Wpisy 3 444 799 – 3 444 898
22 grudnia 2018 15:54 → 22 grudnia 2018 18:38, 100 wpisów
cxo prtawda w swieta beda pozamykane kolektory niewiadomo i jak tez bedzie z tym online ale ja proponuje juz jutro lub i dzisiaj tez udac sie do kolektur i wysłac dane gry liczbowe juz na swieta ,wiadomo kazdy z nas zrobi jak chce, ja zapewne tak zrobie co do mini lotka, skresle sobie mini i wysle 1 uklad na kilka dni, co bedzie to bedzie, ale z tego co wiem to zawsze w swieta gdzies jest jakis cud, moze tym razem wydarzy sie cos i umnie? kto wie?
Ja nie miałem bo nie gram na 9/9 Tylko Miliony mnie interesują jak gram w Multi Multi to tylko z Plusem i tylko na 10 liczb
5/9 mialem dzis wyslalem jednak tak 2 mini 1x10 2x9 wlasne i 4x9 powtarzaja sie liczby w zkladach nie napisze jakie by mi nikt ich nie zapeszyl bo sa fajne dam skana jesli w 1 zakladzie bedzie chociaz 1x6/9 jak bedzie 8 lub 9 z 9 nie dam 6/9 7/9 moge dac
gryks 76 ja miałem 2 dni pod rzod przez 4 losowania po te 4/9 ale zero innych trafief w mini , powiedziałem koniec z multi i wiecej niezagrałem juz w multi pomimo trafien tych 4x4/9 widzeze to zadnych efektów niedaje zbytnio, wiec spowrotem wraam do mini lotka bo tu jest kasa do wygrania, nie w MM tylko w mini i bardziej realna niz w innych grach
tu nie sztuka dać skana tylko w grudniu zobaczyć w Polsce jaskółki bociana
Przewidziałem taki scenariusz że w święta będzie pozamykane dlatego Lotto Z Plusem machnołem odrazu do Nowego Roku poco się wajhać jak w tej reklamie może prądu zabraknie bo wiatry a tak mam zagrane czekam aż Miliony spadną mi na podłogę
3 444 804. no tak ale cuda tez sie zdarzaja i bociana tez i mozesz znalezc i zima
Arczi bociana jeszcze zobaczymy może a jaskółke chyba jak sprawdzasz stan trzeźwości jedna noga w górę i do tyłu ręce na boki
mnie polubiły parki tyle,że w lotto i mini i oboki ale to raczej standard
w lesie wyrosła w lesie szumiała leśnych piosenek w lesie słuchała
tomi 77 piatek strzelil kolejna brame tym razem z glowki centra z roznego
no to jade sie odchamic do opery pozniej sie sponiewierac na dyskoteke
3 444 806. o tak jak mowisz ja rez tak zrobie ale w mini, w ubiegłym roku przed swietami zastanawiałem sie nad gra na swieta czy wyslac kuponiki z liczbami czy nie? nie wysłałem nic i to był mój blad, pozniej bylem sam zły na siebie.dlatego w tym roku wysle na bank juz moze w tym roku mi sie poszczesci, a podobno swieta to magiczna chwila jest wiec moze i cos skapnie z goey, moze jakas laska,
smieje sie tez z z jednej dzis zeczy poniewaz jak nigdy postanowiłem skorzystac z jednej wrozby co mnie czeka w nowym roku, co ma niby mi przyniesc los w nowym roku, 2019 ,wiecie co wyszło z? ze bede miał bliznaki rozmieszyło mnie to bo niby zkad te bliznaki jak jestem singlem jeszcze i zadnej panienki niemanm na oku fajnej, odrazu mnie to rozsmieszyło co prawda niewierzew takie przeslania i wrozby, ale nikt niewie z nas co mu jest pisane w danej chwili nie?i co sie moze i wydarzyc w przyszłosci, tutaj nawet wahadełko nie powie nic
smieje sie tez z z jednej dzis zeczy poniewaz jak nigdy postanowiłem skorzystac z jednej wrozby co mnie czeka w nowym roku, co ma niby mi przyniesc los w nowym roku, 2019 ,wiecie co wyszło z? ze bede miał bliznaki rozmieszyło mnie to bo niby zkad te bliznaki jak jestem singlem jeszcze i zadnej panienki niemanm na oku fajnej, odrazu mnie to rozsmieszyło co prawda niewierzew takie przeslania i wrozby, ale nikt niewie z nas co mu jest pisane w danej chwili nie?i co sie moze i wydarzyc w przyszłosci, tutaj nawet wahadełko nie powie nic
3 444 811. o to tak to najszybciej jest
Arcz... niech Ci się wszystko pozmienia ,nie wiesz co Cię czeka w nadchodzącym roku to i dobrze
3 444 817 o prosze konkretna sprawa isc teraz do opery to jest to, a na co tam idziesz ? najaka sztuke, czego bedziesz sluchac?z małzonka idziesz czy sam? lubisz takie klimaty, ?jakas opera verdiego czy cos innego? a pozniej do dyskoteki noto fajne przejscie muzyczne z opery do dyskoteki fajne klimaty widze, no ale kazdy robi to co chce i to jest to m trzymaj sie ciepło gryks tam i milej zabawy zycze
Arczi bliźniaki mogą być np w innej formie wygrasz dwa razy Miliona w Lotto z Plusem już masz bliźniaki na bogato
Zima w Polsce jak w Rzymie...
może to blizniaczki którym wpadniesz w oko i już się nie wywiniesz
67,71 parka gdzie najczesciej wszedl 1 numer na 9 tys parek co to znaczy
3 444 823. panoramix witaj ja niewierze w te blizniaki no cos Ty jak moge miec bliznaki jak z nikim nie jestem, moja sie jeszcze nie urodziła i pewnie juz sie i nie urodzi, niewierze w bzdety, kto chce niedoszłego milinera jak teraz tylu jerst innych milonerów, wkolo, teraz laski patrza na kasiastych nie na biedaków bez samochodu i z pustym portwelem, teraz sa inni w modzie, jeszcze niespotkałem w swoim zyciu kobiety ktorej by zalezało na szczesliwym zwiazku i na drugiej polowie, tylko najwazniejsza jest to czy ma gruby portwel, dobre auto,i wille na kanarach albo w jakims innym zakatku swiata, i tak mysli wieksza ilosc panienek
Starożytny Rzym był znany z pogody i orgii..
najlepsza 9 na 20 tys 9 w ktorej bylo od 3-9 numerow
68,67,23,50,34,62,36,59,33
dzis bedzie cos podobnego ale innne
68,67,23,50,34,62,36,59,33
dzis bedzie cos podobnego ale innne
3 444 825. Forsami to to nie bo niegram w lotto to zostawiam dla ciebie jno chybaze by mi sie udało moze i trafic np, z 2 razy pod zad w mini choc te mini lotek 2x5/5 jak mowisz, ale jak znam zecie to i tak z tego nic nie bedzie
3 444 828. o takie 2 llizniaczki to tak bym chciał miec albo chociarz jedna a;le coz o tym to mozna tylko pomarzyc sobie tak samo jak i wgrach , marzymy marzymy i tak glupiemu radosc amilonow jak niebylo tak nadal niema
Mam pytanie 4 auta skręcają w prawo ja przechodzę przez pasy przed 4 autem zrobiłem zle
3 444 840. makler witaj to gdzie teraz spedasz swieta? gdzies na kanarach czy jeszcze gdzies dalej?co?
3 444 845. rozumie a ja w domu w polsce, jak zawsze bo niema jak to w domu, narazie nie wybieram sie nigdzie, czyli tez skromnie zkuponem w w domu, poznie zobaczymy co los przyniesie, oby wszystkim sie darzyło i to jak najlepiej
jest teraz na półkuli południowej, na północej jest w zamian zorza polarna...
Na Forum znalazłem ciekawy temat:
"Program do Eurojackpot"... .
Kilka osób zrzuciło się i wysłało... 80 zakładów do EJ.
Trafili aż 2 najniższe wygrane.
"Program do Eurojackpot"... .
Kilka osób zrzuciło się i wysłało... 80 zakładów do EJ.
Trafili aż 2 najniższe wygrane.
Doktor.
80 zakładów = 1 000 zł.
Ostatnio w Lotto de było... 7 zwykłych szóstek.
Dzisiaj można wygrać 8 000 000 euro.
/1 zakład - euro/.
Dzisiaj można wygrać 8 000 000 euro.
/1 zakład - euro/.
3 444 846. Tobie tez duzo
Belgijskie Lotto też 1 euro.
Święta bez śniegu.
Hiszpania: +18.
Pod Uralem: -22.
Warszawa: +5.
Hiszpania: +18.
Pod Uralem: -22.
Warszawa: +5.
Przerwa.
Wania, czy u was w Irkucku jest minus 60 stopni ???
-eeeee, gdzież tam, jest minus 35
--ale w radio podawali
== no chyba że poza domem, na powietrzu
-eeeee, gdzież tam, jest minus 35
--ale w radio podawali
== no chyba że poza domem, na powietrzu
Emeryt zima stulecia chyba była jak ty miałeś 30 lat
w Irkucku na dworcu kolejowym gdzie przystanęła kolej trasy transsyberyjskiej z Moskwy do Władywostoku wyszło z niej 2 facetów
-dokad ty jedziesz ???
=ja z Moskwy do Władywostoku, a ty ???
ja z Władywostoku do Moskwy
===ot k....technika
-dokad ty jedziesz ???
=ja z Moskwy do Władywostoku, a ty ???
ja z Władywostoku do Moskwy
===ot k....technika
najważniejsze powiedzieć coś głupiego do kogoś tu na czacie
i potem udawać , że śpi się
i potem udawać , że śpi się
jak zawsze....
3 444 877. napewno wyjdadobrze myslisz
lepiej siedzieć cicho i być uznany za głupiego ............
niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości
nawet czyta i pisze przez sen
niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości
nawet czyta i pisze przez sen
3 444 872. czyli jechali w dwoch kierunkach w jednym pociagu tak?
Emeryt= makler
3 444 880. o to to to prawda jest
Emeryt prawie Bolkowi równy w robieniu zamętu...
arogancki0166
a ty się równasz góra 18 % ilorazu inteligencji
przecież to ty robisz zamęt
dokuczając tu ludziom
oceniając ich, choć nie prosili takiego dzbana jak ty
a ty się równasz góra 18 % ilorazu inteligencji
przecież to ty robisz zamęt
dokuczając tu ludziom
oceniając ich, choć nie prosili takiego dzbana jak ty
Arczibalik73, zagraj na Matejki w Kauflandzie
Zagraj na 5 losowań w Mini na swoje
Ja dopiero do Polski zjade w maju