Wpisy 3 445 162 – 3 445 261
22 grudnia 2018 23:34 → 23 grudnia 2018 12:40, 100 wpisów
Panoramix w sumie zalatwiłem w markecie 6 choinek za paragony o wartości 150 złotych oczywiście po znajomości grosza nie wydałem dwie mam w domu żywe pozostałe daliśmy znajomym niech mają zielono
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Albert Einstein
i tak ja Wam po NR pokaze tyklo parki A moze 5 a moze 10
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Albert Einstein
i tak ja Wam po NR pokaze tyklo parki A moze 5 a moze 10
Pamietacie Roberta jak trafiał parki,,przyszykujcie sie na kilka takich Robertów
parki--zajmują mniej czasu po NR beda w profilu, oj bedzie sie dzialo
parki--zajmują mniej czasu po NR beda w profilu, oj bedzie sie dzialo
to co typowale 5/5 to z jednej gieldy nie potwierdzone,8go XI nie powtorzylem i bylo by 5/5
Najlepszym programem do wygrywania jest przeciek z T.S.
Wystarczy przekazać info rodzince w mieście X jakie będą losowane liczby i Pan J.T.ma milion lub kilka.
Głupich nie sieja
Chcą zniszczyć Polskę! Czas to zatrzymać!
https://youtu.be/aga7e7OTXNM
https://youtu.be/aga7e7OTXNM
Mi tam chleb indyk kielbacha piwko whyski ciacho styknie na te dni wolne choć wolałbym iść do pracy lub za nie mieć urlop choć pewnie do teściow z żoną pójdę oni coś tam szykują posiedze z nimi
Myslicie o zarviu , piciu i prezentach.Pomyslcie o tych w Indonezji, Karvinie i innych okolicach.Gdzie jest Pan Bóg? Pan Bóg tak.chcial?
basztard cala prawda i tyle nie warto dalej bo to nie ma sesu........... a co do typowania basztard to czy sie typuje czy nie nie ma znaczenia liczy sie fart fuks wg mnie
na nie
13,16,23,27,28,29,32,33,34,39,44,52,57,59,62,72,74,75,77,78
13,16,23,27,28,29,32,33,34,39,44,52,57,59,62,72,74,75,77,78
tomi niedziela dla mnie to normalny dzien jak kazdy inny od nas samych zalerzy jaki dany dzien bedzie oczywiscie ze gram bawie sie z ts
Pogo deszczowa... Mam jeszczena popołudnie... Lechia mistrzem bedzie
Lotto kumulacja 3 Miliony nie dajcie się nabrać więcej w puli nie będzie
Forsa... Mnie też wlicz2 lotto idą... Z multi jeszcze jedna 5/9 odpady ale dobre i to
Już kilka razy tak było, że jedna i ta sama osoba wygrała główna nagrodę, anawet żona organizatora loterii wygrała główna nagrodę. Tu jest odpowiedź dotycząca mafii.
Mam pytanie wczoraj 4 auta skręcaly w prawo 3 puscilem a 4 przechodziłem przez pasy Aten trąbi czyja wina
Rob... jeżeli nie przechodziłeś na czerwonym to frustratów jest na drodze za kierownicą całe tabuny