Wpisy 3 440 418 – 3 440 517
15 grudnia 2018 22:24 → 16 grudnia 2018 07:28, 100 wpisów
Arogancki rzuć na luz jedziesz z pochyłej szkoda paliwa nie chodzi by złapać króliczka tylko go gonić ...w Lotto samym jest prawie 14 Milionów kombinacji mam tego świadomość i nie snuje nawiedzonych teorii spiskowych typu komin magnetyczny czipy ustawki sztab informatykôw bla bla bla psychiatryk wita tylko się z tego śmieje
Kedzior cos teges majonezzTS?
I rym cym cym i siałl lala
Czy wygrywasz bo cie . Wiesz co
No i co?
Ok. Zrobie wam unitarke
Żartowałam ide
3 440 364. tak to juz ktorys tam raz tak jak dzis wyszło trzeba bedzie je wdrozyc w realu wkoncu
Gosia na pewno więcej się przegrywa , bo ludzie się mniej kontrolują odnośnie wydawania kasy
Nie ma żadnych atrakcyjnych kobiet tutaj- All I want for Xmas is you...
Just kidding...
Nie ma tu po co pctem wchodzić... dlatego nie zaglądam tu z tego urządzenia........
3 440 442. Forsami dzieki
Gosia chodziło mi o sprzęt bez kudlatych myśli, choć podejrzewam, że 70% kobiet tutaj jest nieatrakcyja...
Forsami masz opinie na priv. Właściwa opinie otrzymałeś od Portalowicza w księdze gości. Znasz pewnego Pana o nszwisku Tumanowicz? Przechrzcij się na na pierwsze 4 litery. Jutro w Lewiatanie.
ciekawe liczby w ogóle ostatnie 3 losowania i za każdym razem 3/6 ie przez te 3 ostatnie losowania wszystkie wypadły tylko że nie jednocześnie
dzisiaj słabiutko jutro bedzie lepiej
wyraz tygodnia
wiarygodność lalki porcelanowej i synusia
i
do zwycięstwa mysikrólika
tylko nie wiadomo z kim i kogo
wiarygodność lalki porcelanowej i synusia
i
do zwycięstwa mysikrólika
tylko nie wiadomo z kim i kogo
Ale śniegu jeszcze tak po 13 moze i później nic nie było a po 22 był a teraz coraz więcej
Mniej hazardzistow, czy coś. Znów do 6 milionów brakowało 700000 zł. Myślę, że się poprawcie dzisiaj.
No cóż?Skoro nikt się nie poczuwa do tego szlachetnego miana...
...to idę>
Dobranoc
...to idę>
Dobranoc
Pejsaty
Podetrzyj się tą>-Bo tam u Was na pustyni z pewnością są z tym trudności
Podetrzyj się tą>-Bo tam u Was na pustyni z pewnością są z tym trudności
zauważ gonzo jaki Mesajechu ma nick,czytając inaczj to brzmi tak,tylko każdy musi dopowiedzieć sobie sam,bo tego wqam nie napiszę,bo banan,a więc chu jesame
https://youtu.be/Wx5Xyb6g6w8
Straszne, ludzie nic nie wiedzą, zachorują na raka, udostępniajcie !!
Straszne, ludzie nic nie wiedzą, zachorują na raka, udostępniajcie !!
Małpa zielona poziom godny politowania ja tu na Multipasko Nigdy nie używam wulgaryzmów nawet na KG widać odrazu że to dzieci z gimnazjum chcesz czymś błysnąć a Ci nie wychodzi....
Straszny filozof co to się krytyki boi i KG wyłączył dobrze wyżej napisałem że dzieci z gimnazjum i już taki na ILotto nie zagra