Wpisy 3 440 757 – 3 440 856
16 grudnia 2018 15:16 → 16 grudnia 2018 16:04, 100 wpisów
To weź sobie Rosjankę odmieńcu i przestań skomleć bo one się z ciebie już śmieją
IOIO słuchaj no... czy ja tobie czy komu kolwiek piszę w KG wulgaryzmy no nie a tu jakiś Małpa zielona ma czelność wczoraj mi napisał żebym płytę zmienił a nie co chwile o tym że jest Lotto kumulacja to mu odpisałem kulturalnie bez wulgaryzmów a to dziecko co sobą reprezentuje jak ma zespół Pieśni i tańca to rozumiem ale nikt mnie tu nie będzie bez zdania racji obrażał Gry Liczbowe dozwolone wyłącznie od 18 Lat.
Księga gości użytkownika: IOIO
Treść wpisu:
Gratulacje!
Autor wpisu: Gandalf
Data wpisu: 2018-12-16 14:45:41
Treść wpisu:
Gratulacje!
Autor wpisu: Gandalf
Data wpisu: 2018-12-16 14:45:41
Forsa jeśliktoś ciebie obraża to wcale się nie dziwię że się bronisz. Masz rację
napisz o mnie tego co wszyscy wiedza o tobie osli sebiasianku mocarzu netowy masz cos nie teges pod deklem pchasz sie tam gdzie cie nie chca tylko smrod i nic wiecej nic nie jestes wart pisz sobie sam na sam niszcz czacik niszcz to co ktos stworzyl pajacu masz takie komplesy jak glowa mala do piet nie dorastasz rosjana ani ukrainca z kultura oglada a juz o inteligenci rozumu nie wspomne ide po tufi pasko moze toleruje taki smrod jak ty ja nie io io io wkoncu dobrales odpowiedni do siebie nick
Za powyższy wpis gryks76 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
No i synalek się doigrał.
Dzieko wojny lub czarna owca.
Po co on tak podskakuje tego nie wiem.
Dzieko wojny lub czarna owca.
Po co on tak podskakuje tego nie wiem.
Masz teraz 8 godzin na przeanalizowanie swojego zachowania w stosunku do ludzi będących tu na czacie.
IOIO mam pytanie do Ciebie
Czy tak po ludzku nie jest Ci wstyd ?
Czy tak po ludzku nie jest Ci wstyd ?
Jacunn jest mi wstyd jak widzę takiego gryksa który nie potrafi się zachować.
Wstyd mi bo na ten czat wchodzą różni ludzie i na to patrzą.
Wstyd mi bo na ten czat wchodzą różni ludzie i na to patrzą.
makler nie sprawdziłeś tych liczb ja z ciekawości to zrobiłem i wyszło 10/10
Kto miał 10/10?
Forsa
Seba miał??
Seba miał??
Jojo masz na moje buty
zarejestrowalem sie, skan dowodu przeszedl od razu 20 zl na koncie dawac dobre numery do mini
Stoch do formy znów dochodzi
Wiewiór też daleko lata
A Kubacki jest na fali
A za nami reszta swiata
Wiewiór też daleko lata
A Kubacki jest na fali
A za nami reszta swiata
Na sucho
Za powyższy wpis gryks76 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Gryzoń
Jojo a co na w???
Arczibalik73 ten człowiek powinien już dawno dostać bana i nie tylko na 8 h . Co chwilę kogoś obraża i się z tego śmieje
Co to za skan? Pokaz
A jak pasko jest mam pytaniedlaczego seba stworzył nick nowy a ja nie mogłem z tego samego maila zrobić nowego bo... Byl już zajety
Zenszen nie wstydź się
3 440 801 w koncu ktos dostrzegł to jak kolega gryks sie zachowuje w stosunku co do kolegow i kolezanek na czacie i jak postrzega innych
Sebo
Jojo to dziś czy kiedy???
IOIO (Sebastian) miałeś zakaz pisania tu,czemu znowu robisz tu syf ????
3 440 807. czesc ioio wiem o tym ze powinien dostac juz dawno, tylko ze nie taki krutki czas tylko najmniej na miesiac , jak wszystkim po rowno to wszystkim, anie tylko wybranym
dzis teoretycznie moze wplynac mi na konto 300 patoli tylko dajcie kod dostepu 5 numerow
IOIO (Sebastian) miałeś zakaz pisania tu,czemu znowu robisz tu syf ?????
Megamocny, będzie kilka piątek i to w systemie na liczby :4,31,19,33,24,25,38
3 440 821. jacunn a TObie kolego co przeszkadza sebastian m,ja niewidze zeby cos tu robil złego, akurat teraz, a slepy nie jestem ,jesli tu pisze, jesli CI sie cos tu nie podoba na stronce i masz komus cos wytykac, to moze nie wchodz tu na czat i nie pisz komentarzy glupich,
IOIO sprawdziłem miejscowość, kwotę wygranej, ale nie będę o tym pisał, skan sobie zgrałem, ażeby przyjrzeć się liczbom
3 412 038. Pasko 2018-11-13 (12:36) Rzeszów
Blokada dla Sebastian_M została nałożona za wczorajsze spamowanie nickiem "UFO".
To tak gwoli wyjaśnienia, żeby nie było niedomówień. pozdrawiam
3 412 040. Pasko 2018-11-13 (12:37) Rzeszów
Szczególnie zabrania się zignorowanie mojej blokady do pisania na czacie i używanie w tym celu dodatkowych, ukrytych nicków.
Blokada dla Sebastian_M została nałożona za wczorajsze spamowanie nickiem "UFO".
To tak gwoli wyjaśnienia, żeby nie było niedomówień. pozdrawiam
3 412 040. Pasko 2018-11-13 (12:37) Rzeszów
Szczególnie zabrania się zignorowanie mojej blokady do pisania na czacie i używanie w tym celu dodatkowych, ukrytych nicków.
Arczibalik nie jesteś właścicielem strony abyś decydował kto ma tu być a kto nie.
Ale jeśli już ktoś tu wchodzi to powinien zachowywać się godnie a nie obniżać poziom chatu jak to cały czas robi Sebastian IOIO
Ale jeśli już ktoś tu wchodzi to powinien zachowywać się godnie a nie obniżać poziom chatu jak to cały czas robi Sebastian IOIO
Skreślił 3 zakłady po 10 liczb / w tych 3 zakładach było 15 różnych liczb / trafił 13 na 15 liczb