Wpisy 3 440 776 – 3 440 875
16 grudnia 2018 15:29 → 16 grudnia 2018 16:16, 100 wpisów
IOIO mam pytanie do Ciebie
Czy tak po ludzku nie jest Ci wstyd ?
Czy tak po ludzku nie jest Ci wstyd ?
Jacunn jest mi wstyd jak widzę takiego gryksa który nie potrafi się zachować.
Wstyd mi bo na ten czat wchodzą różni ludzie i na to patrzą.
Wstyd mi bo na ten czat wchodzą różni ludzie i na to patrzą.
makler nie sprawdziłeś tych liczb ja z ciekawości to zrobiłem i wyszło 10/10
Kto miał 10/10?
Forsa
Seba miał??
Seba miał??
Jojo masz na moje buty
zarejestrowalem sie, skan dowodu przeszedl od razu 20 zl na koncie dawac dobre numery do mini
Stoch do formy znów dochodzi
Wiewiór też daleko lata
A Kubacki jest na fali
A za nami reszta swiata
Wiewiór też daleko lata
A Kubacki jest na fali
A za nami reszta swiata
Na sucho
Za powyższy wpis gryks76 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Gryzoń
Jojo a co na w???
Arczibalik73 ten człowiek powinien już dawno dostać bana i nie tylko na 8 h . Co chwilę kogoś obraża i się z tego śmieje
Co to za skan? Pokaz
A jak pasko jest mam pytaniedlaczego seba stworzył nick nowy a ja nie mogłem z tego samego maila zrobić nowego bo... Byl już zajety
Zenszen nie wstydź się
3 440 801 w koncu ktos dostrzegł to jak kolega gryks sie zachowuje w stosunku co do kolegow i kolezanek na czacie i jak postrzega innych
Sebo
Jojo to dziś czy kiedy???
IOIO (Sebastian) miałeś zakaz pisania tu,czemu znowu robisz tu syf ????
3 440 807. czesc ioio wiem o tym ze powinien dostac juz dawno, tylko ze nie taki krutki czas tylko najmniej na miesiac , jak wszystkim po rowno to wszystkim, anie tylko wybranym
dzis teoretycznie moze wplynac mi na konto 300 patoli tylko dajcie kod dostepu 5 numerow
IOIO (Sebastian) miałeś zakaz pisania tu,czemu znowu robisz tu syf ?????
Megamocny, będzie kilka piątek i to w systemie na liczby :4,31,19,33,24,25,38
3 440 821. jacunn a TObie kolego co przeszkadza sebastian m,ja niewidze zeby cos tu robil złego, akurat teraz, a slepy nie jestem ,jesli tu pisze, jesli CI sie cos tu nie podoba na stronce i masz komus cos wytykac, to moze nie wchodz tu na czat i nie pisz komentarzy glupich,
IOIO sprawdziłem miejscowość, kwotę wygranej, ale nie będę o tym pisał, skan sobie zgrałem, ażeby przyjrzeć się liczbom
3 412 038. Pasko 2018-11-13 (12:36) Rzeszów
Blokada dla Sebastian_M została nałożona za wczorajsze spamowanie nickiem "UFO".
To tak gwoli wyjaśnienia, żeby nie było niedomówień. pozdrawiam
3 412 040. Pasko 2018-11-13 (12:37) Rzeszów
Szczególnie zabrania się zignorowanie mojej blokady do pisania na czacie i używanie w tym celu dodatkowych, ukrytych nicków.
Blokada dla Sebastian_M została nałożona za wczorajsze spamowanie nickiem "UFO".
To tak gwoli wyjaśnienia, żeby nie było niedomówień. pozdrawiam
3 412 040. Pasko 2018-11-13 (12:37) Rzeszów
Szczególnie zabrania się zignorowanie mojej blokady do pisania na czacie i używanie w tym celu dodatkowych, ukrytych nicków.
Arczibalik nie jesteś właścicielem strony abyś decydował kto ma tu być a kto nie.
Ale jeśli już ktoś tu wchodzi to powinien zachowywać się godnie a nie obniżać poziom chatu jak to cały czas robi Sebastian IOIO
Ale jeśli już ktoś tu wchodzi to powinien zachowywać się godnie a nie obniżać poziom chatu jak to cały czas robi Sebastian IOIO
Skreślił 3 zakłady po 10 liczb / w tych 3 zakładach było 15 różnych liczb / trafił 13 na 15 liczb
Ja Kościuszko i szacunekWigilia dla bezdomnych w Krakowie... Bogacz co ma serce... A Michał to rajdowiec i jego syn
U tego użytkownika oryginalne 10/10 https://www.multipasko.pl/typowania/1405259-40/multi-lotek/
Piątka szuka FC Barcai Napoliw też jesteśmy dobrzy... Szkoda że nie w kraju gdzie cuda nad bramka się dziejaO 18 Z. Sosna-Lech
3 440 831. syf to wy robicie tu na stronce atakujac wszyscy i najerzdrzajac na wszystkich i na sebastiana,cały czas wam cos nie pasuje, jesli tylko sie tu kolega sebastian pojawi, kazdy ma prawo tu byc i pisac .Ty jacun tez,masz prawo tu byc i ja cie wcale nie wyganiam z tad, ja nie jestem tu adminem i to prawda nie jest moja to stronka to prawda i nigdy nie bedzie ,ale gdyby ta stronka była by moja np, to jako admin bym pousował ludzi takiego pokroju jak co tu niektórzy , wszystkich ktorzy robia tu syf wlasnie, ktorzy szydaza ze wszystkich, ktorzy dokuczaja innym, typu gryks i jeszcze pare tu osob, i TY tez bys z tad poleciał,ale masz szczescie ze to nie jest moja stronka i ze tu jestes jeszcze, wiec i bez obrazy, mi sie tez tu niepodoba kilka osob i sposob ich postepowania, ale toleruje niestety wszystkich, poniewaz tez jestem tu na stronce jak kazdy, i uwarzam ze wszyscy tu nastronce powinnismy z soba wspolpracowac i milo spedzac razem tu czas a nie caly czas tylko widze dogryzanie tu jedni drugim , jacun czy nie mozemy zyc tu wszyscy w zgodzie? i razem wspolpracowac i typwac liczby? tylko w kolko a sebastian to a tamto i tak na okretke, juz sie żygać od tego chce jak to sie czyta ,
Ja nie marzę bo nie gram multi swoimi...ale dumam nad tabelka...
3 440 871.makler dzieki ale do ciebie tez to i sie tyczy,