Wpisy 3 445 599 – 3 445 698
23 grudnia 2018 22:19 → 24 grudnia 2018 06:16, 100 wpisów
Mają rację że walczą ze smogiem...
W lOndynie wogóle nie wolno palić w piecach...tylko u nas
W lOndynie wogóle nie wolno palić w piecach...tylko u nas
Aaa dla Zosi-samosi...
Gosia Ty Londyn porónujesz z Polską,a kto u Ciebie w piecu pali, chyba
tam jest rześkie powietrze Morza Północnego i Atlantyku...
Arogancki jadę na oparach jak to napisałeś kiedyś wygra ten kto zagra za ostatnie grosze jutro ja tak zagram
Forsami nie wiem, czy Ty zdasz egzamin z wygranej w tym wcieleniu...
jesteś za silny, żeby przegrać i za słaby, żeby wygrać...
Tomi znam takie osoby co mogą nie zjeść ale na papierosy muszą mieć i kupić zamiast jedzenia to jest dopiero nałóg
Arogancki dobrze Przestanę grać jak się spełniom 3 warunki po pierwsze gry liczbowe przestaną istnieć po drugie braknie mi pieniędzy na granie a po trzecie jak mnie nie będzie już w ziemskim wymiarze jak to mawiają w legi cudzoziemskiej Maszeruj albo Giń
2 kosze mini w multi kosz 4/9 z chybika kosz 4/9 ktos chce skana 4/9
................. ZIOMALKOM I ZIOMALOM PO KUPONIE HEY ......................
............. Niech te Święta, tak wspaniałe, będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci. niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada. niech choinka pachnie pięknie, no i radość będzie wszędzie! NA KUPONACH tych 10 - ek NO I ZDROWIA ZDROWIA
............. Niech te Święta, tak wspaniałe, będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci. niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada. niech choinka pachnie pięknie, no i radość będzie wszędzie! NA KUPONACH tych 10 - ek NO I ZDROWIA ZDROWIA
Super Szansa piękny prezrnt
Bosko
{{cwaniak}
}}
}}
A reszcie portalowiczów to niech do kolejnych "Szczodrych Godow" szło lepiej a conajmniej tak samo dobrze jak do tej pory szczypanie TS-a z zasobów..
Hej
Hej
Co tam drodzy koledzy
pomyliły mi się emotikony... Kiedy będzie następne zaćmienie to Cię w oddziale jak przyjdziesz po
Cześć miłego dnia dobranoc. https://www.google.pl/search?hl=pl&tbm=isch&source=hp&ei=bwcgXKapI6uWjgbk1YKgBQ&q=kartki+świąteczne&oq=ka&gs_l=mobile-gws-wiz-img.1.0.41j0l4.3565.3942..5158...0.0..0.143.281.0j2......0....1.......1.NYkWoVfoLD4#imgrc=PD83LFN-CTxQUM
No
no no no
to graj na 3/3 jednom ci sprzedam za 5 liczb myślę że dobry interes
nie wiem czy wejda czy nie narazie jestem na etapie zabawy w dobieranie
a Adi dasler kiedyś uszył buty sportowe...
Gryks76, będziesz jutro karmil mały w ZOO?
Najlepiej nakarm ich pewniakami
To w Wigilie nie karmisz zwierzat?
Może jakaś malpazielona poda Ci wreszcie typy 10/10 z plusem?
idę poczytać coś pięknego przed spaniem I nyny a nie tam jakieś liczby tylko
3 445 678. adi1125 2018-12-23 (23:35)
Albo spadając z drzewa uderzyli się za mocno w głowę
Albo spadając z drzewa uderzyli się za mocno w głowę
--->> Od dzisiaj zacznie przybywać dnia.
Koniec roku 2015.
Wygrana 366 000 w Mini Lotto.
Teraz czas na 400 000 zł.
Wygrana 366 000 w Mini Lotto.
Teraz czas na 400 000 zł.
Szpiegów 15.
Teraz:
Środek Francji: +13.
Warszawa: +5.
Pod Uralem: -31.
A mówią że się klimat ociepla.
Środek Francji: +13.
Warszawa: +5.
Pod Uralem: -31.
A mówią że się klimat ociepla.
Przerwa.
Pamiętajcie zawsze jeśli u nas wieje gdzieś jest trzęsienie ziemi potem tsunami
gryks to stary komuch,on wigilii nie obchodzi,woli trzymasć z RUSAMI i UPA-mi,zbrodniarzami Polaków,TFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU,wstręt bierze do takich osobników!!!!!
gryks widzę co masz na zdjęciu swojego profilu i tak się zastanawiam,czy nie mylisz religii z wiarą,bo to są dwa różne rzeczy,wiara jest szlachetna,która potrafi wznieść się nad poziomy swojego umysłu,dotrzeć do swojego wnętrza i wyzwolić z siebie to co najlepsze,człowiek bez wiary jest nikim,jest pusty jak dzban,żyje codziennoscią,ale to jest jego wybór,szkoda tylko ludzi innych którzy mają z takim człowiekiem do czynienia,bo taki typ niesie tylko zło i spustoszenie nic więcej.Religia jest za to jest zła,bo niestety za religię na świecie najwięcej ludzi zginęło,ludzie przez religię stają się zaborzczy i deprawują się,stwarzają powód do patologii,wynaturzają się,a więc pomyśl czy masz na myśli religię czy wiarę,może poczytaj sobie na te tematy,może ci coś rozświetli się w tej niezbyt pełnej łepetynie baj baj
HANDEL DZIEĆMI
- ZAKŁAMANIE w radio eM
Poslucjajcie{{ok}
https://youtu.be/Jam_swbP6uw
- ZAKŁAMANIE w radio eM
Poslucjajcie{{ok}
https://youtu.be/Jam_swbP6uw
A ty dionikos nie kapuj, tylko jak masz coś do mnie to pisz do mnie , a nie do admina, już tu widać jakim jesteś osobnikiem.(tak piszę, żeby inaczej nie napisać bo będzie raban, napisał bym ciężej , ale po co gówno ruszać, później zacznie smierdziec)