dziesiątek... 5 dziesiątki niech padną a ja do pierwszej 50 w pionach
Tomi wyślę typowana 10 typowana 5 będąca w 9 skreśleniach mam też taka sobie 9 no i z chybika wezmę 1 na 14h lub na 2 losowania no i mini 2 zakłady na 2 losowania 1 lotto i multi po 14h na 3 losowania tylko podumam czy własne czy z trafił i na ile skreslen
Pisze 3 raz 4 auta skręcają w prawo ja puszczam 3 i przechodzę przez pasy przed 4 Aten trambi namnie czyja wina
przechodz przed tanimi jak cienko cienko, a nie przed czarnymi bmwu
Do życzeń Radosnych Świąt, jako prezent podaję pewniaki na Mini:
11,13,22,35,37,42
11,13,22,35,37,42
3 445 804. kedzior13
wzajemnnie wesoych swiati wysokich wygranych
wzajemnnie wesoych swiati wysokich wygranych
Lotto de: 10 000 000 euro.
5,6 lubi schodzic na 5 a 6 ida na 0 wyzej, zasady gry w multi
Jeśli skrecaja w prawo ty masz pierwszeństwo nawet jak oni mają warunkowe (strzałkę)
O, dobre... Wczoraj już byłem w rondzie a gość przed ryj wjechał VW tuaregiem... a ja cisnalem sygnał jakieś 20 mjeszcse za nim... Pewnie slyszal
W miejscowości Pińczów padła wygrana 126 695,20 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Białystok padła wygrana 126 695,20 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Katowice padła wygrana 171 725,40 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
W miejscowości Gdańsk padła wygrana 171 725,40 zł w grze Mini Lotto (system na 8 liczb)
W miejscowości lotto.pl padła wygrana 305 996,30 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Siemkowice padła wygrana 400 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Kraków padła wygrana 100 000,00 zł w grze Super Szansa
W miejscowości Myślachowice padła wygrana 565 065,50 zł w grze Eurojackpot
spuscilem ludzika na miejsce kolektury i wyskoczylo mi westerplatte
the power of love 14
a force from above 15 patrzcie na ten cud
a force from above 15 patrzcie na ten cud
Cuda cuda ogłaszają W miejscowość lotto.pl w Mini padła wygrana Kolumb jak by żył to miałby problem żeby to odkryć albo Jack Sparou
ktore 6 pojdzie na 0, ktore 8 zejdzie na 5 a ktore na 6, cala filozofia wielkiego kazika
Zagrane 70,71,72,73,74,75,76,77,78,79 szkoda że bez Plusa ale 250.000 na gre systemową w Lotto i Mini styknie i obalam mity kity i tp o kominach magnetycznych
Lotto kumulacja w Lotto jutro 3 Miliony ale pewnie nikt nie trafi
wielu dzis zasiadzie do wigilijnego stolu jako przegrani lotto
Dotam A patrzyleś na ten Film Pt Pieniądze to nie wszystko i widziałeś ten szyld nad zakładem produkcji wina ....A wszystko bez pieniędzy to h..
Ja tam wolałbym mieć kilka milionów na koncie i czuć że żyje a nie wegetuje.
tomi77 lotto.pl , jest koło Pcimia , tam gdzie Obajtek kapuchę trzepie
kolejna zasada grania w multi, skresliles? to wyrzuc kupon bo pusty i kresl od nowa
dla wsiech
.............Lawiny szczęścia, potopu miłości, lampek migania, kolęd śpiewania. Prezentów co nie miara, wiele kolędników oraz Sylwester do rana z lampką szampana! Wesołych Świąt
.............Lawiny szczęścia, potopu miłości, lampek migania, kolęd śpiewania. Prezentów co nie miara, wiele kolędników oraz Sylwester do rana z lampką szampana! Wesołych Świąt
Dziś Świąteczny czas Dzwony biją w las Mały karpik się uśmiecha Wnet na pierwszą gwiazdę czeka Uszka dziś się przysłuchują Jak kolędę podśpiewują Barszczyk pięknie jest czerwony Zaś jak zwykle zawstydzony Zdrowych Ciepłych i Pogodnych Życzę wszystkim Świąt Radosnych
Iwona z Rodzinką
Mam Białe Święta
Iwona z Rodzinką
Mam Białe Święta
Z okazji Bożego Narodzenia,
Składam Wam serdeczne życzenia.
Niech Wam święta miłe będą,
Z dźwiękiem śpiewu i kolędą.
Z wigilią tuż po zmroku,
I w radosnym Nowym Roku.
Składam Wam serdeczne życzenia.
Niech Wam święta miłe będą,
Z dźwiękiem śpiewu i kolędą.
Z wigilią tuż po zmroku,
I w radosnym Nowym Roku.
Zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie najbliższych oraz wysokich wygranych życzy damda
kolejna zasada grania w multi, teraz wywal wszystkie kupony na smietnik i idz kupic cos do picia
Dwóch chłopaków wnosi fortepian na 20 piętro jeden z nich mówi mam 2 wiadomości dobra i zła dobra jesteśmy na 19 piętrze zła pomyliłem bloki
Wzięłem lotto 1 zakład a nawet nie wiem jakie dała mi machina liczby