Wpisy 3 445 780 – 3 445 879
24 grudnia 2018 08:19 → 24 grudnia 2018 11:09, 100 wpisów
Nie klucic sie dzis nawet zwierzęta ludzkim głosem przemowia
Galik czym dla ciebie jest zło jak byś to opisał jeśli ho o człowieka którego widzisz i nie widzisz
Staram się właśnie z galikiem rozmawiać potwierdzić jego słowa o mnie lub im zaprzeczyć i tak nikt o liczbach nie chce pisac
Właśnie tylko w tobie widzę zło na tym czacie, reszta jest do ogarnięcia
I chyba nie masz wpisu gdzie wczoraj kogoś obraziłem czyżby twoi wpis był nic nie wart
Miał być u mnie ponoć śnieg i Nima a tak chciałem na śniegu sobie orła zrobić
To jest dłuższe obserwowanie czata, a tam nie tylko nultipasjowiczow
obrażasz, ale również Polaków
obrażasz, ale również Polaków
Zimno jest w Europie.
Teraz najcieplej jest we Francji: +13.
Najzimniej pod Uralem tylko... -32 stopnie.
Warszawa:0. Suwałki: -3.
Teraz najcieplej jest we Francji: +13.
Najzimniej pod Uralem tylko... -32 stopnie.
Warszawa:0. Suwałki: -3.
Galik skoro piszesz ze bez przerwy obrażam ludzi to podaj nr wpisu trudne no i polaków obrażam gdzie
Galik miłego niech stracę nie ma takiego wpisu wczoraj czy z so żebym kogoś obrażal skoro bez przerwy to robię puste słowa twoje jak zawsze może tak lotto
Nie będę szukał wpisu, ale chłopie ogarnij się trochę, bo przez takich jak ty w Polsce jest tak źle
26,30,32,35,38,41,44,47 hm może takie coś na jutro do multi po 14h wyślę razem 3 losowania
X
XX
XXX
XXXX
XXXXX
XXXXXX
XXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXX
XXXXXXXXXX
Wszystkim życzę zdrowych wesołych , pogodnych , spędzonych w rodzinnym gronie Świąt ,
także duzych wygranych w grach TS
XX
XXX
XXXX
XXXXX
XXXXXX
XXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXX
XXXXXXXXXX
Wszystkim życzę zdrowych wesołych , pogodnych , spędzonych w rodzinnym gronie Świąt ,
także duzych wygranych w grach TS
witam wszystkich w ten.swiateczny dla nas dzien.dzisiaj ide multi stawiac i bedzie multi wygrana
na południe skreślone do wysłania w święta przerwa może jak będzie czas to coś na sucho
Forsami jeszcze nic bo ide multi stawiac wi bedzie muczios wygrana
To idę acha jak mówicie że takie to pewnie zagram na pierwsze losowanie.70,71,72,73,74,75,76,77,78,79
78 Pewniak, jedyna że 7 dziesiątek... 5 dziesiątki niech padną a ja do pierwszej 50 w pionach
Tomi wyślę typowana 10 typowana 5 będąca w 9 skreśleniach mam też taka sobie 9 no i z chybika wezmę 1 na 14h lub na 2 losowania no i mini 2 zakłady na 2 losowania 1 lotto i multi po 14h na 3 losowania tylko podumam czy własne czy z trafił i na ile skreslen
Pisze 3 raz 4 auta skręcają w prawo ja puszczam 3 i przechodzę przez pasy przed 4 Aten trambi namnie czyja wina
przechodz przed tanimi jak cienko cienko, a nie przed czarnymi bmwu
Do życzeń Radosnych Świąt, jako prezent podaję pewniaki na Mini:
11,13,22,35,37,42
11,13,22,35,37,42
3 445 804. kedzior13
wzajemnnie wesoych swiati wysokich wygranych
wzajemnnie wesoych swiati wysokich wygranych
Lotto de: 10 000 000 euro.
5,6 lubi schodzic na 5 a 6 ida na 0 wyzej, zasady gry w multi
Jeśli skrecaja w prawo ty masz pierwszeństwo nawet jak oni mają warunkowe (strzałkę)
O, dobre... Wczoraj już byłem w rondzie a gość przed ryj wjechał VW tuaregiem... a ja cisnalem sygnał jakieś 20 mjeszcse za nim... Pewnie slyszal
W miejscowości Pińczów padła wygrana 126 695,20 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Białystok padła wygrana 126 695,20 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Katowice padła wygrana 171 725,40 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
W miejscowości Gdańsk padła wygrana 171 725,40 zł w grze Mini Lotto (system na 8 liczb)
W miejscowości lotto.pl padła wygrana 305 996,30 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Siemkowice padła wygrana 400 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Kraków padła wygrana 100 000,00 zł w grze Super Szansa
W miejscowości Myślachowice padła wygrana 565 065,50 zł w grze Eurojackpot
spuscilem ludzika na miejsce kolektury i wyskoczylo mi westerplatte
the power of love 14
a force from above 15 patrzcie na ten cud
a force from above 15 patrzcie na ten cud
Cuda cuda ogłaszają W miejscowość lotto.pl w Mini padła wygrana Kolumb jak by żył to miałby problem żeby to odkryć albo Jack Sparou
ktore 6 pojdzie na 0, ktore 8 zejdzie na 5 a ktore na 6, cala filozofia wielkiego kazika
Zagrane 70,71,72,73,74,75,76,77,78,79 szkoda że bez Plusa ale 250.000 na gre systemową w Lotto i Mini styknie i obalam mity kity i tp o kominach magnetycznych
Lotto kumulacja w Lotto jutro 3 Miliony ale pewnie nikt nie trafi
wielu dzis zasiadzie do wigilijnego stolu jako przegrani lotto
Dotam A patrzyleś na ten Film Pt Pieniądze to nie wszystko i widziałeś ten szyld nad zakładem produkcji wina ....A wszystko bez pieniędzy to h..