Wpisy 3 440 377 – 3 440 476
15 grudnia 2018 22:10 → 16 grudnia 2018 00:37, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Kto łasy na ten nie wygra...
Kędzior ja do zgody jak ryba do wody 6/10 wyjdzie a reszta jakby zaklęte nojak grać Panie Premierze no jak wziąć kredyt i co to da 6/10=
Dopisano wygrane Super Szansa
Potrzebne do spokojne podejście...
Forsami jak tam Twoje rentgen
Weź to na spokojnie...
ale zdrapkę już chciałam wyrzucić bo były inne literki a w ostatniej chwili zdrapałam kluczyk
Jeżeli chcesz kiedyś wygrać, to zmień tok myślenia...
Także nie bądźcie pochopni wyrzucić zdrapkę zawsze sprawdzajcie do końca
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 161 343,30 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Więcej podpowiedzi nie będzie z mojej strony, bo szkoda mi Ciebie...
Kumulacja Lotto: 7 000 000 zł
Panie Małpa zielona pewnie będzie kumulacja co zresztą obwieszcze całemu światu z radością że Kumulacja w Lotto a Pan niech się tak nie bulwersuje bo ja już niewiem ktoś Pan Małpa czy Koń bo w profilu użytkownika widać Konia Małpa zielona pozdrawiam serdecznie i życzę dużo sieczki i smacznego obroku
Jeżeli ktoś nie ma pojęcia o liczbach, to nie powinien w nie wnikać...
Kedzior
Arogancki rzuć na luz jedziesz z pochyłej szkoda paliwa nie chodzi by złapać króliczka tylko go gonić ...w Lotto samym jest prawie 14 Milionów kombinacji mam tego świadomość i nie snuje nawiedzonych teorii spiskowych typu komin magnetyczny czipy ustawki sztab informatykôw bla bla bla psychiatryk wita tylko się z tego śmieje
Kedzior cos teges majonezzTS?
I rym cym cym i siałl lala
Czy wygrywasz bo cie . Wiesz co
No i co?
Ok. Zrobie wam unitarke
Żartowałam ide
3 440 364. tak to juz ktorys tam raz tak jak dzis wyszło trzeba bedzie je wdrozyc w realu wkoncu
Gosia na pewno więcej się przegrywa , bo ludzie się mniej kontrolują odnośnie wydawania kasy
Nie ma żadnych atrakcyjnych kobiet tutaj- All I want for Xmas is you...
Just kidding...
Nie ma tu po co pctem wchodzić... dlatego nie zaglądam tu z tego urządzenia........
3 440 442. Forsami dzieki
Gosia chodziło mi o sprzęt bez kudlatych myśli, choć podejrzewam, że 70% kobiet tutaj jest nieatrakcyja...
Forsami masz opinie na priv. Właściwa opinie otrzymałeś od Portalowicza w księdze gości. Znasz pewnego Pana o nszwisku Tumanowicz? Przechrzcij się na na pierwsze 4 litery. Jutro w Lewiatanie.