Wpisy 3 441 813 – 3 441 912
17 grudnia 2018 21:46 → 18 grudnia 2018 00:02, 100 wpisów
Dopisano wyniki Ekstra Pensji - 13,23,29,32,34 oraz dodatkowa liczba 01
Analiza stałych zestawów liczbowych Ekstra Pensja
waldek00 4/5 + 0/1
No to teraz wg mnie małe i 70 tki ale to w domku po pracy lub do południa coś na 3 losowania będę chciał puścić 1 zakład na promocję 9 liczb jutro 2 zmiana a w środę na 6h inwentura
Piedrolone mini lotto. Teraz bedą takie szopki. Gra przez net weszla to tak bedzie
Trojke wtrafiłeś miszczuniu? gryksik tez podniecony. Chyba trojka wejszla
Męska decyzjaMulti maszyna 9 liczb jednak chociaż na sucho 5/9 bo jedności było dużo
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Wiecie co?
Abstrahując od dzisiejszych wyników-jedno mnie zadziwia
Mianowicie-Tępota Owczego Pędu!,który beznamiętnie codziennie piłuje>[1]
Abstrahując od dzisiejszych wyników-jedno mnie zadziwia
Mianowicie-Tępota Owczego Pędu!,który beznamiętnie codziennie piłuje>[1]
Kto wie, do kiedy jest promocja na 9/10 w Multi Muli?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 264 411,30 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Tak powinno się grać. Patrz nowe foto na profilu.Z plusem ze stawka
Arczibalik73, gratulacje.Mam 4/8 ,system.
W Mini oczywiście.
mam na na jutro już premiowaną 9/9 z mapek ale sza zło nie śpi
Kurczę już się cieszyłem, że pędzie powiększana o 100% dziewiątka jutro, a tu skąpcy dali 50%. Brak słów do tej firmy...
Dziękuję makler...ty jeden dałeś dobrą informacje, szukałam tutaj u Psko i na stronie Lotto i jakos nie znalazłam....jeszcze raz dziękuję
to jakis zart chyba jest z tym mini lotkiem umnie na sucho znów palo mi 4/5 w wirtualu a w realu 2/5
dziekuje za gratulacje ale tego niestety niewysłałem wysłałem inne i trafilem tylko 2/5 czyli nic
Arczi pomacham Ci grzecznie paluszkiem tyle kasy znowu poszło w szkoda
Forsami niestety nie zagrałem tymi liczbami zestałych choc wczoraj myslałem onich aby tym zagrac ale skresliłem dzis inne i puscilem jednak chyba zaczne grac stałymi jednak bo to juz sa jaja 2 raz z rzedu 4/5 na sucho i inne jeszcze ukladziki tez padły 3/5 a w rea;u tylko 2/5 trafione
dziekuje wszystkim za gratulacje, dzis sie nieudało ale jutro bedzie lepiej, wiec grajmy i wszyscy wygrywajmy
3 441 822. jacun niewysłane ale to nic gra toczy sie dalej
wszysykim zecze takich wygranych
wszysykim zecze takich wygranych
no to cos trza na 9 skreslen wydumac ts dal pare zlotych wieczorem
Makler wiesz nawet nie zwróciłem uwagi o promocji na 9 liczb dowiedziałem się tutaj z Multipasko chociaż coś mi się fioletowe rzuciło w oczy jutro sprawdzę z tym że ja nie gram nigdy na 9/9 może dwa razy w życiu zagrałem poluje na 10/10 chociaż wiem że to kosmos
Dzisiaj z tej mojej dziesiątki miałem 5/10 z Plusem i tak czesto albo 6/10 czasem z Plusem czasem bez w różnej konfiguracji liczb
Czy jutro kosy spalinowe dzisiaj miałem zagrane ale nic a nic może jutro zagram w czoraj było 7 /60 dziesiątek to czemu by nie miały wyjść 70,71,72,73,74,75,76,77,78,79
Nie podniecajcie się 7 milionami w Lotto, bo będzie tylko 6400000 zł, a szóstka będzie tylko w Lotto Plus. Warto grać z plusem i to tym samym zakładem 7 razy. Wówczas będzie 7 milionów. A liczby będą bardzo proste. Tylko nie od czaroit'a.
T. S. zbije fortunę na promocji 9/9 a paddna takie liczby, że beda po 3 trafne. Kto chce, niech gra 9/9, ja wolę 10/10 z łusek, stawka 10.
Czaroit Wam poda 20 liczb pewniakow. Jeśli nimi nie zagracie, wygrana pewna.
dzis było 4/5 w mini kutro bedzie 5/5 w koncu
Żartowałem podając liczby na nie: 26,37,41,7,11,4,8,2,a nimi zagralem. Taktyka.
Arczibalik73, bede bardzo szczęśliwy, gdy trafisz wymarzoną piatke w Mini, choć wolałbym byś trafił 6/7 Lotto. Ty potrafisz i zasługujesz na wygraną Sympatyczny Czliwwieku
3 441 889. Bartoszb 2018-12-17 (23:29) Finlandia
Kiedy nimi zagrałeś
Kiedy nimi zagrałeś
dobrywieczórr zielona stronko
aya
aya to tu to tam
ostatnio bylem na takim zapupiu ze internet i tel nie działają
nie wiedziałem ze moze takie miejsce byc na swiecie
nie wiedziałem ze moze takie miejsce byc na swiecie
widze ze elita elit została na zielonej stronie